Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Sizi uzun süredir takip ediyorum gayet güzel olmuş, böyle bi burun istiyorum umarım olur

Eklentiler

• IMG_0286.webp
    29 KB · Görüntüleme: 363
  • IMG_0287.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 378
Merhaba 3 şubat için Esabil beyden ameliyat günü aldım, ama hala beklediğim gibi olmazsa diye korkuyorum. Siz burnunuzun son halinden memnun musunuz? istediğiniz gibi oldu mu?beklentilerinizi karşıladı mı?
fıyatını soyler mısınız lutfen

O, doktorun verdiği tarihe ve yoğunluğa göre değişiyo sanırım ama ortalama 2 ay filan sonraya anca verebiliyo diye biliyorum

Olur insallah bende bi resim gostermistim resme benzemesi zor herkesin burun yapisi farkli oldugu icin..en sagliklisi tarif etmek bence

selam arkadaşlar 23 ocak Pazartesi günü Esabil Beye burun ameliyatı olacağım gece rüyalarıma giriyor. Korkuyorum. Burnum konusunda çok takıntılıydım hep güzel bi burnum olsun istedim umarım bi aksilik olmaz.

Şehirdışından geleceğim doktor beyle hep telefonla iletişim halinde bulundum. çok az kaldı sonucunu sizlerle paylaşacağım ben de elimden geldiğince

Hakkinizda hayirlisi olsun hic endise etmeyon tatli heycanlar bende daha dun gun sayarkdn simdi olali 3 ay gecti memnunum

Merhaba arkadaşlar, ben esabil beye burun ameliyatı olmak istiyorum ailem şehir dışından geldi onlar buradayken ameliyat olmak istiyorum Çarşamba günü muayene için randevu aldım acaba güncel net masraf ne kadar oluyor ve ameliyat gününü ne zamana atıyor bi de ben dikimevinde yaşıyorum hastaneye nasıl gidebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

Bi de esabil beyin telefon numarasını acaba bana mesaj atabilir misiniz doktor beyle görüşmek isterim☺

Bende abidinpasada oturuyorum ameliyat olali 3 ay oldu guncel fiyat ozelde hemen oluyym dersen 3.500 le 4000 arasinda tutuyor eger beklerim der devlette olursan 3 ay gun atiyor fiyat 2.200 tl
dikimevinden metroya biniyosun aktarma yapip batikente kadar gidiyosun batikentte metrodan inince karsi peron sincan treni geciyor ona binip fatih duraginda iniyosun tam onunde inmis olursun
Once 182 den randevu alcaksin
Sincan nafiz korez devlet hastanesi fatih polikinligi plastik cerrah esabil eker diye erken saate alirsan iyi olur

17. Günümdeyim. Burnum yavaş yavaş küçülmeye başladı. Artık gözüme daha güzel görünüyor. Şişlikleri çok değişiyor bir sabah kalktığımda bi yer ertesi sabah bir başka yer şişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…