- 28 Aralık 2016
- 60
- 23
- 3
- 33
Benim pek sıkıntım olmadı açıkcası bünyeden bünyeye değişir ama başını çok eğmemen gerekiyor benim 8. Günüm ilk 2 günşişti yüzüm az kanamam oldu şu an bi sıkıntım Yok pek fazla şişliğim de olmadı hatta doktor bey her hasta senin gibi olsa keşke dedi kısa sürede normal hayatıma döndüm ama senin bünyen nasıl olur bilmiyorum şişliklerin falan.. üniversite sınavları ciddi önemli hayatın için karar senin. Başarılar dilerim :)Arkadaşlar bisey sormak istiyorum ameliyat olanlara. Benim 13 martta universite sinavim var ameliyatim ise 14 subatta. Aneliyat olunca 1 hafta falan ders calisamayacak miyim? Yani kafami duz tutmam geremiyormuş ya.. İnşallah derslerimi etkilemez piskolojik olarak simdiden ders calisamazsam diye tereddut ediyorum
Teşekkür ederim ilgin için takmamaya çalışıcam 2 gün kaldı sabredip beklicem artık.burnun daha alcı ve tampon olmasına ragmen gercekten guzel duruyo psıkolojını bozma benım amelıyatıma 2 ay var daha ama sımdıden kendımı alıstırıyorum kotu yorumlara kulak asma burda senı tanıyan yok kımse yalan soylemez burnun gercekten guzel gorunuyo
Ben resim gösterdim onun gibi yaptıSizmi istediniz bu burunu. Yoksa doktora biraktiniz.
siz özel kılınekte mı oldunuz esabıl hocayaBen resim gösterdim onun gibi yaptı
Teşekkür ederim canim cevabin için.Benim pek sıkıntım olmadı açıkcası bünyeden bünyeye değişir ama başını çok eğmemen gerekiyor benim 8. Günüm ilk 2 günşişti yüzüm az kanamam oldu şu an bi sıkıntım Yok pek fazla şişliğim de olmadı hatta doktor bey her hasta senin gibi olsa keşke dedi kısa sürede normal hayatıma döndüm ama senin bünyen nasıl olur bilmiyorum şişliklerin falan.. üniversite sınavları ciddi önemli hayatın için karar senin. Başarılar dilerim :)
Hayır çalıştığı devlet hastanesinde oldumsiz özel kılınekte mı oldunuz esabıl hocaya
Veriliyor diye biliyorum hemsireler falan ilgileniyorAmeliyat sonrası hastanede buz veriliyor mu yoksa bizim mi götürmemiz gerekiyo
anladım canım gecmıs olsunHayır çalıştığı devlet hastanesinde oldum
ben esabıl hocayla ılk gorusmemde nasıl bır burun ıstedıgımı anlattım aslında fotografta olabılırdı ama baska bı burunu yapmak zor ve ya benım yuzume olur mu endıselıyım. amelıyattan once detaylı konuscaz sızce nasıl tarıf etmelıyım amelıyat olan arkadaslar
ben esabıl hocayla ılk gorusmemde nasıl bır burun ıstedıgımı anlattım aslında fotografta olabılırdı ama baska bı burunu yapmak zor ve ya benım yuzume olur mu endıselıyım. amelıyattan once detaylı konuscaz sızce nasıl tarıf etmelıyım amelıyat olan arkadaslar
inşallah canım daha güzeli sizin olsun :)Teşekkür ederim canim cevabin için.
İnşallah bende cabuk düzelirim ama cabuk olacagini sanmiyorum çünkü burun ucum biraz kalin derili gec iylesirim diye düşünüyorum.
Ama yapacak bisey yok bende dizime yastiklari koyup ders çalışırım çareler tükenmez. Sonuçta önemli bi sınav:))
Bu arada burnun önden de yandan da çok guzel duruyor inşallah alci çıkınca beğenirsin:)
Şimdi size visey soyleyecegim endiseniz kalmayacak
Ben cok pinpirikliyimdir araştırırım dururum hangi burun bana olur hangisi olmaz diye.
Bi uygulama buldum google play dan ordan burnuma estetik yaptim cok ta guzel oldu hatta doktora onu göstereceğim:))
Uygulamanin adi - estetik ameliyat.
Yalniz fotografi yan cekin ve arka planda duvar olsun. duvar olmazsa arka plani da estetik yaparsiniz simdiden deyim :)))
Tamam canim. Senin ameliyatina 2 ay mi var dahatesekkurler hemen yapıcam eve gıdınce
Teşekkür ederim :)Veriliyor diye biliyorum hemsireler falan ilgileniyor
ay evet sımdıden heyecan basıyo bıle aslında bana esabıl hoca martta da bosluuk olursa alırım senı dedı martta arayacam ya da gıdıcem yanınaTamam canim. Senin ameliyatina 2 ay mi var daha
Anladim.ay evet sımdıden heyecan basıyo bıle aslında bana esabıl hoca martta da bosluuk olursa alırım senı dedı martta arayacam ya da gıdıcem yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?