Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bu da öncesi sonrası. Alçımın alındığı ilk gün çekmiştim

Eklentiler

• IMG_20170113_223312.webp
    20 KB · Görüntüleme: 586
Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için ☺

Yeniden merhaba. Perşembe günü Esabil Hocam tarafından ameliyatım gerçekleşti. Bugün 2. Günüm. Ağzımda dikişler olduğu için sıvıyla besleniyorum. Yüzümde şişlikler var hatta dünden bugüne biraz arttı diyebilirim. Keyfim yok çok fazla. Normalde çok enerjik bir insanımdır ama bu durgunluğa alışamadım. Bu süreçte nasıl beslendiniz? Şişlikler için önerileriniz var mı? Herkese geçmiş olsun

Hakkinizda hayirlisi olsun hic endise etmeyon tatli heycanlar bende daha dun gun sayarkdn simdi olali 3 ay gecti memnunum
Merhaba esabil hocaya ameliyat olalı 23 gün oldu burnumun ucundaki dikişler kötü görünüyor. Doktor dikişlerle ilgili bişey söylemedi alınacak mı yoksa kendiliğinden mi eriyecek?

Merhaba bende araniza yeni katildim ameliyat olalı 1 hafta oldu yarin tamponlarim çıkacak size sorum doktor birşey söylemedi ama ne kadar süre yüksek yastikta yattiniz

Sisliklerin daha cabuk gecmesi icin ne kadar oturur pozisyonda yatarsan o kadar iyi olur gecmis olsun

Tampon cikinca sorunlarda geciyor baya baya bi rahatlarsin
3.ayim suan ne aci ne agri ne nefes priblemim kaldi sadece hala ucu odemli oda 1 yila anca tam gecicek

Eklentiler

• photostudio_1485163152336.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 336
Tampon cikinca sorunlarda geciyor baya baya bi rahatlarsin
3.ayim suan ne aci ne agri ne nefes priblemim kaldi sadece hala ucu odemli oda 1 yila anca tam gecicek
Sizin burnunuz çok hoşuma gitti kasim ayindan bu gune takip ediyorum bütün sureclerinizi biliyorum sayılır ama yaşamak çok farklı imiş tampon çok zorladi ama sayenizde avakoda yedim şişlik ve morluklarim çoğu azaldi tşk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…