Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Mavi krem var bi tane. Eczaneden aldığın. O morluk ve şişlik için. Birde hemşilerlerin verdiği küçük krem var. Oda burun ucuna, tampon lara dikişe sürütoyosun sürekli, kurumasın die

O mavi kremden vermediler bana kuruluk için vardı üstelik onu da tampona sür felan demediler dudak üstünü söylediler sadece. Şu an rezillik çekiyorum

Ya kızlar tamponları aldırdım az önce gözümden biraz yaş geldi acımadı pek ama kalktım gözüm karardı tansiyonum düştü şuan biraz iyiyim tamponda yanınızda birini götürün mutlaka başı dönüyor insanın

Abla o jeli elinle soy sonra tekrar sür ben öyle yapmıştım

Canım çok geçmiş olsun. Kurtuldun sende:)
Ben de burundan nefes alıyordum bir sorun yaşamadım. O dediğin krem de yüzü geriyor ama benim cildime de iyi gelmişti:)

Geçmiş olsun size de. Ben tampondan sonra çok rahatlamıştım. Yanınızda birinin olması iyi olur bence de.

Ben tampona burun ucuna hiçbirşey sürmedim halada sürmüyorum kimse sür demedi banada.hastanede verdikleri pomadı göz altlarına dediler hidro jeli nerdeyse hiç kullanmadım arnica sürdüm hep sonra da doktorun yazdığı merhemi sürdüm yine göz altlarıma.
Göz altlarımı da hergün çaydan kalan ılık suya makyaj pamuğu batırıp temizledim öyle sürdüm kremleri.

Şuan da burnum çok kuru yine nefes alamıyorum.tampon çıktığında ne güzeldi :)
Arada nefes alıyorum burnumdan yazmış birisi alabilirsiniz zaten ortaları delik ona göre hazırlanmış 5. İnci gün çok yoğun (yumuşatıcı ,sucuk ) kokuları az da olsa alıyordum bende

Burun ucundaki kan kurularını nasıl temizlediniz çok rahatsız etmeye başladılar beni

Çay suyu çok iyi gelmiştir gözlerinize okyanus suyu nasıl yaptınız mı bende birazdan almaya gideceğim hala ağzımdan nefes alıyorum alışmışım ya :) insan rahatlıyor ama demi üstündeki ne zaman alınacak sizin

Kremi sürüyorsun tuvalet kağıdı yumuşak hafif temizle cımbızlada cesaretin varsa temizleye bilirsin ben zor temizledim biraz kurumuş olduğu için ama tampon alındı okyanus suyuyla inşallah temizleyebileceğim

Ne zaman alabileceğiz acaba :)

Ne zaman alabileceğiz acaba :)
Benim alçı yarın çıkacak gevşemezse gelme dedi soldan gevşedi sağ değilde .
Okyanus suyunu ilkinde bilmeden bi anda sokunca çok canım acıdı dikiş yerine çarptım aman dikkat :) şimdide sıkıyorum akanı yumuşak peçete ile sonrada kulak çubuğu ile temizliyorum .

Bende öyle yapayım Ozaman

Sevindim iyi olmana ben birde burun ameliyati mi olsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…