Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

İnşallah çok kötü oldum beş dakika uyuyamadım nefes alaamadım boğazım kurudukça ağrıyor sizinde böyle olmuşmuydu
Evet canım ilk üç gün zor sonra ağzın açık uyumayı öğreniyorsun sürekli dudak kremi sür ballı limonlu sıcak su Boğaz ağrıma iyi geldi benim .birde pastil .ilk gece 15 dk uyuyup 45 dk öyle etrafa bakmıştım hastanede .evine çıkınca da ilk gece zor oluyor sonra alışıyorsun .tez zamanda iyileşirsin inşallah

İnşallah çok kötü oldum beş dakika uyuyamadım nefes alaamadım boğazım kurudukça ağrıyor sizinde böyle olmuşmuydu
Evet ağzımızdan nefes aldığımız için Boğaz kuruyor su içmeye çalış biraz dudaklarım çok kötü çatlamıştı kremi sürdüm düzeldi biraz benim şuan acayip burnumun orda kaşıntı oluyor zor dayanıyorum sen şuan nasılsın daha iyisindir umarım

Çıktım şu an bir sorun yok. Bir kere kan kustum ondan sonra burnum kanamaya başladı ama o da azaldı şimdi. Boğazımda fazla ağrımıyor şişliğim yok çok az bi morluk var göz altımda

Yarın ben tamponları aldıracağım uğrayabilirsem uğrarım yanına benim yanıma da gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…