Odemler hizla iniyor derken burun ucunda odem toplandi doktora sordum normal oldugunu asagiya ine i
Merhaba anlimda ve burnumun yanlarinda şişlik ve ödem çok fazla çok çirkin duruyor domuz burnu gibi ne zaman inmeye başladı sizinki canımı sıkıyor bu durum alçim cuma günü çıktı?Odemler hizla iniyor derken burun ucunda odem toplandi doktora sordum normal oldugunu asagiya ine ine odemin gectigini soyledi
Anladim tşk ederim ben ananas ve yeşil çay kullanıyorum azaltmak için sizin baska ekstra önerdiğiniz bi ürün varmi?Odemlerin gecmesi icin cok zaman gerekiyor ben 4.ayima giriyorum hala var daha 6.aya kadar normal olmasi yuzdeki alindaki yanaklardaki benim 2mayimda gecmisti tamamen sadece burnum kaba duruyordu oda 3.ayimda baya kuculdu suan sadece ucunda odem kaldi iyilesme sureci odemin gecmesi filan tamamen bunyeye gore ince deri kalin deri olayina gore degisebiliyor ben ince derili oldugumdan iyilesme surecim hizli oldu
Tşk ederim şişlik ve ödem canimi sıkıyor bunlarida deneyim İnşallah çabuk inerOdem azaltici besinler muz nar ananas maydonoz suyu lahana kaynatip onun suyu yogurt iyi geliyor onun disinda buz gibi soguk suyu 20 kere olmak uzere sabah ve aksam yuzunuze carpmak iyi geliyor odemi azaltiyor birde gunde 20 dk kadar serin hava almak
Tampon ve alçım cuma günü alınacakBişi sorcam benim burun deliklerim böyle ortada mı olacak cidden çok üzülüyorum. Bugün 7.günüm tamponlarımı alçıyla alalım dedi doktor bey iki kere gidip gelme dedi. Yandan beğeniyorum ama önden delikler(
Moralim çok bozuk oturdum ağladımönden delikler çok kötü olacak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?