Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

kızlar selam..

ameliyattan sonra 13. günümdeyim ben bugün.
hem sağ tarafımdaki kemik eğriliğim nefes problemine yol açtığı için hemde estetik için ameliyat oldum ben.
ancak hala içlerim şiş olduğu için, sol tarafım gayet normal nefes alırken, sağ taraftan hala zorlanıyorum..
aynı problemi yaşayanlar varmı acaba..
bu süreç ne zaman normale dönecek, gecenin bi yarısı tıkanmış olarak uyanıyorum ve bi daha çok zor uyuyorum..

slm cnm benim nefes vs problemim yoktu sadece estetik amaçlı oldum. dün kontrolüm vardı dediğin gibi sol gayet iyi ama
sağ delikten %50 nefes alıyorum dün esabil hoca normal falan dedi ama bence normal değil önceden bu sıkıntı yoktu şuan içerde et ete temasa benzer köprü gibi bi birleşme var ışıkla baktığımda görüyorum.umarım geçici birseydir 70 gün oldu.
seninde şuan bunu problem sayman için çok erken.

Ameliyat gunumu dun aldim 7 nisan 2 ay 3 hafta var daha cok gec verdi ya bide tahini cikip gitme ihtimalide varmis esabil hocanin cok uzgunum

Bende sağ delikten zor nefes alıyorum aynı şekilde köprü gibi birleşmiş flaşla baktığımda görüyorum

Bende sağ delikten zor nefes alıyorum aynı şekilde köprü gibi birleşmiş flaşla baktığımda görüyorum
Canım seninki şuan çok yeni kan kurusu mukus olabilir burnuna su çekip hınkır temizlenecektir. Ayrıca daha burun için yaradır yeni ameliyat olanlar için olağan bi durum bence kontrol de de temizler zaten

Aynı nefes sorunu bende de var ama temizleyince düzeliyor sonra tekrardan nefes almam zorlaşıyor daha kan kuruları tamamen bitmiş değil ara ara kan kurusu çıkıyor. Normal bencede böyle olması. Bugün dikişim geldi bide. O gelincede biraz rahatladım. Kendi kendine dökülmeye başladı. Burnumun ucu da bi inseydi baya rahatlıyacam :)

Bende nefes sorunu onceden vardi ameliyattan sonra tamamen duzeldi acayip acik burnum
guzel nefes aliyorum ama ucundaki top gibi odem hala gecmedi tam 3 ayim doldu sabirsizlaniyirum burnum kuculdu odemler gitti bi ucunda kaldi top gibi sert
O odemde gitseydi baska bisey istemicem

Kenarlardan görülen dikişlerin duruyormu

ben o dikişlerin birini çektim cımbızla bir kaç damlacık kanadı acıdı birazda ,diğerini de tırnak makası ile dipten kestim ,çünkü grip oldum ve peçete dokundurduğum an batıyordu dikişler

yerden birşey almak için eğildiğim an iki kaşımın ortasında bir baskı ,Ağrı oluyor en baştada bayağı şişti orası , ne zaman geçecek acaba ağrılar

herkeste aynı durum mevcut emin ol. baş ağrısı yapıyor..
sabretmek lazım. mümkün olduğunca başını eğme.

Aynı du
rum bende de var. Ben gittim tomografi çektirdim başka hastanede. Orada da tescillendi yani. Basit bi işlemle düzelebikirmiş ama daha öncr böyle bir sıkıntım yoktu. Ameliyattan sonra oldu

Aynı du

rum bende de var. Ben gittim tomografi çektirdim başka hastanede. Orada da tescillendi yani. Basit bi işlemle düzelebikirmiş ama daha öncr böyle bir sıkıntım yoktu. Ameliyattan sonra oldu

senin ne kadar zaman oldu? bu sıkıntısı esabil hocaya söyledin mi kontrole gittin mi birde o tomografini esabil hocaya göster bence

ctesi günü medicalparka kkb doktoruna gidicem kamera ile bakmasını isticem.

68 gün oldu. Dr a söyledim ama şişlerden dedi. Tomografiyi yeni çektrdim sonrasında görüşmedik. Görüştüğümüzde söyliycem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…