Mavi krem var bi tane. Eczaneden aldığın. O morluk ve şişlik için. Birde hemşilerlerin verdiği küçük krem var. Oda burun ucuna, tampon lara dikişe sürütoyosun sürekli, kurumasın die
Abla o jeli elinle soy sonra tekrar sür ben öyle yapmıştımBurdayım mm :))
Hiç agrım yok. Sadece göz altlarım çok şiş ve mor. Ve bi saat zor Uyudum. Ama kan sızıntısı canımı sıkıyo benim. Bide arada bi burnumdan nefes alıyorum elimde olmadan. Soru. Olur mu ki acaba.
Ya bide bu krem sürekli kuruyor. Yüzüm ambalaj paketi gibi oldu sürekli üstüne üstüne soruyorum. Olur herhalde demi. Altı kuru çünkü
Canım çok geçmiş olsun. Kurtuldun sende:)Burdayım mm :))
Hiç agrım yok. Sadece göz altlarım çok şiş ve mor. Ve bi saat zor Uyudum. Ama kan sızıntısı canımı sıkıyo benim. Bide arada bi burnumdan nefes alıyorum elimde olmadan. Soru. Olur mu ki acaba.
Ya bide bu krem sürekli kuruyor. Yüzüm ambalaj paketi gibi oldu sürekli üstüne üstüne soruyorum. Olur herhalde demi. Altı kuru çünkü
Geçmiş olsun size de. Ben tampondan sonra çok rahatlamıştım. Yanınızda birinin olması iyi olur bence de.Ya kızlar tamponları aldırdım az önce gözümden biraz yaş geldi acımadı pek ama kalktım gözüm karardı tansiyonum düştü şuan biraz iyiyim tamponda yanınızda birini götürün mutlaka başı dönüyor insanın
Teşekkür ederim bende çok rahatladım ağır bi yük kalktı gibi üstümdenGeçmiş olsun size de. Ben tampondan sonra çok rahatlamıştım. Yanınızda birinin olması iyi olur bence de.
Burun ucundaki kan kurularını nasıl temizlediniz çok rahatsız etmeye başladılar beniBen tampona burun ucuna hiçbirşey sürmedim halada sürmüyorum kimse sür demedi banada.hastanede verdikleri pomadı göz altlarına dediler hidro jeli nerdeyse hiç kullanmadım arnica sürdüm hep sonra da doktorun yazdığı merhemi sürdüm yine göz altlarıma.
Göz altlarımı da hergün çaydan kalan ılık suya makyaj pamuğu batırıp temizledim öyle sürdüm kremleri.
Çay suyu çok iyi gelmiştir gözlerinize okyanus suyu nasıl yaptınız mı bende birazdan almaya gideceğim hala ağzımdan nefes alıyorum alışmışım ya :) insan rahatlıyor ama demi üstündeki ne zaman alınacak sizinBen tampona burun ucuna hiçbirşey sürmedim halada sürmüyorum kimse sür demedi banada.hastanede verdikleri pomadı göz altlarına dediler hidro jeli nerdeyse hiç kullanmadım arnica sürdüm hep sonra da doktorun yazdığı merhemi sürdüm yine göz altlarıma.
Göz altlarımı da hergün çaydan kalan ılık suya makyaj pamuğu batırıp temizledim öyle sürdüm kremleri.
Ne zaman alabileceğiz acaba :)Şuan da burnum çok kuru yine nefes alamıyorum.tampon çıktığında ne güzeldi :)
Arada nefes alıyorum burnumdan yazmış birisi alabilirsiniz zaten ortaları delik ona göre hazırlanmış 5. İnci gün çok yoğun (yumuşatıcı ,sucuk ) kokuları az da olsa alıyordum bende
Benim alçı yarın çıkacak gevşemezse gelme dedi soldan gevşedi sağ değilde .Ne zaman alabileceğiz acaba :)
Cımbızla temizledimBurun ucundaki kan kurularını nasıl temizlediniz çok rahatsız etmeye başladılar beni
Bende öyle yapayım OzamanBenim alçı yarın çıkacak gevşemezse gelme dedi soldan gevşedi sağ değilde .
Okyanus suyunu ilkinde bilmeden bi anda sokunca çok canım acıdı dikiş yerine çarptım aman dikkat :) şimdide sıkıyorum akanı yumuşak peçete ile sonrada kulak çubuğu ile temizliyorum .
Sevindim iyi olmana ben birde burun ameliyati mi olsam acabaBurdayım mm :))
Aaaaa nickden tanıyamadım ben seni Resme bakınca tanıdım. Nasılsın. Senin ameliyatın nasıl geçti.Sevindim iyi olmana ben birde burun ameliyati mi olsam acaba
Çok güzel görünüyor alçılı bile, nasıl bir burun istedini, acaba... Ben de olacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?