- 21 Mart 2012
- 892
- 119
- 323
aynı hafta ameliyat olmuşuz demek ki, umarım geçicidir durumumuz.68 gün oldu. Dr a söyledim ama şişlerden dedi. Tomografiyi yeni çektrdim sonrasında görüşmedik. Görüştüğümüzde söyliycem tabi
15 gün sonra sigara veya alkol kullanılabilirAlkol ne zaman içilir acaba ameliyattan sonra
Gazide kim yapıyor 1,300 E ?Neden gazi de 1300 ken.burda 2200 ikiside develet sonuçta
Onun sağlık sıkıntıları çoktu hiç nefes alamıyordu ,birde üç sene öncesi benim bahsettiğim onun ki uzun hikaye ...Nasil bedava ya bu özele giriyo estetik burunda et falan varsa sigortasida varsa bedava zaten
Bence gayet iyi Kemal fındıkçıoğlu da iyi bir doktor ben videolarını falan izlemiştim .Esabil beye durumunuzu izah etseniz belki indirim falan yapabiliyordur insiyatif kullanabilir anlayışlı bir doktor .Gazi de doktor kemal beyle görüştüm 1300 Du arkadaşlar benim bütçem sıkıntılı onun için en uygununa bakıyorum tabi iyide doktor bulmak istiyorum çünkü burnum ciddi sıkıntılı hem sol nefeste sıkıntı hemde görünüşte çok kötü
randevu aldım eger ındırım soz konusu olursa sansımı denerım . kemal beyı bende begenıyorum ama cok fazla hastasından yorum yok olsa super olurBence gayet iyi Kemal fındıkçıoğlu da iyi bir doktor ben videolarını falan izlemiştim .Esabil beye durumunuzu izah etseniz belki indirim falan yapabiliyordur insiyatif kullanabilir anlayışlı bir doktor .
Eki Görüntüle 1941888
Valla benim beklentimi karsiladi bigun olsun pisman olmadim daha ucunda sislikler devam ediyor 3 ay oldu ben olali
Hic aklini bulandirma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?