- 14 Kasım 2016
- 91
- 32
- 3
- 28
Aaaaa nickden tanıyamadım ben seni Resme bakınca tanıdım. Nasılsın. Senin ameliyatın nasıl geçti.
Çok teşekkür ederim abla içim rahatladı eve geldiğimden beri tanpon korkusu yaşıyorumHapsurma istegide cok normal tampon cikcak gibi dursada ucu gorunsede dikisle tutturuldugu icin cikmaz hic merak etme
Tabiki zatenameliyattan cikincaki hali herkes oyle tarif eder ayni grip olmus gibi olursun diye tabir edilir
Burun tikali bogazda yutkunurken agri bi terleme birden usume halsizlik istahsizlik hepsi normaldir
Rica ederim cnm. Sizi az bilgi kendi r millet evet üzüldüm. Dikkat et kendine. Geçmiş olsunDuygu abla bu arada annem bugün yanına gelmiş buz felan vermişsin teşekkür ederim
Şu an bu haldeyim abla. Gözlerimdeki şişliklerin yine inmiş hali bu sabah daha kötüydüAylnn nasılsın peki. Resim görebilir miyim. Ben çok şiş ve morum.
Çook gecmis olsun tatlim sen ameliyati o heyecani atlattin
InşaAllag ablacım ya bi ameliyat gununu ayarlasak bi ogrensem burunla yatiyorum burunla kalkiyorum tv izlerken bile su burnunu yaptirmis su yaptirsa guzel olur oyle hayatim burun oldu anlayacagin burun arkadaslarima slm olsun sacmaladim amaaa :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?