- 24 Ekim 2016
- 96
- 22
- 18
Sabahlari ameliyati oldugu icin bulmaniz cok zor olur bosuna onca yol gitmeyin derim saat 4 ten sonra tampon alma ve kontrollleri yapiyor bilginize..Esabil bey sabah gitsem tamponlari alirmi acaba yoksa illa ogleden sonrami gitmeliyim sabah aldiran varmi lutfen bilgi verin
Çok teşekkürler :))Su degdirmeyin kenarlarda kuruyan kanlari kulak cubugunu islatip onunla temizleyebilirsiniz dikis yerine su degmesin balaban kremi burun ucundaki kesi yerine dikisin ustune surun biraz yakar normaldir onu 15 gun kadar surun sabah aksam
Gecmis olsun
Bu ilk günden sürekli buz koyduk fazla şişlik olmadı. Bu arada doktor bey bana Balaban krem verdi onu nasıl kullanmam gerek? Burun ucu içinmiş. Hiç su değdirmemek mi gerekiyor burun ucunu temizlemek için?
Şişlik,morluk, kanama bünyeden bünyeye değişiyor olsa bile sabırla geçecek seyler ben de çok tedirgindim ama iyi geçti çok şükür ben de buradaki arkadaşlardan cesaret aldım. Sizin de iyi geçer umarım :)Geçmiş olsun.. Maşallah hiç şişlik ve morluk olmamış çok korkuyorum ameliyat olmaya karar verme sürecindeyim, biraz cesaretim yerine geldi sayenizde : )
Çok güzel maşallah :)3 ay 10 gun
merhaba tekrar muayane nasıl gectı kac gun sonraya verdı bıraz bılgı verır mısınMerhaba arkadaşlar, ben esabil beye burun ameliyatı olmak istiyorum ailem şehir dışından geldi onlar buradayken ameliyat olmak istiyorum Çarşamba günü muayene için randevu aldım acaba güncel net masraf ne kadar oluyor ve ameliyat gününü ne zamana atıyor bi de ben dikimevinde yaşıyorum hastaneye nasıl gidebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
Bi sorum var ameliyat olanlara. Ameliyat olduktan sonra nelere dikkat ettiniz özellikle ? Yatış pozisyonu, eğilip kalkma vs. Bana doktor normal hayatına dönebilirsin yüzüstü yatmak yasak sadece dedi. Ben geziniyorum evde kendi kendime :) konuşuyorum bazen sızlıyor konuşurken. Konuşmamam mı gerek ? Sizler
ben iki yastıkla oturur pozisyonda uyudum alçım alınana kadar. Alçıdan sonra yan yatmaya başladım dağınık yatmıyorum bu nedenle burnumun şeklini bozacak şekilde baskı yapma durumum olmuyor. 4. Gün kanamam bittikten sonra pek sorun yaşamadım açıkcası. Normal hayatıma devam ettim. Konuşmayı geçtim şarkı bile söyledimağrım sızım olmadı ameliyattan yana. Yemeği de 5 6 gün ekmek içi yedim yemek suyana batırarak. Sonradann zaten normal yiyebildiğimi farkettim. Tabiki yapınız ve acı eşiğiniz farklı olabilir. Ağzınız oluyorsa bir süre kendinizi dinlenmeye verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?