farklı bı duygu ınsallah hepımızın cok guzel olurAnladim.
Ben napiyim 13 gün kaldi gece uyurken bile düşünüyorum acaba nasil olacak diye :))
farklı bı duygu ınsallah hepımızın cok guzel olur
benimde tampon varken ayni sizinki gibi idi bende dert etmistim ama tampon çıkınca baya indi şuan 16 günüm burun deliklerimi kafami biraz kaldirinca görüyorum o kadar küçüldü üzme kendini ben şuan ödeme ve şişliklere üzülüyorum her şey geçici sikma caniniTamponlar Altan çubuk gibi duruyor silikon olduğu için çok yer kaplamaz diye düşünüyorum. Sanki gerçekten de büyük gibi geliyor deliklerim bilmiyorum ya atamıyorum kafamdan şu domuz burnu gibi burnum ve o görüntü hep kalacak endişesi var nedense.
Gerçekten sabır istiyor hepiniz moral veriyorsunuz valla kafayı yerdim yoksa hala domuz gibi ucu delikleri. Zamanla sabırla geçicek inşallah ya sabır diliyorum hepimize :)benimde tampon varken ayni sizinki gibi idi bende dert etmistim ama tampon çıkınca baya indi şuan 16 günüm burun deliklerimi kafami biraz kaldirinca görüyorum o kadar küçüldü üzme kendini ben şuan ödeme ve şişliklere üzülüyorum her şey geçici sikma canini
Valla bende ameliyat olalı 5 ay oldu Burnum sol tarafa doğru yamuk halada yamuk düzelmedi düzelemeyecekde. Bu yamuklugun düzelmesi için bir operasyon daha getireceğim. Ben Esabil beye kontrole gittiğimde 6.ayın dolduktan sonra burun ucunu düzeltirim dedi.5.ci ayıma gireceğim ve burnum fotoğraflarda yamuk cıkıyor. Aynada bakınca yamukluğu anlayabiliyorum. Ameliyat olmadan öncede yamuktu. Suan daha az yamuk ama hala yamuk. 6 ay kontrolüne gittiğimde esabil hoca ne diyecek cok merak ediyorum ve burun ucum hala sert şişlikten mi bilmiyorum ama bu durum benim moralimi çok bozuyor
5.ci ayıma gireceğim ve burnum fotoğraflarda yamuk cıkıyor. Aynada bakınca yamukluğu anlayabiliyorum. Ameliyat olmadan öncede yamuktu. Suan daha az yamuk ama hala yamuk. 6 ay kontrolüne gittiğimde esabil hoca ne diyecek cok merak ediyorum ve burun ucum hala sert şişlikten mi bilmiyorum ama bu durum benim moralimi çok bozuyor
Ya bisey sorcam amaliyat olunca en az kac gün bisey yapmadan oturmam lazim :)Benim 4.ayim sorun yok memnunum onde hala odem var ama gecici belliki kuculuyir zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?