Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Maalesef benim de kaş sorunum var madem uzattın iyi bir referans almadığın yere gitme maffediyorlar.bahar Babacan emsal doğan kaş alıyor mu acaba ?
Şimdi baktı emsal doğanın fiyatlar baya bi uçuk. Bakalım inşallah iyi bir yer bulabilirim. Teşekkür ederim cevapladığın için

O haberi eşimin ailesi izlemiş ve bi hışımla beni aradılar. Vazgeç vazgeç diye. Ben zaten öyle çok korkuyorumki, olmaz olmaz bende olur. İki çocuğuma olan olur. Kimse anlamıyor, öncesinde en ufak birşeyde burnumu yüzüme vuruyorlardı şimdiyse dünyanın lafını sayıyorlar. Savunamıyorum zaten günah olan bişey, niye bu kadar insanın üstüne geliyorlarki. Kafamda dünya kadar sorular, ya bişey olursa ya daha kötü olursam. İnanın "ben sana demiştim" diyecek olan öyle çok insan varki çevremde.

( Allah tüm ameliyat olacaklari korusun zor bir surec gercekten. Ameliyat olmaya karar vermek ayri hazirlamak kendini ayri toplumsal boyutu ayri... surekli devam ediyor.. Babam hemen haberleri gordun dimi vazgeç diyor annem sagligim icin pek sesini cikarmiyor benim ciddi olarak nefes alma problemim var bu sekilde zaten cok fazla yasayamam ki :)) o yuzden sagir kurbaga hikayesini aklimiza getirelim duymayalm ... umarim sonunda hersey eskisinden cok daha guzel olur...

Elazra80 bizim Kurumun kuaforu oldukca basarili disaridan musteri de kabul ediyor istedigin seklide genelde veriyor ... fiyati da 7-10 tl arasinda birşey ...

Elazra80 bizim Kurumun kuaforu oldukca basarili disaridan musteri de kabul ediyor istedigin seklide genelde veriyor ... fiyati da 7-10 tl arasinda birşey ...
Elulce İnşallah dediğin gibi olur canım. Aileler dışında da kimselere söylemedim. Bide onların laflarını işitmeyim diye. İnşallah hepimiz sağ sağlim olur bitiririz. Kurum hangi kurum canım, eğer güzel alıyorsa gelirim. Çok sevinirim tarif edersen

Konya yolunda, aşti nin ilerisinde... hsyk binasi ... sabanci kiz yurdunun tam yanında...

Ameliyata çok kararlı girdim. Hatta babam tutup kolundan çekip götürecektim o kadar istemiyordum dedi. Ama önemli olan sizin karar vermeniz. Çevrem hep fazla kötü durmadığını boşa girdiğimi eziyet çekeceğimi söyleyip durdu. Ecelin nerde ne zaman geleceği hiç belli olmaz. Ben esabil beye her açıdan güvendim. Ameliyathanede dahi heyecanlanmadım. Tam karşımda nir ameliyat yapıyorlardı kapısı açıktı. Onu gördüğüm halde korkmadım. Bunun sebebi kafaya koymakla ilgili. Bide ben ilk kez ameliyat oldum. İçinizi ferah tutup girin bence. Sonucunun çok güzel ihtimali var. Risk almadan hiç bir şey yapılmaz hayatta :)

Yani bayag musterisi var üyeler, hakimler, personeller kendisine aldiriyor ... bende uc bes defa indim ... cunku kaşlarımi artik aldirmiorm kendi haline biraktim..

Benim çevremde herkes saglik problemimden dolayi oldgunu bildiginden tepki yok .. sadece sakin estetik olarak birsey yaptirma diyorlar. ANcak madem bicak altina yaticaz et, kemik icin birazcik sekil verilse fena olmaz dusuncesindeym

Alçım burnumun uç kısmına doğru gevşedi. Uç kısımda hafif boşluk var alçıda aynadan görüyorum gayet. Bugün 6. Günüm sıkıntı olur mu sizce? Daha önce böyle bişi yaşayan oldu mu?

Bende olacağım güne kadar sadece aileme söyledim kimseye bahsetmedim biliyordum kafamı karıştıracaklarını.Kimsenin felaket senaryolarını dinlemek istemedim .O ,ya çokta kötü değil olma ne gerek var diyenler şimdi bana mesaj atmış (Ablam mesela ) kız insana benzemişsin iyiki oldun diye

En iyisini yapmışsınız.. ablanizda komikmiş

Merak etme birsey olmaz alci iyilesmeye baslayinca gevseyip duscek gibi oluyor birde cok kasiniyor beninde duscek gibi yanalrdan acilmisti ama beni 10.gune kadar idare etti 10.gun doktor cikardi

İyi akşamlar ben yeni üye sayılırım. Bende burun estetiği için doktor araştırıyorum. Burada Esabil bey hakkında çok fazla yorum okudum aklıma yattı gibi. Ben Ankara'da oturmuyorum. O yüzden randevu sistemi nasıl? Ameliyata randevu hemen veriyor mu? Esabil beye ameliyat olanların yardımlarını bekliyorum :) birde resimlerinizi görebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…