Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Onden hala odemli burun ucu sert hala

Teşekkür ediyorum tamamen oturması için 6 ay geçmesi gerekiyor sanırım... Bende tüm tetkikleri yaptırdım, haftaya doktorla görüşüp ameliyat tarihi alacağım kısmetse : )
Ameliyat günü gelir sağlıklı şekilde olursam bende fotoğraf paylaşırım... Şuan böyle çok uzun zaman varmış gibi hissediyorum

Yarin ameliyat oluyorum o kadar ani oldu ki ne arnica jele baslayabildim ne sigarayi azaltabildim ustune bi de grip oldum allah pisman etmesin icimde korku, kotu dusunceler, olumsuzluklardan baska bisey yok

Merhaba kizlar tampon alındıktan sonra burun tıkanıklığı ne kadar sürüyor okyanus suyunu yapiyorum ama tam açılmıyor bir türlü?

Bugün esabil hocayla görüştüm kendisi çok tatlı benim biraz çenem düşüktür bugün Baya konuştuk bütün tetikleri 1 günde bitirdim o kalabalıkta ve nisan 25 de ameliyat günümü verdi daha çok var çabucak geçer inşallah

Gecer gecer hemde su gibi akip gecer bende daha dun olmusum gibi 3.5 ay olmus sayili gun cabuk geciyor hayirlisi olsun insallah hersey istedigin gibi olur

Pazartesi ameliyat oldum pek kanamam Yok ara ara beyaz-kırmızı akıntım var doktor beyin yazdığı Balaban kremi sürüyorum burun ucuna. Silikon tamponun altına tekrar bezden tampona devam ettiniz mi? Psikolojik olarak onu çıkarmak istemiyorum.

Eklentiler

• IMG_0063.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 297
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…