- 10 Eylül 2014
- 102
- 53
- 48
- 27
Esabil Bey e mi ameliyat oldunuzSelam kızlar, burun kanatlarimin birinde cokme var sanirim ve burun sirtimda sol tarafinda cok hafif bir çıkıntı olustu burun ucum yeniden yamuldu ve ucu aşağı dogru indi 2 ay oldu ameliyat olali pazartesi gunu esabil beyin yanina gidicem cok moralim bozuldu umarim bir kez daha ameliyat gerekmez zaten cok zordu narkozun etkisini bir turlu atamamistim vucut kitle endeksim sınırın altindaydi niye boyle oldu anlamadim burnumun ucu mandalla sıkılmış gibi onceki fotolara bakiyorum normal boyle sorunlari olan yasayan var mi acaba offff cok zorlu bi surec
Gecmis olsun .. umarim ciddi bir problem yoktur.. bende haftaya cuma icin randevu aldim gelismeleri bundan sonra bende paylasacagim.Evet esabil beye ameliyat oldum
Tesekkur ederim pazartesi esabil beyle gorustukten sonra ben de paylasacagimGecmis olsun .. umarim ciddi bir problem yoktur.. bende haftaya cuma icin randevu aldim gelismeleri bundan sonra bende paylasacagim.
Abla senin burnun çok güzel yüzüne çok yakışmış minicik benimki şuan okadar büyükki eski burnum daha küçüktüBenimde 3 ay oldu eski hali cok takmistim berbatti onun icin simdi iyi diyorum ama gel gorki hayalimdeki istedigim burun degil sanki zaman gectikce azcik olan kavis iyice kayboldu hani ilk alci cikinca bayilmistim git gide duzelcegi yerde gun gectikce keske kalkik olaaydi filan diye soyleniyorum ama eski halinden yine iyidir deyip susuyorum oyle iste bende durumlar
Abla son halinin resmini atabilir misinBasta oyle olmasi normal canim resmen yari yariya kuculuyor beninde cok iri duruyidu o odemden
Hic ilk bastaki gibi durmuyor kalkiklikta iniyor buyuk olcude benim burnum cok ufak oldu ama dumduz hic kalkiklik yok fazla dogal ben biraz olsun kalkik durur diye ummustum bastan ilk alci ciktigi hali kalkikti ama zamanla cok degisime ugruyor
Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Revizyon için mi gitmiştiniz esabil beye . Yoksa ilk kez mi yaptırdınız burnumuzuSelam kızlar, burun kanatlarimin birinde cokme var sanirim ve burun sirtimda sol tarafinda cok hafif bir çıkıntı olustu burun ucum yeniden yamuldu ve ucu aşağı dogru indi 2 ay oldu ameliyat olali pazartesi gunu esabil beyin yanina gidicem cok moralim bozuldu umarim bir kez daha ameliyat gerekmez zaten cok zordu narkozun etkisini bir turlu atamamistim vucut kitle endeksim sınırın altindaydi niye boyle oldu anlamadim burnumun ucu mandalla sıkılmış gibi onceki fotolara bakiyorum normal boyle sorunlari olan yasayan var mi acaba offff cok zorlu bi surec
Biliyorum abla ama beklemekte yoruyor gerçekten sabır işiymiş burun ameliyatıBasta oyle olmasi normal canim resmen yari yariya kuculuyor beninde cok iri duruyidu o odemden
Hic ilk bastaki gibi durmuyor kalkiklikta iniyor buyuk olcude benim burnum cok ufak oldu ama dumduz hic kalkiklik yok fazla dogal ben biraz olsun kalkik durur diye ummustum bastan ilk alci ciktigi hali kalkikti ama zamanla cok degisime ugruyor
Abla son halinin resmini atabilir misin
Geçmiş olsun bende ameliyat olalı neredeyse 4 ay oldu aynı sorunlar hemen hemen bende de var.burun sırtımın sol üst tarafında çıkıntı var burun ucum yamuk ve deliklerım çok eşitsiz .geçen hafta Dr kontrole gittim tekrar düzeltirim dedi. Ama Bş daha ona burnumu düzelttirir miyim inanın bilmiyorum.Selam kızlar, burun kanatlarimin birinde cokme var sanirim ve burun sirtimda sol tarafinda cok hafif bir çıkıntı olustu burun ucum yeniden yamuldu ve ucu aşağı dogru indi 2 ay oldu ameliyat olali pazartesi gunu esabil beyin yanina gidicem cok moralim bozuldu umarim bir kez daha ameliyat gerekmez zaten cok zordu narkozun etkisini bir turlu atamamistim vucut kitle endeksim sınırın altindaydi niye boyle oldu anlamadim burnumun ucu mandalla sıkılmış gibi onceki fotolara bakiyorum normal boyle sorunlari olan yasayan var mi acaba offff cok zorlu bi surec
Fotoğrafınız var mı acabaGeçmiş olsun bende ameliyat olalı neredeyse 4 ay oldu aynı sorunlar hemen hemen bende de var.burun sırtımın sol üst tarafında çıkıntı var burun ucum yamuk ve deliklerım çok eşitsiz .geçen hafta Dr kontrole gittim tekrar düzeltirim dedi. Ama Bş daha ona burnumu düzelttirir miyim inanın bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?