- 14 Kasım 2016
- 91
- 32
- 3
- 28
BenimdeBenimde burun deliklerim biri büyük biri küçük gibi
Bugün kendi çıktı o ara çektim bendeÇok güzel görünüyor bence alçın ne zaman çıktı bide alttan çekebilir misin
Maşallah çok güzel görünüyor umarım benimkide böyle olur pek umudum yok amaEki Görüntüle 1936213
Bugün kendi çıktı o ara çektim bende
Alçıdan yan profil atar mısın bide , yarın saat 4 te tamponlarım çıkacak benimde o saatte gelirsen görüşürüz ordaTeşekkür ederim şişlik var ama hala 10 gün oldu yarın gideyim diyorum alçı çıktı diye sizinkide güzeldir bence alçıdan anlaşılmıyor
Canım benim inşallah istediğin gibi olur. Hepimizin istediği gibi olsun inşallah. Yani alternatif başka bir yer bana şuan. Eşimi çok zor ikna ettim bi daha başka bi hastaneye gitmez malesefAbla benim bugün 6. Günüm eski burnum ön profilden iyidi sorun yoktu yandan sadece kemer vardı oda abartılı değildi ama şuan burun ucum çok büyük toparlak ve şiş eski burun ucum bundan kat kat güzeldi umarım şişliktendir ve iner gözüm görmesin diye bant yapıştırdım oraya alçım çıkınca naparım bilmiyorum
tarif etmek yerine direk fotoğrafı gösterebilirsin o zaman anlıcaktır nasıl istediğiniHayırlısı olsun hakkımızda artık ne deyim!!! Deli olacağım resimlere bakmaktan. Instagramda çok güzel yapılmış burunlar var. Evrim geçirmiş olanlar. gözümü karartıp bi yola girdim inşallah pişman olmam. bigunmutlaka ben doktarla konuştuğumda küçük burun deliklerim gözükmesen kalkık olsun demiştim. Kavis de isteyim mi? Eşim de kalkık olayına girme michael jacksen gibi olursan görürsün diye tiiye alıyor beni. Paylaştığım resmi gördünüz di mi nasıl tarif etmem gerek? Esabil bey yaparız dedi ama bilmiyorummmm
bu arada kızlar tamponlardanda burun delikleri çok farklı gözüküyor birini daha içerden birini dışardan diktiyse ondandır moralleri bozmayın cıktıktan sonra alçıya kadar eşitlenir inşallah
Sen esabil beye tarif et sonrada varsa begendigin burun onu goster bence resim daha etkili olur gerisi ona kalmis ben ameliyat olmadan once konusmaya gidince cok kalkik olmasin hafif kavis olsun yeter dedim cesaret edemedim esinin dedigi gibi cok kalkik olur diye suan duz geliyor ama delikleri guzelce kucultmus burnumda baya ufak olmus nefes almamda iyi..bunlarda iyi yanlariHayırlısı olsun hakkımızda artık ne deyim!!! Deli olacağım resimlere bakmaktan. Instagramda çok güzel yapılmış burunlar var. Evrim geçirmiş olanlar. gözümü karartıp bi yola girdim inşallah pişman olmam. bigunmutlaka ben doktarla konuştuğumda küçük burun deliklerim gözükmesen kalkık olsun demiştim. Kavis de isteyim mi? Eşim de kalkık olayına girme michael jacksen gibi olursan görürsün diye tiiye alıyor beni. Paylaştığım resmi gördünüz di mi nasıl tarif etmem gerek? Esabil bey yaparız dedi ama bilmiyorummmm
Öyle yapacağım inşallah. Üstüne vurgulamak için anlatmam daha iyi olur diye düşünmüştümtarif etmek yerine direk fotoğrafı gösterebilirsin o zaman anlıcaktır nasıl istediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?