Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Yaa kizlaaar esabil ekerin yaptigi burunlar hep ayni geliyo mu sizin gozunuze de? Ben ucu top gibi burun istemiyorum su anki burnumun ucu yeterince top gibi cunku sivri yaptirmak istiyorum yapmaz mi ki?

Ama bakiyorum bazi yaptiranlara alci cikar cikmaz sivri ve cok guzel. Ben kafami karistirmamak adina cok kurcalamayim bence.
İnan ben o kadar çok doktor araştırdım ki esabil hoca en kaliteli biri yaptığı burunlar Harika o kadar hastasını yakından görmüştüm hastanede muane ye gidince direk oluruna bak sen herkez memnun bence sonuçta ameliyat hemen şişlik inmez 6 ay da burun oturuyor canım senin kararın artık

Şişliklerim çok değişiyor benim normal sanırım. Bu sabah kalktığımda sağ kemik tarafım daha bir şiş gibiydi. Normal değil mi bunlar. Sürekli böyle bir taraf iniyor diğer taraf şişiyor. Sanki eğriymiş gibi gözüküyor burunda öyle olunca

Ah bide ben becerebilsem resim yüklemeyi :)

Dosya yükle diyorum. Dakikalarca yüklemeyi bekliyo. Bi türlü yükleyemiyorum..

Becerdim sonunda :)

Bu da benden olsun bakalım.
10. Gün kü halim..

Hala burnumun içi şiş olduğundan nefes almakta güçlük çekiyorum.. Sislerin inmesini sabırsızlıkla bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Burnuma peeling yapsam zararı olurmu acaba normalde siyah noktam olmaz o kadar fazla çıktıki alçıdan sonra aynı durumda olan ya da önerisi olan var mı??

Ameliyat sirasinda yuzumuz bi maddeyle kaplaniyor jel gibi yapiskan kalin bi doku olusuyor sonrasinda alci cikana kadar tam 10 gun o madde ciltte kaliyor ve bunun icin tum ameliyat olanlar yaglanma ve siyah nokta problemiyle karsilasiyor
Ben 15.gun den itibaren aktardan beyaz kil alip onu uyguladim ve hergun kukurtlu sabunla yikadim hic sorun yasamadim

Ya evet. ebnde de hiç siyah nokto yoktu. sabah baktım şuan var. şaşırdım bende. demekki bundan mış.

yerden birşey almak için eğildiğim an iki kaşımın ortasında bir baskı ,Ağrı oluyor en baştada bayağı şişti orası , ne zaman geçecek acaba ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…