- 14 Kasım 2016
- 91
- 32
- 3
- 28
Şiş olduğundan ucu öyle gözüküyorYaa kizlaaar esabil ekerin yaptigi burunlar hep ayni geliyo mu sizin gozunuze de? Ben ucu top gibi burun istemiyorum su anki burnumun ucu yeterince top gibi cunku sivri yaptirmak istiyorum yapmaz mi ki?
Çok teşekkür ederim bitanem, şiş olmasına rağmen şu an bile çok güzel görünüyor, çok beğendim, çok yakışmış...
Ama bakiyorum bazi yaptiranlara alci cikar cikmaz sivri ve cok guzel. Ben kafami karistirmamak adina cok kurcalamayim bence.Şiş olduğundan ucu öyle gözüküyor
İnan ben o kadar çok doktor araştırdım ki esabil hoca en kaliteli biri yaptığı burunlar Harika o kadar hastasını yakından görmüştüm hastanede muane ye gidince direk oluruna bak sen herkez memnun bence sonuçta ameliyat hemen şişlik inmez 6 ay da burun oturuyor canım senin kararın artıkAma bakiyorum bazi yaptiranlara alci cikar cikmaz sivri ve cok guzel. Ben kafami karistirmamak adina cok kurcalamayim bence.
Çok teşekkür ederim darısı sana artık :)Çok teşekkür ederim bitanem, şiş olmasına rağmen şu an bile çok güzel görünüyor, çok beğendim, çok yakışmış...
Profil resmindeki gibi mi istiyorsunYaa kizlaaar esabil ekerin yaptigi burunlar hep ayni geliyo mu sizin gozunuze de? Ben ucu top gibi burun istemiyorum su anki burnumun ucu yeterince top gibi cunku sivri yaptirmak istiyorum yapmaz mi ki?
Hahahaha yok tam olarak boyle :)Profil resmindeki gibi mi istiyorsun
Bende bugün bunu soracaktımBurnuma peeling yapsam zararı olurmu acaba normalde siyah noktam olmaz o kadar fazla çıktıki alçıdan sonra aynı durumda olan ya da önerisi olan var mı??
Ameliyat sirasinda yuzumuz bi maddeyle kaplaniyor jel gibi yapiskan kalin bi doku olusuyor sonrasinda alci cikana kadar tam 10 gun o madde ciltte kaliyor ve bunun icin tum ameliyat olanlar yaglanma ve siyah nokta problemiyle karsilasiyor
Ben 15.gun den itibaren aktardan beyaz kil alip onu uyguladim ve hergun kukurtlu sabunla yikadim hic sorun yasamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?