Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Benim pek sıkıntım olmadı açıkcası bünyeden bünyeye değişir ama başını çok eğmemen gerekiyor benim 8. Günüm ilk 2 günşişti yüzüm az kanamam oldu şu an bi sıkıntım Yok pek fazla şişliğim de olmadı hatta doktor bey her hasta senin gibi olsa keşke dedi kısa sürede normal hayatıma döndüm ama senin bünyen nasıl olur bilmiyorum şişliklerin falan.. üniversite sınavları ciddi önemli hayatın için karar senin. Başarılar dilerim :)

Teşekkür ederim ilgin için takmamaya çalışıcam 2 gün kaldı sabredip beklicem artık.

Teşekkür ederim canim cevabin için.
İnşallah bende cabuk düzelirim ama cabuk olacagini sanmiyorum çünkü burun ucum biraz kalin derili gec iylesirim diye düşünüyorum.
Ama yapacak bisey yok bende dizime yastiklari koyup ders çalışırım çareler tükenmez. Sonuçta önemli bi sınav:))

Bu arada burnun önden de yandan da çok guzel duruyor inşallah alci çıkınca beğenirsin:)

ben esabıl hocayla ılk gorusmemde nasıl bır burun ıstedıgımı anlattım aslında fotografta olabılırdı ama baska bı burunu yapmak zor ve ya benım yuzume olur mu endıselıyım. amelıyattan once detaylı konuscaz sızce nasıl tarıf etmelıyım amelıyat olan arkadaslar

Şimdi size visey soyleyecegim endiseniz kalmayacak
Ben cok pinpirikliyimdir araştırırım dururum hangi burun bana olur hangisi olmaz diye.
Bi uygulama buldum google play dan ordan burnuma estetik yaptim cok ta guzel oldu hatta doktora onu göstereceğim:))
Uygulamanin adi - estetik ameliyat.
Yalniz fotografi yan cekin ve arka planda duvar olsun. duvar olmazsa arka plani da estetik yaparsiniz simdiden deyim :)))

Şimdi size visey soyleyecegim endiseniz kalmayacak
Ben cok pinpirikliyimdir araştırırım dururum hangi burun bana olur hangisi olmaz diye.
Bi uygulama buldum google play dan ordan burnuma estetik yaptim cok ta guzel oldu hatta doktora onu göstereceğim:))
Yalniz fotografi yan cekin ve arka planda duvar olsun. duvar olmazsa arka plani da estetik yaparsiniz simdiden deyim :)))

Şimdi size bir sey soyleyecegim endiseniz kalmayacak insallah en azindan hangi burun yuzunuze yakisir kalkik mi düz mü fikir sahibi olursnz.
Ben cok araştırırım dururum hangi burun bana olur hangisi olmaz diye.
Bi uygulama buldum google play den ordan burnuma estetik yaptim cok ta guzel oldu hatta doktora onu göstermeyi bile düşünüyorum:))

inşallah canım daha güzeli sizin olsun :)

tesekkurler hemen yapıcam eve gıdınce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…