Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Evet hatirliyorum seni burun ucumda ve deliklerde benimde sikinti vardi sonra duzeldi simdi ise yazdigim gibi cok moral bozucu bi durum ama baska doktorada guvenemem sonucta esabil bey ameliyati yaptigi icin en iyi ne yapilacaginida o bilir internette cok arastirdim estetikcilerin coguda aymi doktorun yapmasinin daha dogru oldugu yazmis bakalim pazartesi gorustukten sonra detaylica yazarim

Canim benim durum cok kotu degil dogal ve cok minik burnum sadece kalkiklik gitti dumduz bende kalkik sevdigim icin biraz taktim buyuk bi sorun yok nefes almam filan cok iyi oyle cok sıritan kotu bi burun degil sadece hayal ettigim gibi degil tam

ameliyattan kaç gün sonra kaşlarınızı toplamaya başladınız benim ortası değilde alt ve üst kısımlarda çok çıkmış gözüme batıyor alsam sorun olur mu acaba

Benim dışındaki alçı düşecek gibi bantı açıldı napayım acaba
Abla ben ayrı bi bant yapıştırdım ya burnuma darbe aldım küçük ama acıdı alçının üzerinden yanlışlıkla büyük kulaklık çarptı çıkarırken bişey olmaz değil mi

Aynen şuan okudum ve uykum kaçmış durumda aşırı moralim bozuldu ben kendimi ödemdir inecek diye yatıştırıyorum! İnşallah korktuğumuz gibi sonuçlanmaz ,Allah utandırmasın !

Bişe olmaz canım nasılsın iyimisin şimdi dikkat etmeye çalış biraz neden böyle açıldıysa alçılarımız ya
Cildimiz yağlı olduğu için alçı atıyormuş abla çok araştırdım ben, sizde bant yapıştırın eczaneden pansuman bantları diye alabilirsiniz erken çıkmasından iyidir :))) iyiyim teşekkür ederim

Kızlar merhaba. Yazdıklarınızı okudum. Ben de 20 şubatta esabil beye ameliyat olacağım. Açıkçası yazdıklarınızı okuduktan sonra tereddüte düştüm. Burun ucu düşmesi, burnun tombak olması yani korkuyorum. İstediğim burun şeklini yükledim yapamaz mıki acaba

BEN fotoğrafını attığınız doktora da gittim İstanbul'da olacaktım ama en iyisi esabil hoca bence kalbinizi ferah tutun 6 ayda burun oturacak

BEN fotoğrafını attığınız doktora da gittim İstanbul'da olacaktım ama en iyisi esabil hoca bence kalbinizi ferah tutun 6 ayda burun oturacak
Geerçekten mi? Zaten oraya gitmem imkansız gibi bişey, hem şehir farklı hem fiyat farklı Yani zor. Esabil beyin yaptığı burun resimlerine bakınca tam da istediğim bi burnu hiçbir zaman göremedim. Burun önden bakınca aslında kendini belli ediyor. Korkuyorum. Çok korkuyorum hemde. Ya daha kötü olursam diye

B
Ben yaptırdım halen korkuyorum nasıl bişeye benzedi diye çok tuhaf geliyor gözüme

Benim 3 ay oldu hala biraz odem var buda onden hali

Eklentiler

• photostudio_1483881311302.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 222
B

Ben yaptırdım halen korkuyorum nasıl bişeye benzedi diye çok tuhaf geliyor gözüme

Kaç gün oldu ameliyat olalı? Aslında resmindeki halin bile çok güzel sanırım estetikten önce. Hiç resim paylaştın mı? Sabahtan beri yazılanları okuyorum. Şuan çok mu büyük geliyor gözüne burnun? Kalkık mı tombak mı? Aslında ümidim bigunmutlaka ydı ama o da şuan memnun değil sanırım. Aslında güzel burnun bigunmutlaka neden memnun değilsinki? Kavis olmadığı için mi tek sebep? Peki ben istediğim zaman hem kavis hem ucu kalkık hem de küçük yapabilecek mi? Çok şey istiyorum ne

Abla benim bugün 6. Günüm eski burnum ön profilden iyidi sorun yoktu yandan sadece kemer vardı oda abartılı değildi ama şuan burun ucum çok büyük toparlak ve şiş eski burun ucum bundan kat kat güzeldi umarım şişliktendir ve iner gözüm görmesin diye bant yapıştırdım oraya alçım çıkınca naparım bilmiyorum

Bende resimlerde görememiştim muaneye gidince hastalarını yaptıkları burunları görünce karar verdim

Benimde burun ucu şiş duruyor alçı çıkınca gördüm bakmayım diye yapıştırdım alçı çıktından sonra iner inşallah

Benimde burun ucu şiş duruyor alçı çıkınca gördüm bakmayım diye yapıştırdım alçı çıktından sonra iner inşallah
İnşallah burun deliklerimde bi tuhaf benim valla çok üzülüyorum yarın tampon için gittiğimde konuşucam esabil bey rahatlatır umarım beni böyle kalırsam ikinci ameliyat şart

Son düzenleme:
Çevremki ameliyat olan çok insan ve kime sorsam aynı cevabı alıyorum. Şişlikler gayet normalmiş 6 aydan sonra burnun asıl şekli belli olacakmış. Benim arkadaşımın kardeşi de esabil beye oldu hatta esabil beyi o tavsiye etti bana. Kendisi gayet memnun ve burnu gaye doğal ve güzel duruyor. Ben şimdiki halime ve eski resimlerime bakınca hiç pişmanlık duymuyorum. Bence bu tarz olumsuzlukları atmak gerek. Şu an bakınca burun deliklerimden yana endişeliyim ama daha burnun oturmasına zaman olduğu için önemsemiyorum pek ya da tamponlar yanıltıyordur diyorum. Bence zamana bırakalı kızlar hiç üzmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…