- 10 Eylül 2014
- 102
- 53
- 48
- 27
Al dedi şimdi eczaneye gideceğim iyiyim sol tarafta hiç acımadı ama sağdan çekerken çok yaktı yapışmış sanırımBana da masaj gösterdi 10 gün sonra tekrar gideceğim ben sümkürmemiştim okyanus suyu al dedimi sanada nasılsın şuan
Foton varmı bidaha ne zaman gideceksinAl dedi şimdi eczaneye gideceğim iyiyim sol tarafta hiç acımadı ama sağdan çekerken çok yaktı yapışmış sanırım
Cuma günü şuan pek müsait değilim akşam atarımFoton varmı bidaha ne zaman gideceksin
Ucu çok tuhaf geliyor gözüme alçım çıkınca atarım bol bolSeninkide çok güzel duruyor canım
Benimkinin ucuda öyle şişlikten dolayı masaj gösterdi ama esabil hoca acıyor gibi yapıncaUcu çok tuhaf geliyor gözüme alçım çıkınca atarım bol bol
Benim alçının üstünden dokununca bile acıyorBenimkinin ucuda öyle şişlikten dolayı masaj gösterdi ama esabil hoca acıyor gibi yapınca
Sanki başka birinin Eti gibi geliyor bideBenim alçının üstünden dokununca bile acıyor
Alışıcaz zamanla çok sert şuan bekliycez artık ben burnumu görmeye hiç hazır değilim ucundan dolayı sen ilk gördüğünde ne hissettinSanki başka birinin Eti gibi geliyor bide
Sanki kendimi değişik biri olmuş gibi ucu şişti birazda çok mutsuz olmuştum eski halimi düşündüm 10 dakka sonra beğendim mutlu oldum daha da alışmaya çalışıyorum beğendim ben bu halini banada alçıdan şiş geliyordu ucu ama illa inecek ödem onlarAlışıcaz zamanla çok sert şuan bekliycez artık ben burnumu görmeye hiç hazır değilim ucundan dolayı sen ilk gördüğünde ne hissettin
Hayır olmadı bendeTampon alındıktan sonra kanama çok oluyor mu
Allah hepimize sabır versinSanki kendimi değişik biri olmuş gibi ucu şişti birazda çok mutsuz olmuştum eski halimi düşündüm 10 dakka sonra beğendim mutlu oldum daha da alışmaya çalışıyorum beğendim ben bu halini banada alçıdan şiş geliyordu ucu ama illa inecek ödem onlar
Tampon alındıktan sonra kanama çok oluyor mu
Aminnn düz yatacakmışız uyurken bideAllah hepimize sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?