Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sayfaları, Esabil Hoca bana 17 Ocak yani yarın için gün vermişti 2 ay önce. telefonumu da aldı. Aramasını mı beklesem hastaneye mi gitsem yarın. Bugün onu görmeye giden olacak mı?

Gidin direk gününüz gelmiş sonuçta bugünden gitseydiniz daha iyi olurdu yarın gidince çarşamba gününe ertelenebilir yinede hazırlıklı gidin

Biraz önce yüzüme garnier ın beyaz kil etkili saf temiz üçü bir aradası ile peeling yaptım bayağı işe yaradı

Bugün doktoru görecek biri hatırlatsa bekeşke,
Gidin direk gününüz gelmiş sonuçta bugünden gitseydiniz daha iyi olurdu yarın gidince çarşamba gününe ertelenebilir yinede hazırlıklı gidin
Tofitaya mesaj attım umarım hatırlatır. Hastane 3 vasıta bana arabam yok, eşim refakatçi olacak onun da işleri çok yoğun. gidip boşuna dönmek istemiyorum.

Arkadaşlar esabil hoca ararım demiyor ki birgün önce gel diyor !ararım dediği ,erkene almak gerekirse arıyormuş .

Bir arkadaşım burun ameliyatı oldu Esabil beye. Çok başarılı. Ben burnumu yaptıracak olsam ona yaptırırım herhalde.

Kizlar ameliyatim 7 nisan 2.5 ay var cok hastasi var ya cok kalabalik sadece burun degil hayirlsi nihayet bitti 3 haftadir bikmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…