Özelden mesaj attım sana ama görünmüyor galiba. Naptin :) Tampon çıktı mı bugün. Alçıyı ne zaman alcakmis doktor . Durum ne .Benim sadece ön dislerimde var o başka yerde yok. Ama senin daha yeni oldugu icin öyle merak etme düzelirsin
Bende tampon ve alçıyı aynı gün çıkarttiricam da .Nasıl oluyor ikisini aynı anda çıkarttırmak onu merak ettim .Kötü oluyorsa bu sevdadan vazgeceyim hemen :)Benim tek sorunum deliklerim su an yandan çok beğendim kalkıklıkla da ilgili sorunum yok. Cuma'ya alçım ve tamponum birlikte alınacak. İnşallah şu delikler gider yani.. Fotoğraflar için teşekkür ederim. :)
Vallaa senin burnunu gostercem ama ne dicem bilmiyorummm :)
Beğenmenize çook sevindim özelden yarın bikaç fotoğraf daha gönderirimYok canim ruyaninn tam istedigim gibi ne cok kucuk ne cok buyuk ve uzun :)
Ya arkadaslar bugün tamponlarim cikti da eczaneden okyanus suyu alamadim kapalıydı geciktim sabaha biraktim keske yapmasaydim
Gece yarisi bi kalktim burnumdan sular kalkar kalkmaz cikti gozlerim doldu suan bile bogazim aciyo ve kasiniyo. Acaba burnumu temizlemedigim icin mi yoksa boğazlarım mi şişti anlayamadım
Su falan ictim yok hala giciklaniyo ve aciyo bogazim
Saat 3 oldu hala uyuyamiyorum insallah bogazlarim sismemistir bi de onla uğraşmayımm
Bitanem bana da fotoğraf atabilir misin acaba....Beğenmenize çook sevindim özelden yarın bikaç fotoğraf daha gönderirim
Merhaba ben olali 4.5 ay oldu ozelde oldumMerhabalar, ameliyat olanlara geçmiş olsun . Genel bir memnuniyet var anlaşılan. Ben de düşünüyorum ama cesaret edemedim henüz. Esabil Eker hala Sincan devlet hastanesinde mi? Devlette fiyat ne aralıkta şuanda? Özel hastene sadece öveçlerdekinde mi yapıyor? Özel hastane seçeneği sunuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?