Yok benim onceki burnumda en cirkin kisim deliklerdi asiri buyuklerdi ve ben doktora en cok delillerden rahatsizim cok buyuk onlar kuculur degil mi demistim baya kuculmus suan eski halinden eser yok iki delik basta esit degil birbirinden cok farkliydi ama zaman gectikce birbirine benzedi suan cok fark edilcek bi farklilik kalmadibigunmutlaka senin burun deliklerin önceden de böylemiydi canım
Kesinlikle odemden canim benim dahacik yeni doktorada aynini soyleyecek cikinti var gibi durmasi egrilik ucundaki ek yapmis gibi duran et...hepsi sislikten zamana birak cok takma gercekten ilk bastaki halinden cok farkli oluyor kuculecek delikler esitlenecek yamukluk azala azala kaybolacak sabir lazim kizlar burun iyilesme surece 1 yili buluyor hic uzmeyin kendiniziOf ya sanki burnumda hala Kemer'de eğrilik var gibi masaj yapıyorum sabah akşam ,bazı yakın çekim fotolarda görüyorum uzak çekimde çok belli değil .eşim doğal istemişsin doğal kemer yapmış diye ti ye alıyor :) iyice taktım kafaya kontrolde cuma günü
Buda onceki haliYok benim onceki burnumda en cirkin kisim deliklerdi asiri buyuklerdi ve ben doktora en cok delillerden rahatsizim cok buyuk onlar kuculur degil mi demistim baya kuculmus suan eski halinden eser yok iki delik basta esit degil birbirinden cok farkliydi ama zaman gectikce birbirine benzedi suan cok fark edilcek bi farklilik kalmadi
Öylemi canım ya bayağı kemik eğriliği var gibi geliyor bana elimlede dokunuyorum orda bir kemik var sanki .seninki ilk halinde de muntazam görünüyordu ama :) inşallah benimki de düzelirKesinlikle odemden canim benim dahacik yeni doktorada aynini soyleyecek cikinti var gibi durmasi egrilik ucundaki ek yapmis gibi duran et...hepsi sislikten zamana birak cok takma gercekten ilk bastaki halinden cok farkli oluyor kuculecek delikler esitlenecek yamukluk azala azala kaybolacak sabir lazim kizlar burun iyilesme surece 1 yili buluyor hic uzmeyin kendinizi
Merhaba canimHerkese Merhaba. Haftaya perşembe bende Esabil Hocaya ameliyat olacağım inşallah.yaklaşık iki aydır da forumu takip ediyorumbigunmutlaka öncelikle bilgilendirmelerinden ötürü teşekkürler. forumda yazılanlardan kaynaklı bazen tereddütlerim oluyor. sizin durumunuzu az çok yazdıklarınızdan okudum ama memnuniyetiniz motivasyonumu arttırıyor. olumsuz gidişatlar da ister istemez şüpheye ve acaba olmasam mı dememe yol açıyor. bu durumu anlayabileceğinizi düşündüğümden yazmak istedim. herkese geçmiş olsun. iyi günler.
o en zoru işte sabahları uyanıyorum sağa sola dönmüşüm , nasıl alışıcaksak düz yatmayaAminnn düz yatacakmışız uyurken bide
o en zoru işte sabahları uyanıyorum sağa sola dönmüşüm , nasıl alışıcaksak düz yatmaya
Bende öyle oluyorum bi ara uyanıyorum tekrar düz yatmaya devam edemiyorum uyuyamıyorum ben düz ölü gibi hissediyorum kendimi :))o en zoru işte sabahları uyanıyorum sağa sola dönmüşüm , nasıl alışıcaksak düz yatmaya
Bu gece yastık koymayı deneyimde sanmıyorum pek etkileyeceğini dümdüz tavana bakarak uyuyamıyorum bi tuhaf hissediyorum kendimiBende hiç sağa sola dönme olmuyor kendimi kontrol edebiliyorum uykudayken. Yanlarına yastık koyarak dene istersen bide alan ne kadar daralırsa o kadar dönmezsin diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?