- 21 Mayıs 2008
- 250
- 14
- 98
- 43
fotoğraf paylaşabilir misinizkızlaaarrrrr Alçım çıktı burnum tuhaf geliyor tabiki aşırı şiş kendimi hazırladım her haline ama Yinede gözüme batmıyor değil .
Masajı nasıl yapacağım dokunamıyorum bile esabil bey bayağı bastırdı üzerine öyle basamıyorum benbirde heyecandan dinlememişim ne kadar süre kaç defa yap dediğini
Bende ondan korkuyorum. Ama kremi bi defa bolca sürünce yumuşuyo. O esnada temizleyebilirsin bence. Ama ben o kuruluğa takmıyorum şimdilik. Sonra illaki temizlenirBenim bu dikişlerimin üstü hep kan kurusu oldu temizleyemiyorum da. Tampon çıkarken felan bir zarar verir mi ki dikişlere
Bende ondan korkuyorum. Ama kremi bi defa bolca sürünce yumuşuyo. O esnada temizleyebilirsin bence. Ama ben o kuruluğa takmıyorum şimdilik. Sonra illaki temizlenir
Benim çok azaldı. Ama ummadığım anda bi anda geliyo :)) uyurken zor oluyo bu yüzden. Her an akacakmış gibi :)
şimdiden güzel görünüyor abla şiş inince çok daha güzel olucak güle güle kullan çok yakışmış darısı bize inşallahOf çok şiş ucu yandan daha da belli
Teşekkür ederim sabırla bekleyeceğim artık bundan sonrasını .darısı sizlere inşallahşimdiden güzel görünüyor abla şiş inince çok daha güzel olucak güle güle kullan çok yakışmış darısı bize inşallah
canım sakin ol akması iyi bişi ordaki ödem ve kirli kanı atıyosun stres yapma kendini böyle dikişlerini vs cok düşündüğünde herşey çok daha fazla batar gözüne bırak en önemli kısmı atlattın zaten emin ol doktor kontrol ettiğinde bir sorun olsaydı o akşam yada ertesi gün baktığında çıkardı :) sen içini ferah tut bendede sürekli sızıntı kan geliyodu gittikce su rengine döndü ve bitti asıl bitiş tampondan sonra olucak zaten merak etmeBurnumu temizleyip antibiyotiği aldıktan sonra sağ taraftaki kanama iyice arttı 1 saattir azalmasını bekliyorum ama azalmıyor bildigin çeşme gibi akıyornapabilirim
canım sakin ol akması iyi bişi ordaki ödem ve kirli kanı atıyosun stres yapma kendini böyle dikişlerini vs cok düşündüğünde herşey çok daha fazla batar gözüne bırak en önemli kısmı atlattın zaten emin ol doktor kontrol ettiğinde bir sorun olsaydı o akşam yada ertesi gün baktığında çıkardı :) sen içini ferah tut bendede sürekli sızıntı kan geliyodu gittikce su rengine döndü ve bitti asıl bitiş tampondan sonra olucak zaten merak etmebirde kurumuş kan için önerim kremi bolca sür ve sonra korkmadan bir peçeteyle ucunu sivriltip temizle yavaş yavaş kabukların kocaman çıktığını görüceksin bende senin gibi korkarak ellememiştim tamponlar alındıktan sonra aynı gün ameliyat olan bi ablayı gördüm o temizlemişti ondan cesaret alıp bende hemen temizlemiştim. bende senin gibi dikişlerden korkuyodum ama hafifce ittirdiğinde zaten o çektiğin şeyin dikiş yada kabuk olduğunu anlıyosun. hatta ben sonlara doğru o kadar cok alısmıstım ki en son burun ucundaki dikişim düşmüyo diye tırnak makasıyla kestim bir ayın dolduğunda onuda yaptın mıydı tamam bitti gitti ameliyatsız 0 km bir fıstık olarak hayatına dönersin
Çok normal ilk başlarda aynı soru işaretleri hepimizde oldu burda coğu kez bu tarz şeyler soruldu konuşuldu çok doğal bir süreç ama unutma sakınılan göze çöp batar misali çokta ehvam yapmadan bu şeyler atlatılmalı o yüzden iyi düşün pozitif düşün eminim çok daha iyi olucaktır bu arada çok geçmiş olsunÇok teşekkür ediyorun içim rahatladı. Sabretmem gerektiğini biliyorum zor bir süreç ama en ufak bir şeyde de acaba bir sorun mu var diye düşünmeden de edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?