Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Çok güzel görünüyor bence alçın ne zaman çıktı bide alttan çekebilir misin

Teşekkür ederim şişlik var ama hala 10 gün oldu yarın gideyim diyorum alçı çıktı diye sizinkide güzeldir bence alçıdan anlaşılmıyor

Teşekkür ederim şişlik var ama hala 10 gün oldu yarın gideyim diyorum alçı çıktı diye sizinkide güzeldir bence alçıdan anlaşılmıyor
Alçıdan yan profil atar mısın bide , yarın saat 4 te tamponlarım çıkacak benimde o saatte gelirsen görüşürüz orda

Kizlar hic moral bozmayin benim onceki burnum cok sorunluydu hem sarkik hem kanca gibiydi cok uzun duruyirdu suan minicik oldu arti nefes almam o kadar duzeldiki hic bi sorun kalmadi cok kibar ve dogal durdugunu soyledi cevrem..ve hep olumlu yorum aldim
Ben sikayetci degilim sadece kavis yani kalkiklik benim icin onemliydi kalkik burun gozluk filan takinca cok hos duruyor diye dusunuyordum ve benimki fazla dogal oldu diye uzuldum cunku basta kavis vardi zamanla odemler gittikce kayboldu yoksa buyuk bi sorunum yok en bastan beri hizla odem atip cabuk toparladim nefes alma sorunum tamamen duzeldi yani iyi yanida coktu arti daha ucu hala sis zamanla muhakkak dahada oturur
Buda bugunku hali

Canım benim inşallah istediğin gibi olur. Hepimizin istediği gibi olsun inşallah. Yani alternatif başka bir yer bana şuan. Eşimi çok zor ikna ettim bi daha başka bi hastaneye gitmez malesef

Hayırlısı olsun hakkımızda artık ne deyim!!! Deli olacağım resimlere bakmaktan. Instagramda çok güzel yapılmış burunlar var. Evrim geçirmiş olanlar. gözümü karartıp bi yola girdim inşallah pişman olmam. bigunmutlaka ben doktarla konuştuğumda küçük burun deliklerim gözükmesen kalkık olsun demiştim. Kavis de isteyim mi? Eşim de kalkık olayına girme michael jacksen gibi olursan görürsün diye tiiye alıyor beni. Paylaştığım resmi gördünüz di mi nasıl tarif etmem gerek? Esabil bey yaparız dedi ama bilmiyorummmm

tarif etmek yerine direk fotoğrafı gösterebilirsin o zaman anlıcaktır nasıl istediğini

bu arada kızlar tamponlardanda burun delikleri çok farklı gözüküyor birini daha içerden birini dışardan diktiyse ondandır moralleri bozmayın cıktıktan sonra alçıya kadar eşitlenir inşallah

bu arada kızlar tamponlardanda burun delikleri çok farklı gözüküyor birini daha içerden birini dışardan diktiyse ondandır moralleri bozmayın cıktıktan sonra alçıya kadar eşitlenir inşallah

Evet şu an benim öyle doktora da sordum birisi daha içeride sorun olur mu diye olmaz dedi. Dışarıda olan tamponun olduğu delik daha büyük gözüküyor

Sen esabil beye tarif et sonrada varsa begendigin burun onu goster bence resim daha etkili olur gerisi ona kalmis ben ameliyat olmadan once konusmaya gidince cok kalkik olmasin hafif kavis olsun yeter dedim cesaret edemedim esinin dedigi gibi cok kalkik olur diye suan duz geliyor ama delikleri guzelce kucultmus burnumda baya ufak olmus nefes almamda iyi..bunlarda iyi yanlari
Kalkik degil ama bu doktorun sucu degil ben cok kalkik olmasin demistim simdilerdede fazlasiyla dogal duruyo diyorum yani esabil beyle ilgili hic bi sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…