- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Anladım teşekkür ederim. Ya bi de burun deliklerimi küçültsek mi dedim doktor beye sanırım gerek duymadı şu an tampon var burnumda bilmiyorum delikleri gözüme büyük geliyor nedense. Yandan memnunum biliyorum inecek o daha kalkık istemiştim zaten düz inmesin kavisli olsun demiştim. Ama delikler gözüme çok batıyor tampondan mı yoksa gerçekten mi büyük :/Gulunce benimde gerilip cok acimisti tamda o yeni oldugum siralar cok gulmeyen ben
Surekli gulesim geliyodu o acima hissini suan bile net hatirliyorum ama bi zarari olmamisti anlik bi acima disinda..1 ayim doldugunda biraz daha rahatti ama iyilesme sureci burunda uzun malesef suan benim 4.ayima yaklasiyo ona ragmen bastirinca masaj filan yaparken aciyor ama gulmek hareket ettirmek mimik yapmak cok rahat artik
İnşallah :)):) ayy cok sevindim begenmenize ben biraz takintiliyim moral oluyor bana guzel yorumlar
Insallah sizinde tam icinize sinen minik hokka gibi bi burnunuz olur :)
Ben Ankarada oturmuyorum şehirdışından Mersin'den geldim ameliyat için. Ankaralı arkadaşlar yardımcı olacaktır :)Arkadaşlar merhaba, konu başlığı dışında ama bişey soracaktım size 20 şubatta esanil beye ameliyat olacağım inşallah da kaşlarımı gitmeden güzelce aldırmak istiyorum. Yaaa ankarada adam gibi kaş alımı yapan yer hiç yok mu? Kaşlarım baya kalınlaştı ve uzadı. Düz bi kaş modeli istiyorum ama yokkk. İmkanı yok yapanilen yok @sinemteacher senşn kaş da düz nerde aldırdın öğrenebilir miyim? Ve fikir verecek olan yok muuuuuuu
Kizlar ben cok korkuyorum ameliyat esnasinda beyin kanamasi kalp krizi falan gecirip olmekten haberlerde cok izliyoruz ama ameliyat gunum yaklasiyor bilmiyorum bu aralar cok korku saldi beni ve Eylül' ü (Burda tanistigim burun arkadasimin ) :)
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin öldüyse eceli gelmiştir belki ameliyat olmasaydı yolda yürürken ölecekti o bahanesi olmuş( Cok guzel açıklamişin arkadaşım... Kizlar sizde de ameliyat öncesinde boyle korku ve panik oluyor muydu? Akliniza geliyormuydu? Daha once izledigimiz haberlerden dolayı.. dun beyin kanamasi gecirip hayatini kaybeden bir kardesimizden dolayi daha da cok etkilendik. Boyle bir sorun nasıl aşilabilir ...
Maalesef benim de kaş sorunum var madem uzattın iyi bir referans almadığın yere gitme maffediyorlar.bahar Babacan emsal doğan kaş alıyor mu acaba ?Arkadaşlar merhaba, konu başlığı dışında ama bişey soracaktım size 20 şubatta esanil beye ameliyat olacağım inşallah da kaşlarımı gitmeden güzelce aldırmak istiyorum. Yaaa ankarada adam gibi kaş alımı yapan yer hiç yok mu? Kaşlarım baya kalınlaştı ve uzadı. Düz bi kaş modeli istiyorum ama yokkk. İmkanı yok yapanilen yok @sinemteacher senşn kaş da düz nerde aldırdın öğrenebilir miyim? Ve fikir verecek olan yok muuuuuuu
Ne kadar sure sonra duzgun nefes almaya basladiniz bnm tamponlar carsamba alindi ama nefes alamiyorum normlmi
Evet korku oluyor ben ameliyathane de iken bile acaba vazgeçtim deyip çıksam mı diye düşünüyordum .Ya ölürsem ya Haberlere çıkarsam ne derler iki çocuklu kadın estetikle işin ne derler neden oluyorum ki neden istiyorum ki vazmıgeçsem gibi duygu karmaşaları içinde girdim ama oldu bitti çok şükür !O kızı izledim ve çoook üzüldüm gerçekten çok kötü ama başa gelecek gelir öyle yada böyle ! Ölüm geldimi alır ne bir dk önce ne bir dk sonra !
Evet korku oluyor ben ameliyathane de iken bile acaba vazgeçtim deyip çıksam mı diye düşünüyordum .Ya ölürsem ya Haberlere çıkarsam ne derler iki çocuklu kadın estetikle işin ne derler neden oluyorum ki neden istiyorum ki vazmıgeçsem gibi duygu karmaşaları içinde girdim ama oldu bitti çok şükür !O kızı izledim ve çoook üzüldüm gerçekten çok kötü ama başa gelecek gelir öyle yada böyle ! Ölüm geldimi alır ne bir dk önce ne bir dk sonra !
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin öldüyse eceli gelmiştir belki ameliyat olmasaydı yolda yürürken ölecekti o bahanesi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?