Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

@Nurem hangisi burnunun son hali anlayamadım benimde 30 gün oldu burun ucum hâlâ çok kalkık ve sis. Dr sana masaj verdimi masaj yapmaya devam ediyormusun?

kızlaaarrrrr Alçım çıktı burnum tuhaf geliyor tabiki aşırı şiş kendimi hazırladım her haline ama Yinede gözüme batmıyor değil .
Masajı nasıl yapacağım dokunamıyorum bile esabil bey bayağı bastırdı üzerine öyle basamıyorum ben birde heyecandan dinlememişim ne kadar süre kaç defa yap dediğini

fotoğraf paylaşabilir misiniz

Bu da benim uç günlük halim. Yani dün değil ondan önceki gün ameliyat oldum. Çarşamba günü. Bu sabah gözümün içinin beyazı bile şişmişti. Ödüm koptu ama akşama şişliklerim tüm yüzüme dağılınca rahayladım. En son resim şuan ki halim. Bugün ne krem ne buz kullandım. Sanki böyle daha rahatladım gibi düşünüyorum.. Rabbim hepimize şifa versin. Dilerim sonucu da iyi olur.

Eklentiler

• IMG_20170106_175010.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 343
Benim bu dikişlerimin üstü hep kan kurusu oldu temizleyemiyorum da. Tampon çıkarken felan bir zarar verir mi ki dikişlere

Benim bu dikişlerimin üstü hep kan kurusu oldu temizleyemiyorum da. Tampon çıkarken felan bir zarar verir mi ki dikişlere
Bende ondan korkuyorum. Ama kremi bi defa bolca sürünce yumuşuyo. O esnada temizleyebilirsin bence. Ama ben o kuruluğa takmıyorum şimdilik. Sonra illaki temizlenir

Bende ondan korkuyorum. Ama kremi bi defa bolca sürünce yumuşuyo. O esnada temizleyebilirsin bence. Ama ben o kuruluğa takmıyorum şimdilik. Sonra illaki temizlenir

Kremi bol sürüyorum yumuşuyorda bir türlü cesaret edemiyorum abla zarar veririm diye. Umarım bi sorunla karşılaşmayız

Bu arada abla senin kanaman durdu mu hala devam ediyor mu? Benim sağ burun deliğim aralıksız kanıyor sol tarafımdan da sadece su geliyor

Benim çok azaldı. Ama ummadığım anda bi anda geliyo :)) uyurken zor oluyo bu yüzden. Her an akacakmış gibi :)

ben kulak çöpüyle krem (teramiycn) sürüp cımbızla kurumuş kanları temizledim çok kolay oldu teramycn baya yumuşattı

kızlar arada buradaki yorumlarınızı okuyorum ben Esabil Eker in hastası değilim ama ödem konusunda size yeşil çayı tavsiye ederim bana faydası dokundu. ben yeşil çayı saf halde içemiyorum onun için yaseminli yeşil çay içtim gene de etkisini gösterdi :) öncelikle doktorunuza danışın ben kendi doktoruma danışıp bir sorun olmaz yanıtını aldıktan sonra içmeye başladım. hepinize geçmiş olsun :)

Burnumu temizleyip antibiyotiği aldıktan sonra sağ taraftaki kanama iyice arttı 1 saattir azalmasını bekliyorum ama azalmıyor bildigin çeşme gibi akıyor napabilirim

Burnumu temizleyip antibiyotiği aldıktan sonra sağ taraftaki kanama iyice arttı 1 saattir azalmasını bekliyorum ama azalmıyor bildigin çeşme gibi akıyor napabilirim
canım sakin ol akması iyi bişi ordaki ödem ve kirli kanı atıyosun stres yapma kendini böyle dikişlerini vs cok düşündüğünde herşey çok daha fazla batar gözüne bırak en önemli kısmı atlattın zaten emin ol doktor kontrol ettiğinde bir sorun olsaydı o akşam yada ertesi gün baktığında çıkardı :) sen içini ferah tut bendede sürekli sızıntı kan geliyodu gittikce su rengine döndü ve bitti asıl bitiş tampondan sonra olucak zaten merak etme birde kurumuş kan için önerim kremi bolca sür ve sonra korkmadan bir peçeteyle ucunu sivriltip temizle yavaş yavaş kabukların kocaman çıktığını görüceksin bende senin gibi korkarak ellememiştim tamponlar alındıktan sonra aynı gün ameliyat olan bi ablayı gördüm o temizlemişti ondan cesaret alıp bende hemen temizlemiştim. bende senin gibi dikişlerden korkuyodum ama hafifce ittirdiğinde zaten o çektiğin şeyin dikiş yada kabuk olduğunu anlıyosun. hatta ben sonlara doğru o kadar cok alısmıstım ki en son burun ucundaki dikişim düşmüyo diye tırnak makasıyla kestim bir ayın dolduğunda onuda yaptın mıydı tamam bitti gitti ameliyatsız 0 km bir fıstık olarak hayatına dönersin

bu arada kurumuş kanları temizleyemiyorum tampon çıkarken acır mı diye düşünmeyin zaten esabil bey almadan önce sarı bir krem sıkıyo 10 15 dk bekletip yumuşayınca cıkarıyor acı falan yok

Çok teşekkür ediyorun içim rahatladı. Sabretmem gerektiğini biliyorum zor bir süreç ama en ufak bir şeyde de acaba bir sorun mu var diye düşünmeden de edemiyorum

Çok teşekkür ediyorun içim rahatladı. Sabretmem gerektiğini biliyorum zor bir süreç ama en ufak bir şeyde de acaba bir sorun mu var diye düşünmeden de edemiyorum
Çok normal ilk başlarda aynı soru işaretleri hepimizde oldu burda coğu kez bu tarz şeyler soruldu konuşuldu çok doğal bir süreç ama unutma sakınılan göze çöp batar misali çokta ehvam yapmadan bu şeyler atlatılmalı o yüzden iyi düşün pozitif düşün eminim çok daha iyi olucaktır bu arada çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…