Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Su iç muz ye buz koyabilirsin ama 2-3 güne geçer acele etme geçmeyecek gibi oluyor sana ertesi gün azalmış gelecektir

Morluklar zamanla geciyor benimki 4.gun azalmaya basladi 9.gun tamamen gecmisti ozel bisey yapmadim dikkat etmen gereken en onemli sey buhardan sicaktan uzak durup oturur pozisyonda tam yatmadan uyuman lazim basin yuksek kalicak yani..sislik icin odem atici besinler tuketim cok bol bol su icmelisin tuzdandan kola kahveden bi sure uzak durmayi deneyebilirsin odem atici besinlerden bazilar
Nar
Muz
Yogurt
Yesilcay
Maydoniz kaynatip ic
Lahana
Ananas cokiyi odem aticidir
Kiraz sapi kaynat ic
Eczanelerde bitkisel ananas enzimi satiliyor buda cok etkili bi yontem hep odemler hizla iner hemde yag yakicidir hic bir yan etmiside yok
Bunun disinda odem atmanda burun yapisida onemli derin kalin mi incemi bunyen cabuk mu yavas mi toparlaniyor bunlarda onemli benim 3.ayim odemler bitmek uzere cok cok az kaldi ucunda surec sabir gerektiriyo ve cok moral gerektiriyo burun olayi fiziksel degil ama psikolojik acidan zor insan sabirsizlabiyor ama merak etmeyin oyle ilk bastaki gibi kalniyor nerdeyse yari yariya kuculuyor o kalkiklik iniyor delikler basta farkli dursada zamanla duzeliyor

Of ya bugün iki kere oğlumun eli burnuma çarptı .canımdan can gitti nasıl sızladı acıdı ağladım o derece birşey olmaz dimi ya darbeden koruyun diyorsunuz hep ya zarar gelmemiştir dimi şuan alçıda !

Bide kurulukla ilgili bir şey sorucam abla sizlere. Ben temizliğini yapamıyorum tam tenizledim diyorum yeniden kanıyor yeniden kabuk bağlıyor tamponlar şu an bana ağırlık gibi burnum ağırlık gibi. Arada sırada hapşurma isteği geliyor. Bunlar normal şeyler dimi özellikle o kan pıhtılarını çok dert ediyorum sanki hiç temizlenmeyecekmiş gibi

Sen o pihtilasma kurumud kanlari hiiiccc dert etme bende hic ellememistim zaten tampon cikinca hepsi temizlenecek yani o kisma takilma tum zorluk tampon cikana kadar sonra hersey hizla duzelecek

Hapsurma istegide cok normal tampon cikcak gibi dursada ucu gorunsede dikisle tutturuldugu icin cikmaz hic merak etme

Yok canim hic korkma benim tampon duscek gibi duruyodu burnumun icinde canli bisey var gibi nefes almaya calisinca hareket ederdi ses cikardi cik cik:) doktora sormustum dikisle tutturduk cikmaz o oyle dedi :)
Sen duz yatma iki uc yastik koyup oturur gibi uyu geceleri bide morluk sislik cogalmasin diye utu buharindan cay buharindan sicak suyla yikanmadan filan uzak dur sicak seyler tuketme ilik olsun gunde 10 15 dk temiz hava al zaten tampon cikinca baya vi rahatlican sinrasinda alci iyilesmeye basladigi icin tatli tatli bi kasinma olacak oda iyilesme gostergesi 10.gun alci cikinca ohh be diyeceksin gerisi kolay kendiliginden normale donecek

Tabiki zatenameliyattan cikincaki hali herkes oyle tarif eder ayni grip olmus gibi olursun diye tabir edilir
Burun tikali bogazda yutkunurken agri bi terleme birden usume halsizlik istahsizlik hepsi normaldir

InşaAllag ablacım ya bi ameliyat gununu ayarlasak bi ogrensem burunla yatiyorum burunla kalkiyorum tv izlerken bile su burnunu yaptirmis su yaptirsa guzel olur oyle hayatim burun oldu anlayacagin burun arkadaslarima slm olsun sacmaladim amaaa :) :) :)

Abla bende aynı senin gibiydim

Bende oyleydim hatta takinti yapmistim foto cekilmek istemezdim burnum o kadar sarkiktiki tum yuzum adagi dogru sunuk gelirdi oyle cok istememe ragmen yillarca araya biseyler girdi erteledim simdi diyorumki keske yillar once olsaymisim vis yere kendimi uzmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…