Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Masallahiniz var cok cok iyi gordum sizi ben cok dehset gorunuyodum ama oyle kalmiyor zaman akip geciyor hizla toparlaniyorsunuz size moral olur bakin benim ameliyat sonrasi halime :)

Eklentiler

• photostudio_1485444255186.webp
    22 KB · Görüntüleme: 490
Olur olur esabil bey tecrubeli bi doktor ama suda bi gercekki 6 ay dan once tam icinize sinmiyor benimde hala onden bakinca odemli ucu sis bu gercekten sabir isi oyke oldum bitti iyilestim degil aylarca odem icin sabirla beklemek gerek

Buda benim üç haftalık halim .Öncesi sonrası yazmaya bence pek gerek Yok herşey gayet açık ama bana genelde yorumlar çok doğal hiç estetik değil gibi sanki yıllardır böyleymişsin gibi diyorlar .bazıları madem oldun az daha kaldırsa az daha kavis verdirse idin diyorlar !ben doğal istediğim için seviyorum şuan aynada gördüğüm beni hele hele eski haline baktıkça daha da seviyorum

Eklentiler

• IMG_9820.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 535
Çok doğal ve çok güzel güle güle kullanın

Ben de atsam keşke şimdi önce sonra zaman çabuk geçse şu alçı çıksa heyecanla bekliyorum :)

Kızlar gerek olmadan önce gerekse olduktan sonra sürelere zamanlara hiç takılmayın anlamadığınız bir şekilde zaman çok hızlı geçiyor

Herkese Merhaba. Bugün tamponlarım alındıçok şükür. Okyanus suyu kullanmam gerektiğini söyledi Esabil Hoca. Sizlerin başka önerileriniz, tavsiyeleriniz var mı?

Ameliyat gününden bir gün önce gelmemi söylemişti esabil bey ama randevu kalmamış ne yapmam gerek

Herkese Merhaba. Bugün tamponlarım alındıçok şükür. Okyanus suyu kullanmam gerektiğini söyledi Esabil Hoca. Sizlerin başka önerileriniz, tavsiyeleriniz var mı?
Cok egilmemeye calis hala 3 yastikta yari oturur gibi yat uyarken gunde 15 dk temiz hava al odem atici besinler tuket muz nar yesil cay yogurt maydonoz suyu ananas gibi..once okyanus suyunu bi kac kez sıkıp islaktigin kulak cubiguyla kuru kanlari cok iceri girmeden temizle sonrasinda ise sadece okyanus suyunu bolca sıkıp hiiihh demen yeterli burna suda cekebilirsin ben hep oyle yaptim gecmis olsun alcida cikinca iyice rahatlarsin ha bide bu surecte alci tatli tatli kasinir oda cok normal

Bugün kızkardeşim sağolsun güldürdü. Gülememe daha çok güldük ama dikişlerim ağrıdı çok. Ne zaman rahat rahat gülebilmek mümkün? Bugün biraz elimde olmadan zorladım galiba burnumu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…