Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

68 gün oldu. Dr a söyledim ama şişlerden dedi. Tomografiyi yeni çektrdim sonrasında görüşmedik. Görüştüğümüzde söyliycem tabi
aynı hafta ameliyat olmuşuz demek ki, umarım geçicidir durumumuz.

memnun musun yeni görüntünden resmini görebilir miyim mahsuru yoksa

Canım ben hatırlıyorum seni buradaki yazışmaları takip ediyorum ara ara yazıyorum.benim burun ucunda deliklerin üstlerinde çökme gib bişeyler oldu. Yani çukur görüntü. Her iki delik üstünde. Çok kötü bi durum. Kimse yaşamamış sanırım hiç benzer bi durumla karşılaşmadm. Hatta gittiğim dr lar bile tam açıklayamadı. Esabil hoca da şişlik falan dedi. Tamam şişliğim çok ama bi açıklaması olmalı. Tamamen şişlik olsa tek benim mi bu kadar şişti.. bilmiyorum sabırla bekliyorum şu ödemler geçsin de neymiş ortaya çıksın diye. Artık takmamaya çalşıyorum. Yeterki zaman çabuk geçsin ve ne düzeltilecekse düzeltilsin. Foto en başından beri atmaya çalştm ama başaramıyorum. Dosya ykle diyorum sonrası yok. Hiç birşey açılmıyor. Pc den de denedim yapamadım. Eğer özelden başka iletşim gönderirsen atarım sana. Sen çebe de olmuştun şimdi nasılsın?

Teşekkür ederim canım 20 gün oldu :)) kanama olur diye tedirgin oldum ama bunalım geçirdim evdede dışarı çıkıp değişiklik olsun istiyorum sevindim buna çok sağol

Arkadaslar konu estetik olunca doktora hastaneye gore fiyat tamamen degisiyo sonucta sigorta kapsamiyor tamamen doktordan doktora hastaneden hastaneye degisen bi durum benim arastirdiklerimin icinde en makul fiyat esabil bey di kararimdanda hic pisman olmadim

Benim gittiğim proftu Metin Yılmaz ,5.400 tl istedi!!! Asistan mı acaba 1,300 olan ? Benim yakın arkadaşım Gazi de bedava oldu ona bakarsak !

Gazi de doktor kemal beyle görüştüm 1300 Du arkadaşlar benim bütçem sıkıntılı onun için en uygununa bakıyorum tabi iyide doktor bulmak istiyorum çünkü burnum ciddi sıkıntılı hem sol nefeste sıkıntı hemde görünüşte çok kötü

Bence gayet iyi Kemal fındıkçıoğlu da iyi bir doktor ben videolarını falan izlemiştim .Esabil beye durumunuzu izah etseniz belki indirim falan yapabiliyordur insiyatif kullanabilir anlayışlı bir doktor .

Bence gayet iyi Kemal fındıkçıoğlu da iyi bir doktor ben videolarını falan izlemiştim .Esabil beye durumunuzu izah etseniz belki indirim falan yapabiliyordur insiyatif kullanabilir anlayışlı bir doktor .
randevu aldım eger ındırım soz konusu olursa sansımı denerım . kemal beyı bende begenıyorum ama cok fazla hastasından yorum yok olsa super olur

Merhaba 3 şubat için Esabil beyden ameliyat günü aldım, ama hala beklediğim gibi olmazsa diye korkuyorum. Siz burnunuzun son halinden memnun musunuz? istediğiniz gibi oldu mu?beklentilerinizi karşıladı mı?

Valla benim beklentimi karsiladi bigun olsun pisman olmadim daha ucunda sislikler devam ediyor 3 ay oldu ben olali
Hic aklini bulandirma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…