- 21 Mart 2012
- 892
- 119
- 323
merhaba Hülya hanım,sizle çok önce ilk esabil hocaya geldiğinizde kapıda konuşmuştuk yanlışım yoksa =)Merhaba arkadaşlar ameliyatımın üstünden 13 gün geçti. Ameliyat olma sürecinde bu başlıktaki bilgilerden çok faydalandım bir öncesi sonrası fotoğrafı ile katkıda bulunmak isterim. Eki Görüntüle 1946744 Eki Görüntüle 1946742 Eki Görüntüle 1946747 Eki Görüntüle 1946744 Eki Görüntüle 1946746
burunda güzel olmuş bu arada yazmayı unutmuşumMerhaba arkadaşlar ameliyatımın üstünden 13 gün geçti. Ameliyat olma sürecinde bu başlıktaki bilgilerden çok faydalandım bir öncesi sonrası fotoğrafı ile katkıda bulunmak isterim. Eki Görüntüle 1946744 Eki Görüntüle 1946742 Eki Görüntüle 1946747 Eki Görüntüle 1946744 Eki Görüntüle 1946746
Benim su an sizinkinden cook daha domuz gibi bence de bosa endise ediyosunuz. Bu kadar insan duzelicek diyosa bi bildikleri vardir yani :) ben de cok taktim hatta doktora olmadi bu burun diye agladim. "sana burnunun bu kalkiklikta kalmiycaginin sozunu veriyorum" dedi artik o kadar takmiyorum tampon cikinca sisler de inince duzelicek. Hem olan oldu su an napabiliriz ki? Uzmeyin kendinizi daha cok erken.Tamponlar Altan çubuk gibi duruyor silikon olduğu için çok yer kaplamaz diye düşünüyorum. Sanki gerçekten de büyük gibi geliyor deliklerim bilmiyorum ya atamıyorum kafamdan şu domuz burnu gibi burnum ve o görüntü hep kalacak endişesi var nedense.
Ayrica delikleriniz de cok buyuk durmuyo ki o da kuculucek daha. Nokta kadar kucuk olmasi da hos olmaz zaten.Tamponlar Altan çubuk gibi duruyor silikon olduğu için çok yer kaplamaz diye düşünüyorum. Sanki gerçekten de büyük gibi geliyor deliklerim bilmiyorum ya atamıyorum kafamdan şu domuz burnu gibi burnum ve o görüntü hep kalacak endişesi var nedense.
evet o benimburunda güzel olmuş bu arada yazmayı unutmuşum
Yok öyle bir şey Rahat olTamponlar Altan çubuk gibi duruyor silikon olduğu için çok yer kaplamaz diye düşünüyorum. Sanki gerçekten de büyük gibi geliyor deliklerim bilmiyorum ya atamıyorum kafamdan şu domuz burnu gibi burnum ve o görüntü hep kalacak endişesi var nedense.
daha çok yeni sizin ona rağmen küçük duruyor maşallah fazla ödem yok gibi.evet o benim. Sizin çeneniz iyileşti mi? Bir sorun vardı sanırım. Teşekkürler, bunumu ben de beğendim çok şiş bişey bekliyordum alçı çıkınca ama beklentim düşük olduğundan mı ne hoşuma gitti bu hali bile. ucu sivri ve bir bilye kondurmuşlar sanki ucuna ama okuduklarıma bakınca zaten o bilye de eriyor kalkıklık da iniyor.
Burun işi şans işi daha önce Herkese moralini yüksek tutmasını öneririm..
Eski halini görsek kıyaslama yaparım tabi ama şuan bile şekli hoş duruyor şiş olması ve diğer sıkıntıların normal 1ay dolmadan kanlı görüntü gidecek kulak çubuğu ile zorlamadan etrafını temizleyip kremleyebilirsinGeçen hafta Bugun ameliyatım gerçekleşti. Dün tamponlarım alınırken alçımı da aldı esabil bey. önden baya şiş. Burun deliklerim bu kadar büyük değil aslında küçülür mü zaman geçtikçe. Yani bi dengesiz duruyor anlayamadım zamanla yerine oturur umarım.Biraz yaralı ve kanlı görünüyor bu görüntü ne zamana düzelir
Tamponluyken tam önden bi fotoğrafınız var mı? Sakıncası yoksa bana atar mısınız? Özelden ya da burdan?Iner iner benim suan 3.5 ay oldu baya buyuk olcude indi kalici degil ama zaman alan iyilesme sureci uzun olan bi surec
Sanirim alci ciktigi gun sekli neyse oyle kaliyo sadece aylar gectikce kuculuyo. Sizin ciktigi gun de cok guzel gorunuyo sekli ayni kalmis zamanla sadece daha kuculmus gibi. Of alci ciktiginda ben de boyle bi burun gormek istiyorumAtarim tabi tum yeni ameliyat olanlarin ici rahat olsun tamponluyken ki ve alcimin ilk ciktigi gunku resimlerimi atiyim
Sizmi istediniz bu burunu. Yoksa doktora biraktiniz.Geçen hafta Bugun ameliyatım gerçekleşti. Dün tamponlarım alınırken alçımı da aldı esabil bey. önden baya şiş. Burun deliklerim bu kadar büyük değil aslında küçülür mü zaman geçtikçe. Yani bi dengesiz duruyor anlayamadım zamanla yerine oturur umarım.Biraz yaralı ve kanlı görünüyor bu görüntü ne zamana düzelir
burnun daha alcı ve tampon olmasına ragmen gercekten guzel duruyo psıkolojını bozma benım amelıyatıma 2 ay var daha ama sımdıden kendımı alıstırıyorum kotu yorumlara kulak asma burda senı tanıyan yok kımse yalan soylemez burnun gercekten guzel gorunuyoBenim tek sorunum deliklerim su an yandan çok beğendim kalkıklıkla da ilgili sorunum yok. Cuma'ya alçım ve tamponum birlikte alınacak. İnşallah şu delikler gider yani.. Fotoğraflar için teşekkür ederim. :)
burnun daha alcı ve tampon olmasına ragmen gercekten guzel duruyo psıkolojını bozma benım amelıyatıma 2 ay var daha ama sımdıden kendımı alıstırıyorum kotu yorumlara kulak asma burda senı tanıyan yok kımse yalan soylemez burnun gercekten guzel gorunuyoBenim tek sorunum deliklerim su an yandan çok beğendim kalkıklıkla da ilgili sorunum yok. Cuma'ya alçım ve tamponum birlikte alınacak. İnşallah şu delikler gider yani.. Fotoğraflar için teşekkür ederim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?