Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Burnum aşırı kaşınıyor alçıyı söküp atıcam nerdeyse normal mi sizce

Kasinmasi iyilesne gostergesi daha oncede belirtmistim tatli tatli kasinir kemik kaynamaya basliyor cok normal alcida duacek gibi yablardan kalkik duruyor olur oyle

Selam kızlar, burun kanatlarimin birinde cokme var sanirim ve burun sirtimda sol tarafinda cok hafif bir çıkıntı olustu burun ucum yeniden yamuldu ve ucu aşağı dogru indi 2 ay oldu ameliyat olali pazartesi gunu esabil beyin yanina gidicem cok moralim bozuldu umarim bir kez daha ameliyat gerekmez zaten cok zordu narkozun etkisini bir turlu atamamistim vucut kitle endeksim sınırın altindaydi niye boyle oldu anlamadim burnumun ucu mandalla sıkılmış gibi onceki fotolara bakiyorum normal boyle sorunlari olan yasayan var mi acaba offff cok zorlu bi surec

Esabil Bey e mi ameliyat oldunuz

Benimde 3 ay oldu eski hali cok takmistim berbatti onun icin simdi iyi diyorum ama gel gorki hayalimdeki istedigim burun degil sanki zaman gectikce azcik olan kavis iyice kayboldu hani ilk alci cikinca bayilmistim git gide duzelcegi yerde gun gectikce keske kalkik olaaydi filan diye soyleniyorum ama eski halinden yine iyidir deyip susuyorum oyle iste bende durumlar

Abla senin burnun çok güzel yüzüne çok yakışmış minicik benimki şuan okadar büyükki eski burnum daha küçüktü

Basta oyle olmasi normal canim resmen yari yariya kuculuyor beninde cok iri duruyidu o odemden
Hic ilk bastaki gibi durmuyor kalkiklikta iniyor buyuk olcude benim burnum cok ufak oldu ama dumduz hic kalkiklik yok fazla dogal ben biraz olsun kalkik durur diye ummustum bastan ilk alci ciktigi hali kalkikti ama zamanla cok degisime ugruyor

Abla son halinin resmini atabilir misin

Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Revizyon için mi gitmiştiniz esabil beye . Yoksa ilk kez mi yaptırdınız burnumuzu

Biliyorum abla ama beklemekte yoruyor gerçekten sabır işiymiş burun ameliyatı

Geçmiş olsun bende ameliyat olalı neredeyse 4 ay oldu aynı sorunlar hemen hemen bende de var.burun sırtımın sol üst tarafında çıkıntı var burun ucum yamuk ve deliklerım çok eşitsiz .geçen hafta Dr kontrole gittim tekrar düzeltirim dedi. Ama Bş daha ona burnumu düzelttirir miyim inanın bilmiyorum.

Merhaba erktan hastanede konusmustuk seble ben olalida 3 ay oldu ilk basta ne kadar muntazam guzel icime sinsede gun gectikce indi sanki asagiya odemleri cabucak attim cok kucuk burun ucunda kaldi nefes almam rahat ama delikler benimde esit degil zamanla ilk bastakine gore duzelsede bariz bi fark var hadi o cok onemli degil ama alci ciktiginda o cok sevdigim burnum o sis haliyle bile iyiydi suan minicik ufak ama dumduz hic bi kavis kalkiklik yok ucu bana dusuk gibi geliyor bilmiyorum belki abartiyorum ilk burnuma gore tamam bin sukur diyorum ama hayalimdeki burun buydu diyemem

Fotoğrafınız var mı acaba

Tsekkur ederim hayır revizyon degildi umarim sadece burun ucunda sorun vardir kemikte varsa ne yaparim hic bilmiyorum

Erktan ve Aysu..

Sonrasında oluşan durumlarınızı okudukça acaba benimki de bu şekilde problemli olur mu zamanla die düşünmekten kendimi alamıyorum. Korkutmayın kızlar. Daha bu hafta ameliyat olduk

Hele ikinci ameliyat mıı ?? Düşüncesi bile korkutuyor. Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…