Evet hatirliyorum seni burun ucumda ve deliklerde benimde sikinti vardi sonra duzeldi simdi ise yazdigim gibi cok moral bozucu bi durum ama baska doktorada guvenemem sonucta esabil bey ameliyati yaptigi icin en iyi ne yapilacaginida o bilir internette cok arastirdim estetikcilerin coguda aymi doktorun yapmasinin daha dogru oldugu yazmis bakalim pazartesi gorustukten sonra detaylica yazarimGeçmiş olsun bende ameliyat olalı neredeyse 4 ay oldu aynı sorunlar hemen hemen bende de var.burun sırtımın sol üst tarafında çıkıntı var burun ucum yamuk ve deliklerım çok eşitsiz .geçen hafta Dr kontrole gittim tekrar düzeltirim dedi. Ama Bş daha ona burnumu düzelttirir miyim inanın bilmiyorum.
Abla ben ayrı bi bant yapıştırdım ya burnuma darbe aldım küçük ama acıdı alçının üzerinden yanlışlıkla büyük kulaklık çarptı çıkarırken bişey olmaz değil miBenim dışındaki alçı düşecek gibi bantı açıldı napayım acaba
Aynen şuan okudum ve uykum kaçmış durumda aşırı moralim bozulduErktan ve Aysu..
Sonrasında oluşan durumlarınızı okudukça acaba benimki de bu şekilde problemli olur mu zamanla die düşünmekten kendimi alamıyorum. Korkutmayın kızlar. Daha bu hafta ameliyat olduk
Hele ikinci ameliyat mıı ?? Düşüncesi bile korkutuyor. Allah yardımcınız olsun..
Cildimiz yağlı olduğu için alçı atıyormuş abla çok araştırdım ben, sizde bant yapıştırın eczaneden pansuman bantları diye alabilirsiniz erken çıkmasından iyidir :))) iyiyim teşekkür ederimBişe olmaz canım nasılsın iyimisin şimdi dikkat etmeye çalış biraz neden böyle açıldıysa alçılarımız ya
BEN fotoğrafını attığınız doktora da gittim İstanbul'da olacaktım ama en iyisi esabil hoca bence kalbinizi ferah tutun 6 ayda burun oturacakKızlar merhaba. Yazdıklarınızı okudum. Ben de 20 şubatta esabil beye ameliyat olacağım. Açıkçası yazdıklarınızı okuduktan sonra tereddüte düştüm. Burun ucu düşmesi, burnun tombak olması yani korkuyorum. İstediğim burun şeklini yükledim yapamaz mıki acaba Eki Görüntüle 1936092
Geerçekten mi? Zaten oraya gitmem imkansız gibi bişey, hem şehir farklı hem fiyat farklı Yani zor. Esabil beyin yaptığı burun resimlerine bakınca tam da istediğim bi burnu hiçbir zaman göremedim. Burun önden bakınca aslında kendini belli ediyor. Korkuyorum. Çok korkuyorum hemde. Ya daha kötü olursam diyeBEN fotoğrafını attığınız doktora da gittim İstanbul'da olacaktım ama en iyisi esabil hoca bence kalbinizi ferah tutun 6 ayda burun oturacak
Ben yaptırdım halen korkuyorum nasıl bişeye benzedi diye çok tuhaf geliyor gözümeGeerçekten mi? Zaten oraya gitmem imkansız gibi bişey, hem şehir farklı hem fiyat farklı Yani zor. Esabil beyin yaptığı burun resimlerine bakınca tam da istediğim bi burnu hiçbir zaman göremedim. Burun önden bakınca aslında kendini belli ediyor. Korkuyorum. Çok korkuyorum hemde. Ya daha kötü olursam diye
B
Ben yaptırdım halen korkuyorum nasıl bişeye benzedi diye çok tuhaf geliyor gözüme
Abla benim bugün 6. Günüm eski burnum ön profilden iyidi sorun yoktu yandan sadece kemer vardı oda abartılı değildi ama şuan burun ucum çok büyük toparlak ve şiş eski burun ucum bundan kat kat güzeldi umarım şişliktendir ve iner gözüm görmesin diye bant yapıştırdım oraya alçım çıkınca naparım bilmiyorumKaç gün oldu ameliyat olalı? Aslında resmindeki halin bile çok güzel sanırım estetikten önce. Hiç resim paylaştın mı? Sabahtan beri yazılanları okuyorum. Şuan çok mu büyük geliyor gözüne burnun? Kalkık mı tombak mı? Aslında ümidimbigunmutlaka ydı ama o da şuan memnun değil sanırım. Aslında güzel burnun bigunmutlaka neden memnun değilsinki? Kavis olmadığı için mi tek sebep? Peki ben istediğim zaman hem kavis hem ucu kalkık hem de küçük yapabilecek mi? Çok şey istiyorum ne
Bende resimlerde görememiştim muaneye gidince hastalarını yaptıkları burunları görünce karar verdimGeerçekten mi? Zaten oraya gitmem imkansız gibi bişey, hem şehir farklı hem fiyat farklı Yani zor. Esabil beyin yaptığı burun resimlerine bakınca tam da istediğim bi burnu hiçbir zaman göremedim. Burun önden bakınca aslında kendini belli ediyor. Korkuyorum. Çok korkuyorum hemde. Ya daha kötü olursam diye
Benimde burun ucu şiş duruyor alçı çıkınca gördüm bakmayım diye yapıştırdım alçı çıktından sonra iner inşallahAbla benim bugün 6. Günüm eski burnum ön profilden iyidi sorun yoktu yandan sadece kemer vardı oda abartılı değildi ama şuan burun ucum çok büyük toparlak ve şiş eski burun ucum bundan kat kat güzeldi umarım şişliktendir ve iner gözüm görmesin diye bant yapıştırdım oraya alçım çıkınca naparım bilmiyorum
İnşallah burun deliklerimde bi tuhaf benim valla çok üzülüyorum yarın tampon için gittiğimde konuşucam esabil bey rahatlatır umarım beni böyle kalırsam ikinci ameliyat şartBenimde burun ucu şiş duruyor alçı çıkınca gördüm bakmayım diye yapıştırdım alçı çıktından sonra iner inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?