Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bizim konu basligimiz nerelere gitmis huuu huu nerdesiniz esabil eker hastalari :)arada ses verin itibati kesmeyelim yaws

Eklentiler

• photostudio_1485281289047.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 360
Merhaba arkadaşlar paazartesi günü Esabil beye ameliyat oldum. Gözaltlarımda şişlik var birkaç güne geçer diye düşündüm ben şehirdışından geldim ertesi gün doktor bey yolculuk yapabilirsin sorun olmaz dedi. Ara ara sızlıyor burun ucum. Sabrediyorum. Umarım güzel olur çok merak ediyorum. Gelişmeleri sizlerle paylaşıcam.

Bu ilk günden sürekli buz koyduk fazla şişlik olmadı. Bu arada doktor bey bana Balaban krem verdi onu nasıl kullanmam gerek? Burun ucu içinmiş. Hiç su değdirmemek mi gerekiyor burun ucunu temizlemek için?

Eklentiler

• IMG_0002.webp
    10 KB · Görüntüleme: 554
Su degdirmeyin kenarlarda kuruyan kanlari kulak cubugunu islatip onunla temizleyebilirsiniz dikis yerine su degmesin balaban kremi burun ucundaki kesi yerine dikisin ustune surun biraz yakar normaldir onu 15 gun kadar surun sabah aksam
Gecmis olsun

Bu ilk günden sürekli buz koyduk fazla şişlik olmadı. Bu arada doktor bey bana Balaban krem verdi onu nasıl kullanmam gerek? Burun ucu içinmiş. Hiç su değdirmemek mi gerekiyor burun ucunu temizlemek için?

Geçmiş olsun.. Maşallah hiç şişlik ve morluk olmamış çok korkuyorum ameliyat olmaya karar verme sürecindeyim, biraz cesaretim yerine geldi sayenizde : )

Geçmiş olsun.. Maşallah hiç şişlik ve morluk olmamış çok korkuyorum ameliyat olmaya karar verme sürecindeyim, biraz cesaretim yerine geldi sayenizde : )
Şişlik,morluk, kanama bünyeden bünyeye değişiyor olsa bile sabırla geçecek seyler ben de çok tedirgindim ama iyi geçti çok şükür ben de buradaki arkadaşlardan cesaret aldım. Sizin de iyi geçer umarım :)

merhaba tekrar muayane nasıl gectı kac gun sonraya verdı bıraz bılgı verır mısın

Bi sorum var ameliyat olanlara. Ameliyat olduktan sonra nelere dikkat ettiniz özellikle ? Yatış pozisyonu, eğilip kalkma vs. Bana doktor normal hayatına dönebilirsin yüzüstü yatmak yasak sadece dedi. Ben geziniyorum evde kendi kendime :) konuşuyorum bazen sızlıyor konuşurken. Konuşmamam mı gerek ? Sizler neler yaptınız ya da yapmadınız?

burnunuzun yeni fotograflarını atar mısınız esabıl hocanın yaptıgı burunu gormek ıstıyorum

Alçı çıktıktan sonra burun yaraları dışardan çok belli oluyor mu

Ya da ne zaman anlaşılmıyor yara olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…