- 14 Kasım 2016
- 91
- 32
- 3
- 28
ben alçı varken almıştımKaşlarımızı ne zaman almaya başlayabiliriz
Odasında , anestezi testlerini tamamladınız mıArkadasalar bugun gun alicaz ameliyat icin odasinda mi kararlastiriyotuz yoksa basya bir yerdemi konusuyoruzzzzz
Gidin direk gününüz gelmiş sonuçta bugünden gitseydiniz daha iyi olurdu yarın gidince çarşamba gününe ertelenebilir yinede hazırlıklı gidinArkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sayfaları, Esabil Hoca bana 17 Ocak yani yarın için gün vermişti 2 ay önce. telefonumu da aldı. Aramasını mı beklesem hastaneye mi gitsem yarın. Bugün onu görmeye giden olacak mı?
Tofitaya mesaj attım umarım hatırlatır. Hastane 3 vasıta bana arabam yok, eşim refakatçi olacak onun da işleri çok yoğun. gidip boşuna dönmek istemiyorum.Gidin direk gününüz gelmiş sonuçta bugünden gitseydiniz daha iyi olurdu yarın gidince çarşamba gününe ertelenebilir yinede hazırlıklı gidin
yarın sabah gideyim o zaman.Arkadaşlar esabil hoca ararım demiyor ki birgün önce gel diyor !ararım dediği ,erkene almak gerekirse arıyormuş .
Hemen geçiyor valla bak ben olalı nerdeyse 20 gün oldu bile :) hadi hayırlısıKizlar ameliyatim 7 nisan 2.5 ay var cok hastasi var ya cok kalabalik sadece burun degil hayirlsi nihayet bitti 3 haftadir bikmistim
Harika görünüyor :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?