Fotoğraf paylaşabilir misin bitanem...
Çok teşekkür ediyorum fotoğraf paylaştığın için... 17. gün için çok güzel ve çok iyi görünüyor, çok yakışmış bitanem, çok güzel görünüyorsun...Bu da öncesi sonrası. Alçımın alındığı ilk gün çekmiştim
Hakkinizda hayirlisi olsun hic endise etmeyon tatli heycanlar bende daha dun gun sayarkdn simdi olali 3 ay gecti memnunum
Çok güzel ve çok zarif bir burun olmuş bitanem ve çok yakışmış, ben çok beğeniyorum ve çok yakistiriyorum yüzüne...Bir once sonrasida benden
Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için ☺Bende abidinpasada oturuyorum ameliyat olali 3 ay oldu guncel fiyat ozelde hemen oluyym dersen 3.500 le 4000 arasinda tutuyor eger beklerim der devlette olursan 3 ay gun atiyor fiyat 2.200 tl
dikimevinden metroya biniyosun aktarma yapip batikente kadar gidiyosun batikentte metrodan inince karsi peron sincan treni geciyor ona binip fatih duraginda iniyosun tam onunde inmis olursun
Once 182 den randevu alcaksin
Sincan nafiz korez devlet hastanesi fatih polikinligi plastik cerrah esabil eker diye erken saate alirsan iyi olur
Merhaba esabil hocaya ameliyat olalı 23 gün oldu burnumun ucundaki dikişler kötü görünüyor. Doktor dikişlerle ilgili bişey söylemedi alınacak mı yoksa kendiliğinden mi eriyecek?Hakkinizda hayirlisi olsun hic endise etmeyon tatli heycanlar bende daha dun gun sayarkdn simdi olali 3 ay gecti memnunum
Size mesaj attim ama donmediniz gormediniz mi acaba? :/Kendi dusuyor alinmiyor 1.ay dusmustu benimkide gecmis olsun
Tşk ederim cevapladiginiz için tampon olduğu icin mi bilmiyorum horluyormusum eşim şikayetçi bu yeni halimden :) tamponlarimda uzun kaldi çok zorluyor artikBen 14 gun yattim oturur gibi 3 yastikla
Sizin burnunuz çok hoşuma gitti kasim ayindan bu gune takip ediyorum bütün sureclerinizi biliyorum sayılır ama yaşamak çok farklı imiş tampon çok zorladi ama sayenizde avakoda yedim şişlik ve morluklarim çoğu azaldi tşk ederim.Tampon cikinca sorunlarda geciyor baya baya bi rahatlarsin
3.ayim suan ne aci ne agri ne nefes priblemim kaldi sadece hala ucu odemli oda 1 yila anca tam gecicek
Tampon cikinca sorunlarda geciyor baya baya bi rahatlarsin
3.ayim suan ne aci ne agri ne nefes priblemim kaldi sadece hala ucu odemli oda 1 yila anca tam gecicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?