Saol canım benim. Bakalım hevesimi kırmayım inşallah. Benim de işte burun deliklerim uzun aşağı doğru. Esabil beyle etraflıca konuşmam lazım sanırımSen esabil beye tarif et sonrada varsa begendigin burun onu goster bence resim daha etkili olur gerisi ona kalmis ben ameliyat olmadan once konusmaya gidince cok kalkik olmasin hafif kavis olsun yeter dedim cesaret edemedim esinin dedigi gibi cok kalkik olur diye suan duz geliyor ama delikleri guzelce kucultmus burnumda baya ufak olmus nefes almamda iyi..bunlarda iyi yanlari
Kalkik degil ama bu doktorun sucu degil ben cok kalkik olmasin demistim simdilerdede fazlasiyla dogal duruyo diyorum yani esabil beyle ilgili hic bi sorun yok
Teşekkür ediyorum .Erkek hastasida cok ben gormustum kapida kontrole gelen
Hastane ismi sincan nafiz korez devlet hastanesi fatih polikinligi..metroyla giderseniz tam fatih duraginda inince hemen önu zaten
Plastik cerrahi bolumude hemen giriste
Cep telefonunu almak hiç aklıma gelmedi. Sende varsa eğer bana özelden atabilir misin? Emin ol bize o kadar çok fikir verdinki, ben senin vesilenle ve yüreklendirmenle gittim hastaneye. Çok teşekkür ederimAmeliyattan bir hafta oncede gidebilirsin hem istedigin bi resim varsa onuda gosterirsin daha akilda kalici olur hakkinizda hayirlisi olsun burda birine bi yardimimiz olduysa ne mutlu :) cep telefonu varsa sende ulasirsin hastaneden arayip ulasman cok zor
Tmm canım. Bir hafta önce gideceğim nasılsa. O zaman alırım eğer verirseBeni arayip ameliyat gununu belirlemistik ama kaydetmedim numarasini malesef
Ben esabil beyin yanına gidiyorum metrodayım sen ne zaman geleceksinAlçıdan yan profil atar mısın bide , yarın saat 4 te tamponlarım çıkacak benimde o saatte gelirsen görüşürüz orda
Şimdi çıktım ben tamponlarım alındı sen ne yaptınBen esabil beyin yanına gidiyorum metrodayım sen ne zaman geleceksin
Bana da masaj gösterdi 10 gün sonra tekrar gideceğim ben sümkürmemiştim okyanus suyu al dedimi sanada nasılsın şuanŞimdi çıktım ben tamponlarım alındı sen ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?