Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kızlar moral olsun diye değil ben beğendim burunlarınızi şişliklerden kalkık gibi duruyor iniyor diye biliyorum ben

Kızlar gayet güzel olmuş şuan şiş çok normal bunlar 1ay sonra boşuna dert etmişim diyeceksiniz korkmayın

Kizz niye agladin burnun cok guzel olmus valla ben cok begendim sislik gecer diyo herkes bende kavisli ve kalkik istiyorum

Hatta size 1ay ara ile şişlik farkını göstereyim rahat olun

Abla şu an çok rahatladım. Benimkinin ucu da 20 günlük halindeki gibi sanki dik iniyor sonra bi anda yukarı çıkıyor gibi ama seninki nasıl düzelmiş öyle inşallah benimkide iner bir an önce :)

Kızlar acil cvp lütfen. ..

Bugün alçımı aldırmaya gittim. Doktor almadı, daha şiş alamam diye. pazartesi veya salı gel dedi. Ama az önce burnuna sprey sıkarken ıslandı ve alçım elime geldi. Napıyım sizce. Şimdilik geri bantla yapıştırıyım mı pazartesi ne kadar yoksa kalsın mı. Biraz kırmızı burnumun sırt kısmı.

Alçının altındaki bantlara dokunma da alçı çıktı madem geri yapıştırma kalsın öyle kaçıncı günündeydin

Valla ilk 1 ay sislikler kalkiklik hep ayni gibiydi 2 aydan itibaren indigini fark ettim bu tamamen bunyeye gore burnun yapisina kalin yada ince derili olduguna gore degisir odemin inip gercek seklini almasi icin en az 6 ay lazim sabir isteyen zor bi surec beklemek
Ama sunu deyip o ilk kalkiklik kesinlikle o kadar kalmiyor ve sisler indikce burun dahada kuculuyor

Normalde 10.gun alci cikiyo zaten ama doktor eger alci kurumadiysa bir iki gun daha bekliyor bence ara bi sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…