Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Hepinize bol sans insallah icinize siner ben 4.ayima girmek uzereyim sorun yok cok sukur gittikce iyilesiyor bastaki ilk hali kadar sis kaba kalkik kalmiyor endise etmeyin zamana birakin burun isi sabir ve moral gerektiriyo gerisi kolay

benimde tampon varken ayni sizinki gibi idi bende dert etmistim ama tampon çıkınca baya indi şuan 16 günüm burun deliklerimi kafami biraz kaldirinca görüyorum o kadar küçüldü üzme kendini ben şuan ödeme ve şişliklere üzülüyorum her şey geçici sikma canini

Gerçekten sabır istiyor hepiniz moral veriyorsunuz valla kafayı yerdim yoksa hala domuz gibi ucu delikleri. Zamanla sabırla geçicek inşallah ya sabır diliyorum hepimize :)

Herkese selam ben de 2 Aralık 2016 da ameliyat oldum. Burnumun ucunda ödemlerim var hala. Ama kimse ameliyat olduğumu anlamıyor. O kadar doğal ki hiç estetik olduğu belli olmuyor. Zamanla ucu küçülecek biraz daha. Kontrole de gittim gayet iyi dedi Esabil bey. 3.ayım dolduğunda tekrar gideceğim. Allah herkese yardımcı olsun.

Fotoğraf paylaşabilir misiniz arkadaşlar lütfen fikir vermesi açısından... Ameliyat olduğunu yazan çok fazla arkadaş var ama fotoğraf çok az, fotograflarinizi merakla bekliyoruz güzellikler...

Merhaba ben ameliyat olalı 9 gün oldu ama ucu top gibi ve çok büyük gözüküyor eski burnumun ucu da böyleydi ödemler azaldıkça ve şişlikler indikçe küçülür mü yoksa çok fazla bi değişiklik olmaz mı acaba?

5.ci ayıma gireceğim ve burnum fotoğraflarda yamuk cıkıyor. Aynada bakınca yamukluğu anlayabiliyorum. Ameliyat olmadan öncede yamuktu. Suan daha az yamuk ama hala yamuk. 6 ay kontrolüne gittiğimde esabil hoca ne diyecek cok merak ediyorum ve burun ucum hala sert şişlikten mi bilmiyorum ama bu durum benim moralimi çok bozuyor

Valla bende ameliyat olalı 5 ay oldu Burnum sol tarafa doğru yamuk halada yamuk düzelmedi düzelemeyecekde. Bu yamuklugun düzelmesi için bir operasyon daha getireceğim. Ben Esabil beye kontrole gittiğimde 6.ayın dolduktan sonra burun ucunu düzeltirim dedi.

Yaa şimdi olumsuz yorum görünce korktum benimde biraz eğrilik var sırf bu yüzden ameliyat olmak istiyorum.
Ya benim de aynı kalirsa çok korktum ((

Benim de burun ucumda yamukluk ve dusme var 4. Aya girdim 10 gun kadar once gorusmeye gittim sag tarafta sorun var dedi kemikte sıkıntı yokmus masaj verdi ama ben masaji uyguladikca dahada kotulesmeye basladi sali gunu tekrar gorusmeye gidicem biran once duzelsin istiyorum sonucta burun ucu operasyonlarinda 6 ay kurali yok kemikle ilgili sorun yoksa 15-20 dk. Lokalle cozuluyor zaten burun ucumda sislikte kalmadi ya moralim resmen sıfır kızlar allahtan esabil bey hastalariyla ilgileniyor sorun çıktığında söylüyor yoksa hepten cildirirdim

Arkadaşlar memnun olmayanlar fotoğraf atabilirler mı ya çok mu kötü merak ediyorum
11 günüm kaldı ameliyata kararsız kaldım ya :'(

gercekten fotograf konulsa super olur amelıyat olanlar begenen begenmeyen fotograf koyarsa cok ıyı fıkırler alabılırız bende oldugum zaman dırek koyacam

Şuan sırt kısmında sağda ve ucunda ödem var ama ben memnunum burnumdan doğal istiyordum doğal oldu , inşallah zamanla iner şişliklerde,dünde bir aylık kontrolüme gittim gayet iyi dedi Esabil bey masajı artır sık sık yap dedi

Eklentiler

• IMG_0103.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 350
Benim 4.ayim sorun yok memnunum onde hala odem var ama gecici belliki kuculuyir zamanla

Eklentiler

• photostudio_1486148379258.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 348
My_ladybug ve bigunmutlaka çok teşekkürler fotoğraflar için, harika görünüyor burnuşlarınız... Ameliyat olan arkadaşlar başka fotoğraflar da bekliyoruz...

Yarın 1. Ayım çok çabuk geçti vakit. Şu an için bende memnunum. Sadece ucu ve sol tarafı hala çok şiş ama ilk haline göre küçüldüğü belli oluyor

Eklentiler

• 2017-02-03-20-10-54-005.webp
    14 KB · Görüntüleme: 462
  • 2017-02-03-20-11-11-617.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 410
Arkadaşlar bugün alçım çıktı önünde top gibi bişi var ve hala kalkık deliklerim de gözüme batmıyor değil.. Yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• IMG_0437.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 389
  • IMG_0442.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 388
  • IMG_0474.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 375
  • IMG_0475.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 375
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…