Tamam teşekkür ederimBen Ankarada oturmuyorum şehirdışından Mersin'den geldim ameliyat için. Ankaralı arkadaşlar yardımcı olacaktır :)
Şimdi baktı emsal doğanın fiyatlar baya bi uçuk. Bakalım inşallah iyi bir yer bulabilirim. Teşekkür ederim cevapladığın içinMaalesef benim de kaş sorunum var madem uzattın iyi bir referans almadığın yere gitme maffediyorlar.bahar Babacan emsal doğan kaş alıyor mu acaba ?
O haberi eşimin ailesi izlemiş ve bi hışımla beni aradılar. Vazgeç vazgeç diye. Ben zaten öyle çok korkuyorumki, olmaz olmaz bende olur. İki çocuğuma olan olur. Kimse anlamıyor, öncesinde en ufak birşeyde burnumu yüzüme vuruyorlardı şimdiyse dünyanın lafını sayıyorlar. Savunamıyorum zaten günah olan bişey, niye bu kadar insanın üstüne geliyorlarki. Kafamda dünya kadar sorular, ya bişey olursa ya daha kötü olursam. İnanın "ben sana demiştim" diyecek olan öyle çok insan varki çevremde.
Elazra80 bizim Kurumun kuaforu oldukca basarili disaridan musteri de kabul ediyor istedigin seklide genelde veriyor ... fiyati da 7-10 tl arasinda birşey ...
Çoookkkk tşk ederimmKonya yolunda, aşti nin ilerisinde... hsyk binasi ... sabanci kiz yurdunun tam yanında...
En iyisini yapmışsınız.. ablanizda komikmişBende olacağım güne kadar sadece aileme söyledim kimseye bahsetmedim biliyordum kafamı karıştıracaklarını.Kimsenin felaket senaryolarını dinlemek istemedim .O ,ya çokta kötü değil olma ne gerek var diyenler şimdi bana mesaj atmış (Ablam mesela ) kız insana benzemişsin iyiki oldun diye
Rica ederim gelmeden ozel msj atarsaniz sizi muracaatta beklerim aksi takdirde almaya bilirler...Çoookkkk tşk ederimm
Merak etme birsey olmaz alci iyilesmeye baslayinca gevseyip duscek gibi oluyor birde cok kasiniyor beninde duscek gibi yanalrdan acilmisti ama beni 10.gune kadar idare etti 10.gun doktor cikardiAlçım burnumun uç kısmına doğru gevşedi. Uç kısımda hafif boşluk var alçıda aynadan görüyorum gayet. Bugün 6. Günüm sıkıntı olur mu sizce? Daha önce böyle bişi yaşayan oldu mu?
Tamam o zaman :)Merak etme birsey olmaz alci iyilesmeye baslayinca gevseyip duscek gibi oluyor birde cok kasiniyor beninde duscek gibi yanalrdan acilmisti ama beni 10.gune kadar idare etti 10.gun doktor cikardi
Tamam o halde inşallah sizinle iletişime geçerim özelden, saolunRica ederim gelmeden ozel msj atarsaniz sizi muracaatta beklerim aksi takdirde almaya bilirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?