- 14 Kasım 2016
- 91
- 32
- 3
- 28
Uyku gibi iğneyi yapıyorlar gözünü kapatıyorsun uyumuşsun ben odaya geldiğimde uyanmıştımAmeliyat nasil hemen bayiliyon mu cok merak ediyom narkozla hic ameliyat olmadim zor mu uyandiktan sonra nasil hissediyosun
İnşallah çok kötü oldum beş dakika uyuyamadım nefes alaamadım boğazım kurudukça ağrıyor sizinde böyle olmuşmuyduDayan canım inşallah iyileşiriz bir an önce
Evet canım ilk üç gün zor sonra ağzın açık uyumayı öğreniyorsun sürekli dudak kremi sür ballı limonlu sıcak su Boğaz ağrıma iyi geldi benim .birde pastil .ilk gece 15 dk uyuyup 45 dk öyle etrafa bakmıştım hastanede .evine çıkınca da ilk gece zor oluyor sonra alışıyorsun .tez zamanda iyileşirsin inşallahİnşallah çok kötü oldum beş dakika uyuyamadım nefes alaamadım boğazım kurudukça ağrıyor sizinde böyle olmuşmuydu
Teşekkür ederim abla amin inşallahAllah yardimcin olsun rabbim herkese Şafi ismiyle şifasinı versinnn
Evet ağzımızdan nefes aldığımız için Boğaz kuruyor su içmeye çalış biraz dudaklarım çok kötü çatlamıştı kremi sürdüm düzeldi biraz benim şuan acayip burnumun orda kaşıntı oluyor zor dayanıyorum sen şuan nasılsın daha iyisindir umarımİnşallah çok kötü oldum beş dakika uyuyamadım nefes alaamadım boğazım kurudukça ağrıyor sizinde böyle olmuşmuydu
Tatlım inşallah güzel sorunsuz geçer şimdiden geçmiş olsunBirazdan ameliyata giricem çok heyecanlıyım korkuyorum birazda
Çok uyuma yüz şişiyor geçmiş olsun canmÇıktım şu an bir sorun yok. Bir kere kan kustum ondan sonra burnum kanamaya başladı ama o da azaldı şimdi. Boğazımda fazla ağrımıyor şişliğim yok çok az bi morluk var göz altımda
Çok uyuma yüz şişiyor geçmiş olsun canm
Bende senin gibi kan kusmuştum narkozu çıkardığın iyi olmuş insan rahatlıyor demi :)
Oda diner inşallah elleme sen şakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?