Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ben esabil beye cuma gun ameliyat oldum bazi hastalar oksijenli su gibj bisey verdigini soyluyolar recetemde sadece krem abtibiyotik ve agri kesici vrdi bu normalmi tampon vrken suyla temizlik yapiliyormu o kanlar kurudugu icin napacagimi bilemedim

Ben esabil beye cuma gun ameliyat oldum bazi hastalar oksijenli su gibj bisey verdigini soyluyolar recetemde sadece krem abtibiyotik ve agri kesici vrdi bu normalmi tampon vrken suyla temizlik yapiliyormu o kanlar kurudugu icin napacagimi bilemedim
Bendede tampon duruyor yarın cikacak tuzlu su tampondan sonra veriliyormuş içini temizlemek için bakalim bana yarin verecek mi?

Tampon varken kuruyan kanlari islak pamukla silebilirsin yapcak cok bisry yok kuruyan kanlar tampon cikarken cikiyor zaten tum zorluk tampon cikana kadar okyanus suyu ise receteye yazilmiyor tampon ciktiktan sonra icini onunla temizleyeceksin once bi kac pist sıkıcaksın sinra hiiihh diye burnundan ufluceksin bu sekilde bu islem tampon cikinca..gecmis olsun

Rica ederim begenmenize sevindim

Cok tesekkur ederim kafama takilmisti sagolun. Bide burnumun bir tarafi dha sis dogal olarak alci egri gbi duruyo egri kaynamaya sebep olmaz deglmi bu. Cunki ilk gun byle dgldi sistikce egri gbi durdu.

Kan kurulari zamanla gidiyor muş oraya su degdirme dediler bana kuruyunca teramisin sür dediler o bittikten sonra iltihap giderici bi krem var onu sür dediler

Hic endise etme daha aylarca hergun baska yeri sisecek egri kaynamaz onlarin hepsi odemden kaynakli ve odemin gecmesi asil seklini almaya baslamasi icin en az 6 ay lazim benim 3 ay oldu hala odem var nirmal yani

geçmiş olsun ağız içi dikişi derken anlamadım ? burunla birlikte çenede mi oldunuz

selamlar..

yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun.. bende 20. günümdeyim :)

kızlar aranızda daha önce estetik olup da ileriki yaşlarında veya dönemlerde birkez daha ameliyat olmak zorunda kalan varmı. veya çevrenizde varmı..

ben bugün duydum. daha sonrasından kemik eğriligi yaşayıp da 2-3 hatta 4. ameliyatı olan kişiler varmış.

korktum biraz :)

geçmiş olsun ağız içi dikişi derken anlamadım ? burunla birlikte çenede mi oldunuz
Çok teşekkürler. Burun içindeki kıkırdakta oluşan delik ağız içimden alınan doku ile kapatıldı ve burun kemiğim düzeltildi. Bu yüzden hem yanakta hem de üst dudak kısmımda dikişlerim var.

Çok teşekkürler. Burun içindeki kıkırdakta oluşan delik ağız içimden alınan doku ile kapatıldı ve burun kemiğim düzeltildi. Bu yüzden hem yanakta hem de üst dudak kısmımda dikişlerim var.
oy tekrar geçmiş olsun zor olmuştur ,ağız içi dikişler zor oluyor sık sık gargara yapmayı unutma mikrop kapmaması için ben mejezik gargara kullandım tavsiye ederim.

Kızlar benimle birlikte cuma gün ameliyat olan bi arkadasim var agrilarim cok diyo ozellikle dikisler de bu normalmi sizce benim cok sukur agrim yok ama olabiliyormu bu ters giden biseymi var diye dusunmeye basladi da

oy tekrar geçmiş olsun zor olmuştur ,ağız içi dikişler zor oluyor sık sık gargara yapmayı unutma mikrop kapmaması için ben mejezik gargara kullandım tavsiye ederim.
Evet yapıyorum, tantum gargara yazmış doktor onu kullanıyorum şimdilik. Bugün 5. Günüm toparlanıyorum gün geçtikçe çok şükür. İlk günler yemek çok sıkıntıydı. Şişlikler fazlaydı. İniyor şişliklerde baya fark oldu ilk günle bugün arasında.

Kızlar benimle birlikte cuma gün ameliyat olan bi arkadasim var agrilarim cok diyo ozellikle dikisler de bu normalmi sizce benim cok sukur agrim yok ama olabiliyormu bu ters giden biseymi var diye dusunmeye basladi da
bünyeye göre değişiyor olabilir bennim hiç ağrım olmamıştı, belki ağrıyı tetikleyecek şeyler yapıyor olabilir mesela aşağı eğilmek, sırtüstü yatmak iş yapmak vs .

mümkünse 20 güne kadar çift yastıkla oturur pozisyonda uyusun , birde yukarıda yazdığım hareketlerden kaçınsın naçizane tavsiyemdir.

bende sigara kullanıyorum etkisi olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…