- 14 Kasım 2016
- 91
- 32
- 3
- 28
slm cnm benim nefes vs problemim yoktu sadece estetik amaçlı oldum. dün kontrolüm vardı dediğin gibi sol gayet iyi amakızlar selam..
ameliyattan sonra 13. günümdeyim ben bugün.
hem sağ tarafımdaki kemik eğriliğim nefes problemine yol açtığı için hemde estetik için ameliyat oldum ben.
ancak hala içlerim şiş olduğu için, sol tarafım gayet normal nefes alırken, sağ taraftan hala zorlanıyorum..
aynı problemi yaşayanlar varmı acaba..
bu süreç ne zaman normale dönecek, gecenin bi yarısı tıkanmış olarak uyanıyorum ve bi daha çok zor uyuyorum..
slm cnm benim nefes vs problemim yoktu sadece estetik amaçlı oldum. dün kontrolüm vardı dediğin gibi sol gayet iyi ama
sağ delikten %50 nefes alıyorum dün esabil hoca normal falan dedi ama bence normal değil önceden bu sıkıntı yoktu şuan içerde et ete temasa benzer köprü gibi bi birleşme var ışıkla baktığımda görüyorum.umarım geçici birseydir 70 gün oldu.
seninde şuan bunu problem sayman için çok erken.
Tayin mi olacakmış kendisi mi dedi ?Ameliyat gunumu dun aldim 7 nisan 2 ay 3 hafta var daha cok gec verdi ya bide tahini cikip gitme ihtimalide varmis esabil hocanin cok uzgunum
Canım seninki şuan çok yeni kan kurusu mukus olabilir burnuna su çekip hınkır temizlenecektir. Ayrıca daha burun için yaradır yeni ameliyat olanlar için olağan bi durum bence kontrol de de temizler zatenBende sağ delikten zor nefes alıyorum aynı şekilde köprü gibi birleşmiş flaşla baktığımda görüyorum
Aynı nefes sorunu bende de var ama temizleyince düzeliyor sonra tekrardan nefes almam zorlaşıyor daha kan kuruları tamamen bitmiş değil ara ara kan kurusu çıkıyor. Normal bencede böyle olması. Bugün dikişim geldi bide. O gelincede biraz rahatladım. Kendi kendine dökülmeye başladı. Burnumun ucu da bi inseydi baya rahatlıyacam :)
Evet onlar duruyor sadece sağ burun içinden bir dikiş geldi küçük bir şey düğüm gibiydiKenarlardan görülen dikişlerin duruyormu
abla çok doğal görünüyor , burdan bilmesem asla estetik dememBuda bugün ki halim 20 gün oldu
Ben doğal istedim tanımayan anlamasın demiştim ama inşallah ilerde ucu düşmezabla çok doğal görünüyor , burdan bilmesem asla estetik demem
yerden birşey almak için eğildiğim an iki kaşımın ortasında bir baskı ,Ağrı oluyor en baştada bayağı şişti orası , ne zaman geçecek acaba ağrılar
Tayin mi olacakmış kendisi mi dedi ?
rum bende de var. Ben gittim tomografi çektirdim başka hastanede. Orada da tescillendi yani. Basit bi işlemle düzelebikirmiş ama daha öncr böyle bir sıkıntım yoktu. Ameliyattan sonra olduslm cnm benim nefes vs problemim yoktu sadece estetik amaçlı oldum. dün kontrolüm vardı dediğin gibi sol gayet iyi ama
sağ delikten %50 nefes alıyorum dün esabil hoca normal falan dedi ama bence normal değil önceden bu sıkıntı yoktu şuan içerde et ete temasa benzer köprü gibi bi birleşme var ışıkla baktığımda görüyorum.umarım geçici birseydir 70 gün oldu.
seninde şuan bunu problem sayman için çok erken.
Aynı du
rum bende de var. Ben gittim tomografi çektirdim başka hastanede. Orada da tescillendi yani. Basit bi işlemle düzelebikirmiş ama daha öncr böyle bir sıkıntım yoktu. Ameliyattan sonra oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?