Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bana da masaj gösterdi 10 gün sonra tekrar gideceğim ben sümkürmemiştim okyanus suyu al dedimi sanada nasılsın şuan
Al dedi şimdi eczaneye gideceğim iyiyim sol tarafta hiç acımadı ama sağdan çekerken çok yaktı yapışmış sanırım

Kizlar bol bol su cekip hizlica hiiihhh diye sumkurun ama burun ucunu elinizle sıkmayin burun ucuna nazik tavranip oralari yuzunuze su carparak temizleyin bu arada odemlerin hizla inmesi icin gunde 2 kez buz gibi su carpin yuzunuze 20 ser kez sabah ve aksam..hafdasini gorursunuz duzenli yaparsaniz

İyi akşamlar kızlar bende başka birşey soracağım burnum tıkandığı için geniz akıntısı yaşıyorum çok sıkıntı veriyor nefes alamıyorum başım ağrıyor bu yüzden ne yapabilirim normal bir kbb uzmanına gidip geniz akıntısı için ilaç mı kullansam .okyanus suyu kullanıyorum sık sık temizliyorum ama Yok düzelmiyor normal mi böyle olması sizce?

Burnumu temizleyemiyorum sanırım sağ taraf çok tıkalı

Eklentiler

• DSC_0010.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 588
  • DSC_0011.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 416
  • DSC_0007.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 384
  • DSC_0012.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 510
Alışıcaz zamanla çok sert şuan bekliycez artık ben burnumu görmeye hiç hazır değilim ucundan dolayı sen ilk gördüğünde ne hissettin
Sanki kendimi değişik biri olmuş gibi ucu şişti birazda çok mutsuz olmuştum eski halimi düşündüm 10 dakka sonra beğendim mutlu oldum daha da alışmaya çalışıyorum beğendim ben bu halini banada alçıdan şiş geliyordu ucu ama illa inecek ödem onlar

Allah hepimize sabır versin

Tamponlar alındıııı.. Naneli şeker yer gibi ferah ferah nefes geliyo içime. :)))

Bide şu ilaç kokusu gelmese genzime. Süper olacak. Yemek diyemedim kokudan. Pis pis kokuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…