Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kanların kurumaması için ne yapabilirim krem verildi ama yine de çok kuruyor bide içinde de kuruyacak tampon alınırken zorlanır sanırım bunun için bir çözüm var mı

Bende krem sürmeme rağmen hala kuru zor temizledim peçeteyle tuvalet kağıdı daha yumuşak yıpratmaz onla kuruyan yeri temizlersin eve gidince

Yeni ameliyat olanlara olacaklara gecmis olsun bu surec ozeliklede iyilesme sureci sabir istiyor 3.ayima giricem hala ucundaki odemler inmedi tabi hemen ameliyat bitince iyilesiyim yok uzun mesakatli bi yol bu
Yaza kadar anca toparlanir hic acele etmeyin bilinki o ilk ameliyat oldugunuz halinden cok farkli bi hale gelecek zamannnn..buda 3.ay fotom

Eklentiler

• photostudio_1483546278641.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 165
Bende krem sürmeme rağmen hala kuru zor temizledim peçeteyle tuvalet kağıdı daha yumuşak yıpratmaz onla kuruyan yeri temizlersin eve gidince

Temizlemeye bile korkuyorum tampona ya da dikişlere zarar veririm diye.
Keisnlikle sabırlı olmak gerek inanıyorum hepimizin çok güzel burunları olacak

Ohh haydi sanada gecmis olsun ablacım inşaAllah biran önce tolarlanırsın darısı bizlereee

Kimi abla :) bende temizleyebildiğim kadar anca. Bu arada gerçekten korkulacak hiç bir şey yokmuş. Allaha şükür şu kanama dışında ameliyat olduğumun farkında bile değilim o kadar hissetmiyorum :)

Bugün çok daha iyiyim ama gözlerim aşırı şişti ağrım sızım yok kanamada durdu sayılır inşallah güzel olmuştur burnumuz

Canım geçmış olsun. Bugün cikarken goremedim hastaneden. Duyguya'da baktim ameliyata girecekti onuda goremedim. Insallah iyi gecmistir.
Duygu abla ameliyata girerken yanındaydım sonra çıkışımı yaptım haftaya pazartesi saat 4 te tamponlarım alınacak

Canım geçmış olsun. Bugün cikarken goremedim hastaneden. Duyguya'da baktim ameliyata girecekti onuda goremedim. Insallah iyi gecmistir.
Burdayım mm :))

Hiç agrım yok. Sadece göz altlarım çok şiş ve mor. Ve bi saat zor Uyudum. Ama kan sızıntısı canımı sıkıyo benim. Bide arada bi burnumdan nefes alıyorum elimde olmadan. Soru. Olur mu ki acaba.
Ya bide bu krem sürekli kuruyor. Yüzüm ambalaj paketi gibi oldu sürekli üstüne üstüne soruyorum. Olur herhalde demi. Altı kuru çünkü

Krem dediğiniz şişlik için mi? Bana şişlik için bir şey söylemedi ve uyuyunca gözlerim çok şişmiş. Kan sızıntısı bende de aynı gece boyunca hiç durmadı. Annem başımda nöbet tuttu silmek için bir türlü azalmadı ya kurumuyorda akıp duruyor

Mavi krem var bi tane. Eczaneden aldığın. O morluk ve şişlik için. Birde hemşilerlerin verdiği küçük krem var. Oda burun ucuna, tampon lara dikişe sürütoyosun sürekli, kurumasın die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…