- 10 Eylül 2014
- 102
- 53
- 48
- 27
Ayyneeen tam olarak özetlemişsin bende öyleyim işteBende öyle oluyorum bi ara uyanıyorum tekrar düz yatmaya devam edemiyorum uyuyamıyorum ben düz ölü gibi hissediyorum kendimi :))
Dikişlerde nasıl çıkacaksa batıyor artık banaAyyneeen tam olarak özetlemişsin bende öyleyim işte
Benimkilerde gülerken sızlıyor krem sürüyorum hemen yirmi gün geçsin cımbızla çekelimDikişlerde nasıl çıkacaksa batıyor artık bana
Benimkide gülerken sızlıyor hiç gülemiyordum alçı alındı biraz gülebiliyorum :))Benimkilerde gülerken sızlıyor krem sürüyorum hemen yirmi gün geçsin cımbızla çekelim
Alçın ne zaman alınacak???Ben cımbızla alırken bile korkarım napıcaksam
Hahahah ben sızlasada gülüyorum vallahi ağzım yamulmuştu düzelmeye başlamışBenimkide gülerken sızlıyor hiç gülemiyordum alçı alındı biraz gülebiliyorum :))
Alçın ne zaman alınacak???
Bana yazar mısın sana sorcagım bişey var@bigunmutlaka aynen senin dediklerini söyledi canım doku şişliği bu zamanla inecek şekilden şekile girecek sabırlı ol dedi
Benimkine ne demeli şok geçirdimYa burnumun ucu çok sivri. Doktor inecek diyor ama bana hiç inecek gibi gelmiyor düzelir mi ki
Benimkine ne demeli şok geçirdim
Bende valla iyi düşünmeye çalışıyorum geçicek diyorum. Olumlu tepkiler aldım aslında ama sanki kendimi iyi hissediyim diye söylüyor gibime geliyormasajı tam hatırlıyor musun son iki hareketi unuttum
Yok canım bende hiç dikkat etmedim şoktaydım o an dinlemedim bile şişi insin başka bişey istemiyorum aşırı kavisli ve kalkık olmuş burnum ağladım valla iki saat eve gelene kadarBende valla iyi düşünmeye çalışıyorum geçicek diyorum. Olumlu tepkiler aldım aslında ama sanki kendimi iyi hissediyim diye söylüyor gibime geliyormesajı tam hatırlıyor musun son iki hareketi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?