Maşallah az morarmışsın benim dün gözlerim açılmıyordu bugünde çizgifilm kahramanlarına benzedim :)))Şu an bu haldeyim abla. Gözlerimdeki şişliklerin yine inmiş hali bu sabah daha kötüydü
Benim ameliyatimda iyi gecti sükür. Biraz agrim var ama rahatim. Yarinda pansumana gidecegim.Aaaaa nickden tanıyamadım ben seni Resme bakınca tanıdım. Nasılsın. Senin ameliyatın nasıl geçti.
Benimde çok azaldı kanamam ve benimde aynı şekilde. Solda bişey yok , çok az şişlik var ama sağ tarafım çok şiş. Hatta gözümün içi yani beyaz kısmı bile baloncuk gibi şişmiş gece uykuda. Ama düne nazaran daha iyiyim. Morlarımın rengi açılıyo, şişlikler belli bir yerden yüzümün tamamına dağılıyo. Geçecek işallahBenim şu an kanamam azaldı. Daha rahat uyuyabiliyorum. Yüzümün sağ tarafının şiştiğini fark ettim ama. Var gücümle ödem atmaya çalışıcam şimdi de
Benimde çok azaldı kanamam ve benimde aynı şekilde. Solda bişey yok , çok az şişlik var ama sağ tarafım çok şiş. Hatta gözümün içi yani beyaz kısmı bile baloncuk gibi şişmiş gece uykuda. Ama düne nazaran daha iyiyim. Morlarımın rengi açılıyo, şişlikler belli bir yerden yüzümün tamamına dağılıyo. Geçecek işallah
Benimde aynı cnm. Şişlik gözlerinde azalıyo çeneme dudaklarına doğru iniyo. Salı günü 4 de dedi tamponlar için.Bu sabaha doğru sağ tarafımdaki şişlik çeneme inmiş gözümün altı üstü morluk dışında düzelmiş ama sol tarafım hala aynı. Burnumun sol tarafındaki kanama bitti ara ara sarı su geliyor sağ tarafımdaki kanama da rengi biraz açılmış olarak devam ediyor. İnşallah abla sen tamponları aldırmaya ne zaman gideceksin
Benimde aynı cnm. Şişlik gözlerinde azalıyo çeneme dudaklarına doğru iniyo. Salı günü 4 de dedi tamponlar için.
Abla senin alçın neden erken alındıMerhaba; bugün ameliyat olalı 35 gün oldu. Doktor bana kalın derili olduğumu söylemişti. Kalın derili olanlar daha geç iyileşir diye duymuştum buradan. Benim burnumun ucunda biraz ödem kaldı. Yani hızla iyileştim diyebilirim. Her insanın iyileşme süreci farklı olabiliyor. 6.gün tamponlarım 7.gün alçım çıktı. Burun tıkanıklığım ise yeni geçti sayılır. 10 gündür tam anlamıyla rahat nefes alabiliyorum. Arada bir burun spreyini sıkıyorum.
Benimde düşecek gibi gevşedi baya üstüne bant yapıştırdımBenim alçım erken oynadı.6 gün tampon çıktıktan sonra, elimle oynarken düştü. 7.gün gittim söyledim, tamamen çıkardı:)
Canım benim burnumun ucu da kocamandı. Sonradan iniyor burun ucundaki şişlik. Şu an pc de resmim yok canım. Telden atmaya çalışırım.Benimde düşecek gibi gevşedi baya üstüne bant yapıştırdımabla bide benim burun ucum şuan kocaman duruyor senin alçı ve tampon varken fotoğrafın varsa atabilir misin içim hiç rahat değil hep böyle kalacakmış gibi geliyor sol burun kanadımda aşırı şişmiş çok üzüldüm valla
Ya abla inşallah yandan bakıncada bi tuhaf geliyor burun gözüme alçı olmasına rağmen çok büyükCanım benim burnumun ucu da kocamandı. Sonradan iniyor burun ucundaki şişlik. Şu an pc de resmim yok canım. Telden atmaya çalışırım.
Çok sağol abla benim ucu daha bi tuhaf duruyor inşallah geçerCesitli resimlerden yaptim insallah anlarsin canimruyaakcelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?