Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Saol canım benim. Bakalım hevesimi kırmayım inşallah. Benim de işte burun deliklerim uzun aşağı doğru. Esabil beyle etraflıca konuşmam lazım sanırım

Benim burun delikleri kocamandi suan baya baya kuculmus kibarlasmis bak sana once sonra fotosu atayim yani delikleri halleder sen belirt yeter

Eklentiler

• photostudio_1483894621993.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 941
erkek kuzenım için esabil beye randevu aldım.
Poliklinik Yeri:Fatih Plastik Cerrahi Fatih diyor hastanenin içindemi burası .

Erkeklerede bakıyor değilmi bi sorun çıkmasın :

Erkek hastasida cok ben gormustum kapida kontrole gelen
Hastane ismi sincan nafiz korez devlet hastanesi fatih polikinligi..metroyla giderseniz tam fatih duraginda inince hemen önu zaten
Plastik cerrahi bolumude hemen giriste

Kızlar bi sakin olun. Sürekli bazılarınız bilinçsizce birbirimizi korkutuyosunuz farkındamısınız :)

Başlarda bende bigunmutlaka yı yanlış anlamıştım ama durum öyle değil. O şuanki burnundan çok memnun ama tam olarak istediği olmadığı için üzgün. Ve söylediğim gib acımasızlık etmeyin birbirimize. Korkutmayın. bazılarımızın ameliyatı daha bu hafta oldu. Bence acele etmeyin. Zaten doktor burun şeklinin 6 ay-1 sene içinde oturacagının bilgisini veriyor hepimize. Umarım hiç kimsenin ki de hüsranla sonuçlanmaz.

Tabiki katiliyorum bi kere sunu soyleyim esabil beycok tecrubeli bi doktor ben cok pimoirukliyim aylarca arastirdim bi tane pisman hasta gormedim kapisinda kontrole gelen hastalarla hep ilestisim kurdum yani herkes halinden memnundu hic aklinizi bulandirmayin
Bana gelince ben burun delikleri kuculsun dedim gercekten baya baya kuculmus muntazam olmus sarkiklik gitmis dogal olsun kavisi azcik olsun dedim oda fazlasiyla dogal oldu zaten
Benim dedigim tek sey keske doktor beye belirtseydim biraz kalkik isteseydim diye kendime kiziyorum yani doktorluk bi durum degil resim gosterdim oda resme benzer yapmis saolsun
Ne deyim ki horlamaydi nefes problemiydi hepsi duzeldi yani gozunuzu korkutmayin guzel dusunun guzel olsun odemler inince baya kuculuyor kalkiklikta normale iniyor sabir sabir sabir yani..

Kizlar Esabil bey mukemmel bir doktor bence, ben onu tanidigim içim kendimi çok şanslı hissediyorum... Ben de kendisine burun ameliyatı oldum, gösterdiğim fotoğrafın neredeyse aynısını yaptı ve ne istediysem bana yakışacak şekilde hepsini dikkate almış...
Ben şu an çok mutluyum, kendisine müteşekkürüm...
İçiniz rahat olsun bence kızlar, sadece ben değil, bir çok akrabam da kendisine ameliyat oldu ve hepimiz çok mutluyuz... Sadece ne istediğinize iyi karar verin ve dile getirin....

Tamam artık bu saatten sonda deşmeyeceğim. Akışına bırakacağım inşallah. bigunmutlaka canım çok teşekkür ederim resimler paylaştığın için. Sen bu grubun yönlendiricisisin gerçekten. İnşallah herkes istediği burna kavuşur. Sadece bana değil ben onun kompleksini çok çektim. Kim üzülüyorsa burnu yüzünde inşallah herkes istediği şekle kavuşur. Bişey daha ben 20 şubata randevumu aldım sadece tomografi sonucum çıkmamıştı esabil bey 1 hafta 10 güne gel çıkar bakarız demişti. Ben gidelim malum hava şartlarından dolayı. Telefonla bilgi vermiyor mu? Ya da ameliyattan 1 hafta önce olurmuki

Ameliyattan bir hafta oncede gidebilirsin hem istedigin bi resim varsa onuda gosterirsin daha akilda kalici olur hakkinizda hayirlisi olsun burda birine bi yardimimiz olduysa ne mutlu :) cep telefonu varsa sende ulasirsin hastaneden arayip ulasman cok zor

Cep telefonunu almak hiç aklıma gelmedi. Sende varsa eğer bana özelden atabilir misin? Emin ol bize o kadar çok fikir verdinki, ben senin vesilenle ve yüreklendirmenle gittim hastaneye. Çok teşekkür ederim

Kızlar benim 38.günüm bugün. Gayet memnunum, ucundaki şişliğin de ödem olduğunun farkındayım. Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor, ben çok değişmedim. Çok doğal yapmış benim burnumu, çok hafif kalkık yaptı.
Bence korkmayın, herkes farklı deneyimler yaşıyor ama sonunda memnun kalıyor geneli. Memnun olmayanlar da istisna bence. Siz iyi olacağına inanın yeter.

Nurem canim benim iyi olmana sevindim ucundaki odemen gec inenmis benimde 3 ay oldu hala ucunda var odem yaza kadar ancak toparlanir bu gunumuze bin sukur allah tum isteyenlere icine sinen sekilde nasip etsin

Tampondan sonra burnunuzu nasıl temizlediniz sümkürebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…