çok müthiş bi burnun olmuş güle güle kullan cnmMerak edenler icin fotografimi paylasiyorum. Alcim bugun cikti ucu biraz sis su an duzelir diye dusunuyorum.
cok tesekkur ederim:)) 1 ay oldu su an epey indi şişliklerim ama daha da sabırlık olmak lazımmışçok müthiş bi burnun olmuş güle güle kullan cnm
Dogru diyorsun Gurcan A. Para göz bu doktor başka bi aciklamasi yok ameliyata 1 ay öncesinden randevi ayarladik bi hafta kala enfeksiyon kaptim diye iptal etti bos yerim yok kendi basinin caresine bak eger illa bana olmak istiyosan yeni klinik acicam oraya gel fiyat farki cikar dedi 8000 lira istedi ve o fiyata ve o ukelaliga sirf morluk icin ameliyat olamam zaten iki aydir bekliyorum mal gibi ortada bıraktı resmenŞişlik,morluk daha çok bünye ile alakalı.neden o kadar büyütüosun ki bunu..bende ödem,şişlik hemen hemen hiç olmadı.morluklar da 10 gün içinde tamamen kayboldu ve o kadar fazla olmadı mesela..Boş yere 3 kat daha fazla ücret ödeyeceksin başka doktora.tabi kötü bi doktora sırf fiyatı uygun diye ameliyat olunmaz ama bahsettiğimiz Esabil hoca olduğu için zaten işleri ortada..şimdiden geçmiş olsun..
Evet nasıl istediğini söylüyorsun onu dikkate aliyor , suan icin en erken bildigim kadariyla ekim sonuna doğru ameliyat günü veriyor.kızlar meraba yarın esabil beyle randevum var tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum nasıl bir burun olması gerektiğine esabil beye biz mi anlatıyoruz yoksa beraber mi karar veriliyo ve ameliyat gününü en erken ne zamana verebiliyor bilgilendirirseniz çok sevinirim
Teşekkürler, gerekli tetkikler istiyormuş onlar hakkında bi bilginiz var mıEvet nasıl istediğini söylüyorsun onu dikkate aliyor , suan icin en erken bildigim kadariyla ekim sonuna doğru ameliyat günü veriyor.
Rica ederim , ilk defa gideceksen direk tomografi istiyor. Sonrasında kalp grafisi akciger filmi kan testi ne gönderiyor. Sonrasında anesteziden sira alip tum sonuclari anestezi uzmanina götürüyorsunuz. Ameliyat olabilir onayi alip esabil beyin yanina gidiyor ve ameliyat günü alıyorsunuz.Teşekkürler, gerekli tetkikler istiyormuş onlar hakkında bi bilginiz var mı
bunların hepsi bi gün de hallolur mu peki :) kusura bakma ya çok soru sordum ama ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir bilgin yok ve çok heyecanlıyımRica ederim , ilk defa gideceksen direk tomografi istiyor. Sonrasında kalp grafisi akciger filmi kan testi ne gönderiyor. Sonrasında anesteziden sira alip tum sonuclari anestezi uzmanina götürüyorsunuz. Ameliyat olabilir onayi alip esabil beyin yanina gidiyor ve ameliyat günü alıyorsunuz.
Anlıyorum seni ☺ bir günde halletmen zor gibi. Kan icin sabah ac karnına git . Kan testinin bir kismi 3 gün sonra cikiyor o olmadan da ameliyat onayi veriyo anestezi onu beklemene gerek yok.bunların hepsi bi gün de hallolur mu peki :) kusura bakma ya çok soru sordum ama ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir bilgin yok ve çok heyecanlıyım
Çok teşekkür ederiim :) siz de esabil beye ameliyat oldunuz sanırım?Anlıyorum seni ☺ bir günde halletmen zor gibi. Kan icin sabah ac karnına git . Kan testinin bir kismi 3 gün sonra cikiyor o olmadan da ameliyat onayi veriyo anestezi onu beklemene gerek yok.
Geçmiş olsun simdiden , evet.Çok teşekkür ederiim :) siz de esabil beye ameliyat oldunuz sanırım?
Teşekkür ederim, memnun musunuz peki? Önerir misiniz esabil beyiGeçmiş olsun simdiden , evet.
memnunum evet simdilik bi sıkıntım yok sisliklerden kaynaklı burun deliklerim biraZ orantisiz duruyo ama gececegini söyledi. Onun disinda gayet iyi iş cikartiyo bence.Teşekkür ederim, memnun musunuz peki? Önerir misiniz esabil beyi
Şişlikler ne kadar devam ediyor peki, yani morluk ve şişliklerin geçiş süresi ne kadar oluyor :) bu arada geçmiş olsun size dememnunum evet simdilik bi sıkıntım yok sisliklerden kaynaklı burun deliklerim biraZ orantisiz duruyo ama gececegini söyledi. Onun disinda gayet iyi iş cikartiyo bence.
Teşekkür ederim yüzümdeki sislikler 7 gunde felan indi ama burun icin bi 1 ay ila 6 ay arasi gerekiyormuski tam olarak insin.Şişlikler ne kadar devam ediyor peki, yani morluk ve şişliklerin geçiş süresi ne kadar oluyor :) bu arada geçmiş olsun size de
Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı , herhangi bi tavsiyeniz var mı ameliyat öncesi ve sonrası için, bir de ücret olarak ortalama ne ödediniz hastanede yattınız mıTeşekkür ederim yüzümdeki sislikler 7 gunde felan indi ama burun icin bi 1 ay ila 6 ay arasi gerekiyormuski tam olarak insin.
20 gun oldu benim , 2000civari tutuyor 1 gün hastanede yatıyorsunuz. Cok onemli tavsiyem yok rahat ol yeterli. Birazda sabirli olmak gerekli.Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı , herhangi bi tavsiyeniz var mı ameliyat öncesi ve sonrası için, bir de ücret olarak ortalama ne ödediniz hastanede yattınız mı
İç ve dış dikislerin ne durumda canim düştü mü?Aa dikişler erimicek mi yani ama ben bi parcasini kopardim hemen elime geldi incelmis ama diğerleri daha duruyor 1 ay oldu 2 ayda bile gitmiyor mu dikişler . Bende gitsem alır mi dikişi acaba
Evet evet hepsi düştü çok şükür :) sen nasıl oldunİç ve dış dikislerin ne durumda canim düştü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?