Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

merhaba Hülya hanım,sizle çok önce ilk esabil hocaya geldiğinizde kapıda konuşmuştuk yanlışım yoksa =)
göz kapağı estetiği hakkında falan gözleriniz resimde kapalı yanılıyor olabilirim. bende çene ameliyatımı anlatmıştım.???

Tamponlar Altan çubuk gibi duruyor silikon olduğu için çok yer kaplamaz diye düşünüyorum. Sanki gerçekten de büyük gibi geliyor deliklerim bilmiyorum ya atamıyorum kafamdan şu domuz burnu gibi burnum ve o görüntü hep kalacak endişesi var nedense.

Benim su an sizinkinden cook daha domuz gibi bence de bosa endise ediyosunuz. Bu kadar insan duzelicek diyosa bi bildikleri vardir yani :) ben de cok taktim hatta doktora olmadi bu burun diye agladim. "sana burnunun bu kalkiklikta kalmiycaginin sozunu veriyorum" dedi artik o kadar takmiyorum tampon cikinca sisler de inince duzelicek. Hem olan oldu su an napabiliriz ki? Uzmeyin kendinizi daha cok erken.

Ayrica delikleriniz de cok buyuk durmuyo ki o da kuculucek daha. Nokta kadar kucuk olmasi da hos olmaz zaten.

Gerçekten sabır isteyen bi durum. Tek hassas noktam burnum o yüzden böyle yapıyorum takıntı oldu iyice durmadan aynaya bakıyorum. Umarım sizlerin dediği gibi olur. Haklı çıkarsınız. :)

burunda güzel olmuş bu arada yazmayı unutmuşum
evet o benim . Sizin çeneniz iyileşti mi? Bir sorun vardı sanırım. Teşekkürler, bunumu ben de beğendim çok şiş bişey bekliyordum alçı çıkınca ama beklentim düşük olduğundan mı ne hoşuma gitti bu hali bile. ucu sivri ve bir bilye kondurmuşlar sanki ucuna ama okuduklarıma bakınca zaten o bilye de eriyor kalkıklık da iniyor.
Burun işi şans işi daha önce Herkese moralini yüksek tutmasını öneririm..

Geçen hafta Bugun ameliyatım gerçekleşti. Dün tamponlarım alınırken alçımı da aldı esabil bey. önden baya şiş. Burun deliklerim bu kadar büyük değil aslında küçülür mü zaman geçtikçe. Yani bi dengesiz duruyor anlayamadım zamanla yerine oturur umarım.Biraz yaralı ve kanlı görünüyor bu görüntü ne zamana düzelir

Eklentiler

• IMG_2143.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 496
  • IMG_2147.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 457
  • IMG_2148.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 456
Yok öyle bir şey Rahat ol
daha çok yeni sizin ona rağmen küçük duruyor maşallah fazla ödem yok gibi.
Çenem ilk zamanlara nazaran daha iyi dikişler geçti konuşma ve yemek yemede zorlanıyorum hala.ağız açık kaldığından. Dudağımın eski formuna dönmesi için 6ay Laz'ım dedi esabil hoca. Sabırla beklemedeyim

Eski halini görsek kıyaslama yaparım tabi ama şuan bile şekli hoş duruyor şiş olması ve diğer sıkıntıların normal 1ay dolmadan kanlı görüntü gidecek kulak çubuğu ile zorlamadan etrafını temizleyip kremleyebilirsin

Atarim tabi tum yeni ameliyat olanlarin ici rahat olsun tamponluyken ki ve alcimin ilk ciktigi gunku resimlerimi atiyim
Sanirim alci ciktigi gun sekli neyse oyle kaliyo sadece aylar gectikce kuculuyo. Sizin ciktigi gun de cok guzel gorunuyo sekli ayni kalmis zamanla sadece daha kuculmus gibi. Of alci ciktiginda ben de boyle bi burun gormek istiyorum

Benim tek sorunum deliklerim su an yandan çok beğendim kalkıklıkla da ilgili sorunum yok. Cuma'ya alçım ve tamponum birlikte alınacak. İnşallah şu delikler gider yani.. Fotoğraflar için teşekkür ederim. :)

Eklentiler

• IMG_0314.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 612
  • IMG_0315.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 817
Sizmi istediniz bu burunu. Yoksa doktora biraktiniz.

Arkadaşlar bisey sormak istiyorum ameliyat olanlara. Benim 13 martta universite sinavim var ameliyatim ise 14 subatta. Aneliyat olunca 1 hafta falan ders calisamayacak miyim? Yani kafami duz tutmam geremiyormuş ya.. İnşallah derslerimi etkilemez piskolojik olarak simdiden ders calisamazsam diye tereddut ediyorum

Benim tek sorunum deliklerim su an yandan çok beğendim kalkıklıkla da ilgili sorunum yok. Cuma'ya alçım ve tamponum birlikte alınacak. İnşallah şu delikler gider yani.. Fotoğraflar için teşekkür ederim. :)
burnun daha alcı ve tampon olmasına ragmen gercekten guzel duruyo psıkolojını bozma benım amelıyatıma 2 ay var daha ama sımdıden kendımı alıstırıyorum kotu yorumlara kulak asma burda senı tanıyan yok kımse yalan soylemez burnun gercekten guzel gorunuyo

burnun daha alcı ve tampon olmasına ragmen gercekten guzel duruyo psıkolojını bozma benım amelıyatıma 2 ay var daha ama sımdıden kendımı alıstırıyorum kotu yorumlara kulak asma burda senı tanıyan yok kımse yalan soylemez burnun gercekten guzel gorunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…