Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Odemler hizla iniyor derken burun ucunda odem toplandi doktora sordum normal oldugunu asagiya ine i
Odemler hizla iniyor derken burun ucunda odem toplandi doktora sordum normal oldugunu asagiya ine ine odemin gectigini soyledi
Merhaba anlimda ve burnumun yanlarinda şişlik ve ödem çok fazla çok çirkin duruyor domuz burnu gibi ne zaman inmeye başladı sizinki canımı sıkıyor bu durum alçim cuma günü çıktı?

Odemlerin gecmesi icin cok zaman gerekiyor ben 4.ayima giriyorum hala var daha 6.aya kadar normal olmasi yuzdeki alindaki yanaklardaki benim 2mayimda gecmisti tamamen sadece burnum kaba duruyordu oda 3.ayimda baya kuculdu suan sadece ucunda odem kaldi iyilesme sureci odemin gecmesi filan tamamen bunyeye gore ince deri kalin deri olayina gore degisebiliyor ben ince derili oldugumdan iyilesme surecim hizli oldu

Anladim tşk ederim ben ananas ve yeşil çay kullanıyorum azaltmak için sizin baska ekstra önerdiğiniz bi ürün varmi?

Odem azaltici besinler muz nar ananas maydonoz suyu lahana kaynatip onun suyu yogurt iyi geliyor onun disinda buz gibi soguk suyu 20 kere olmak uzere sabah ve aksam yuzunuze carpmak iyi geliyor odemi azaltiyor birde gunde 20 dk kadar serin hava almak

Tşk ederim şişlik ve ödem canimi sıkıyor bunlarida deneyim İnşallah çabuk iner

Çarşamba gunu ameliyat gunum. ama hala biraz korku biraz heyecan ve hala nasil bir sey yaptirma konusunda kararsizlik yasiyorum esabil hoca bu konuda yardimci oluyor mu acaba??

Kizlaaar cuma gunu ameliyat oldum alcim tamponlarim hala duruyo. Geceleri uyumakta zorluk cekiyorum sirt ustu yatmaya alisik degilim. Yine 4 5 yastikla yuksekte ama yan yatsam burnum bi yere degmedigi surece bi problem olur mu? Artik uyumak istiyorum cunku

En az 15 20 gun cift yastikla duz yatman lazim yoksa ne yana yatarsan burun deliklerin o tarafa dogru yatkin oluyor yani sekli bozuluyor odemler o tarafa kayiyor bence sık disini duz yatmaya devam sonucta surec gecici bi surec yine sen bilirsin

Ay iki yastik iyiymis ben baya oturarak uyumaya calisiyodum. Dun gece yan donup uyudum ama parca parca 10 dakikalik uykular.. bu kadar sıkıntı cektim duz yatiyim da degsin bari yamuk olmasindan iyidir uykusuzluk. Cok tesekkur ederim.

Bişi sorcam benim burun deliklerim böyle ortada mı olacak cidden çok üzülüyorum. Bugün 7.günüm tamponlarımı alçıyla alalım dedi doktor bey iki kere gidip gelme dedi. Yandan beğeniyorum ama önden delikler (

Eklentiler

• IMG_0214.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 817
  • IMG_0216.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 353
Merhaba arkadaşlar ameliyatımın üstünden 13 gün geçti. Ameliyat olma sürecinde bu başlıktaki bilgilerden çok faydalandım bir öncesi sonrası fotoğrafı ile katkıda bulunmak isterim.

İlk kez foruma foto ekledim dağınıklık için özür dilerim. Bu arada nefes alma problemini saymazsak çok rahat bir ameliyatı. Morluklar şişlikler bir haftada geçti. Doktorumuz pek konuşkan değil ama dün alçıyı aldırırken yatış pozisyonu vs buradaki bilgileri sordum. Ben sana öyle bir tavsiye verdim mi dedi. Dedim yok. Yüzüstü yatma da nasıl istersen öyle yat dedi. Tabi bu tavsiyeler ameliyattaki müdahale seviyesine göre değişir bence. Doktorunuza sorun herşeyi çekinmeyin. O odada muayene ve kontrol süresi size ait istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk oturdum ağladım önden delikler çok kötü olacak bence

saçmalama şuan burun deliklerinin iki katı büyüklükte tampon var içeride, böyle görünmesi çok normal. tampon çıktığında küçücük kalacak delikler boşuna üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…