Yarın ben tamponları aldıracağım uğrayabilirsem uğrarım yanına benim yanıma da gelmişti
Bende krem sürmeme rağmen hala kuru zor temizledim peçeteyle tuvalet kağıdı daha yumuşak yıpratmaz onla kuruyan yeri temizlersin eve gidince
Cımbızla temizliyordum benTemizlemeye bile korkuyorum tampona ya da dikişlere zarar veririm diye.
Keisnlikle sabırlı olmak gerek inanıyorum hepimizin çok güzel burunları olacak
Bende korkuyorum biraz temizlendiği kadar tampon alınca daha kolay olur inşallahTemizlemeye bile korkuyorum tampona ya da dikişlere zarar veririm diye.
Keisnlikle sabırlı olmak gerek inanıyorum hepimizin çok güzel burunları olacak
Ablaa çok teşekkür ederim yanıma geldiğin için sen ne yaptın girdin mi ameliyata
Canım geçmış olsun. Bugün cikarken goremedim hastaneden. Duyguya'da baktim ameliyata girecekti onuda goremedim. Insallah iyi gecmistir.Kendini hazırla çok kanama oluyor
Bugün çok daha iyiyim ama gözlerim aşırı şişti ağrım sızım yok kanamada durdu sayılır inşallah güzel olmuştur burnumuzEvet ağzımızdan nefes aldığımız için Boğaz kuruyor su içmeye çalış biraz dudaklarım çok kötü çatlamıştı kremi sürdüm düzeldi biraz benim şuan acayip burnumun orda kaşıntı oluyor zor dayanıyorum sen şuan nasılsın daha iyisindir umarım
Duygu abla ameliyata girerken yanındaydım sonra çıkışımı yaptım haftaya pazartesi saat 4 te tamponlarım alınacakCanım geçmış olsun. Bugün cikarken goremedim hastaneden. Duyguya'da baktim ameliyata girecekti onuda goremedim. Insallah iyi gecmistir.
Çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatırız12.55 de girdim 13.43 de çıkmışım narkozuda çabuk attım şu an tek sıkıntım kanama var ve susadım
Çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatırız
Burdayım mm :))Canım geçmış olsun. Bugün cikarken goremedim hastaneden. Duyguya'da baktim ameliyata girecekti onuda goremedim. Insallah iyi gecmistir.
Burdayım mm :))
Hiç agrım yok. Sadece göz altlarım çok şiş ve mor. Ve bi saat zor Uyudum. Ama kan sızıntısı canımı sıkıyo benim. Bide arada bi burnumdan nefes alıyorum elimde olmadan. Soru. Olur mu ki acaba.
Ya bide bu krem sürekli kuruyor. Yüzüm ambalaj paketi gibi oldu sürekli üstüne üstüne soruyorum. Olur herhalde demi. Altı kuru çünkü
Mavi krem var bi tane. Eczaneden aldığın. O morluk ve şişlik için. Birde hemşilerlerin verdiği küçük krem var. Oda burun ucuna, tampon lara dikişe sürütoyosun sürekli, kurumasın dieKrem dediğiniz şişlik için mi? Bana şişlik için bir şey söylemedi ve uyuyunca gözlerim çok şişmiş. Kan sızıntısı bende de aynı gece boyunca hiç durmadı. Annem başımda nöbet tuttu silmek için bir türlü azalmadı ya kurumuyorda akıp duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?