Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kizlar bisi sorcam banada 2.200 dedi ama burhnda et falan varsa sigortan olmadigi icin karsilamaz dedi ya bi et parcasi ne kadar olabilir bilmiyorum et var mi yok mu ama ne kadar tutar sizce

Ya alçımın kenarları hafif açılmış düşmez di mi endişelenmeye başladım korkudan dokunamıyorum (

Şu an bu haldeyim abla. Gözlerimdeki şişliklerin yine inmiş hali bu sabah daha kötüydü
Maşallah az morarmışsın benim dün gözlerim açılmıyordu bugünde çizgifilm kahramanlarına benzedim :)))

Benim şu an kanamam azaldı. Daha rahat uyuyabiliyorum. Yüzümün sağ tarafının şiştiğini fark ettim ama. Var gücümle ödem atmaya çalışıcam şimdi de

Benim şu an kanamam azaldı. Daha rahat uyuyabiliyorum. Yüzümün sağ tarafının şiştiğini fark ettim ama. Var gücümle ödem atmaya çalışıcam şimdi de
Benimde çok azaldı kanamam ve benimde aynı şekilde. Solda bişey yok , çok az şişlik var ama sağ tarafım çok şiş. Hatta gözümün içi yani beyaz kısmı bile baloncuk gibi şişmiş gece uykuda. Ama düne nazaran daha iyiyim. Morlarımın rengi açılıyo, şişlikler belli bir yerden yüzümün tamamına dağılıyo. Geçecek işallah

Bu sabaha doğru sağ tarafımdaki şişlik çeneme inmiş gözümün altı üstü morluk dışında düzelmiş ama sol tarafım hala aynı. Burnumun sol tarafındaki kanama bitti ara ara sarı su geliyor sağ tarafımdaki kanama da rengi biraz açılmış olarak devam ediyor. İnşallah abla sen tamponları aldırmaya ne zaman gideceksin

Benimde aynı cnm. Şişlik gözlerinde azalıyo çeneme dudaklarına doğru iniyo. Salı günü 4 de dedi tamponlar için.

Merhaba; bugün ameliyat olalı 35 gün oldu. Doktor bana kalın derili olduğumu söylemişti. Kalın derili olanlar daha geç iyileşir diye duymuştum buradan. Benim burnumun ucunda biraz ödem kaldı. Yani hızla iyileştim diyebilirim. Her insanın iyileşme süreci farklı olabiliyor. 6.gün tamponlarım 7.gün alçım çıktı. Burun tıkanıklığım ise yeni geçti sayılır. 10 gündür tam anlamıyla rahat nefes alabiliyorum. Arada bir burun spreyini sıkıyorum.

Abla senin alçın neden erken alındı

Benim alçım erken oynadı.6 gün tampon çıktıktan sonra, elimle oynarken düştü. 7.gün gittim söyledim, tamamen çıkardı:)
Benimde düşecek gibi gevşedi baya üstüne bant yapıştırdım abla bide benim burun ucum şuan kocaman duruyor senin alçı ve tampon varken fotoğrafın varsa atabilir misin içim hiç rahat değil hep böyle kalacakmış gibi geliyor sol burun kanadımda aşırı şişmiş çok üzüldüm valla

Canım benim burnumun ucu da kocamandı. Sonradan iniyor burun ucundaki şişlik. Şu an pc de resmim yok canım. Telden atmaya çalışırım.

Canım benim burnumun ucu da kocamandı. Sonradan iniyor burun ucundaki şişlik. Şu an pc de resmim yok canım. Telden atmaya çalışırım.
Ya abla inşallah yandan bakıncada bi tuhaf geliyor burun gözüme alçı olmasına rağmen çok büyük atarsan çok sevinirim

Benim alçımıında üstü öyle sanırım erken çıkıcak. Bide alçının üst tarafının geldiği taraf çok kaşınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…