Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Merhaba herkese
Ozel ile devlette olmanin hic bir farki yok arkadaslar
Ben esabil bey e ozelde oldum cunku devlet hastanesi 2 ay gun atmisti ve hemen olmam gerekliydi ozelde olunca hemen yapabiliyor diye oldum ama ne hemsire gece boyu uyudugu icin hep annem ilgilendi benle yemek olarak sadece aci bi corba verdi getirdigi buzlar eridi degisen bile yoktu yani ozelin hic bir avantajini gormedim devlet hastanesinde ise arkadaslarim cok memnun kaldilar yine esabil beye olup..
Ozel ile devlet arasindaki tek fark birinde gun bekliyosun digerinde hemen oluyosun esabil beyin bulundugu hastanede gayet iyi ilgililer bunu belirtmek istedim

Benim tek sorunum deliklerim su an yandan çok beğendim kalkıklıkla da ilgili sorunum yok. Cuma'ya alçım ve tamponum birlikte alınacak. İnşallah şu delikler gider yani.. Fotoğraflar için teşekkür ederim. :)
Bende tampon ve alçıyı aynı gün çıkarttiricam da .Nasıl oluyor ikisini aynı anda çıkarttırmak onu merak ettim .Kötü oluyorsa bu sevdadan vazgeceyim hemen :)
Bir de hâlâ bu hesaplama işini çözemedim ben . Ameliyat gününü hesaplamaya dahil ettiğimde onuncu gün oluyo ,dahil etmedigimde dokuzuncu gün oluyor. 9 da alçı çıkmaz zaten . Beynim yandı nasıl oluyor
Bu arada bayadir takip ediyorum burayı , burnunun ilk halini de son halini de gördüm . Gayet hoş Ve büyük bir değişim oldu . Maşallahi var.

Ya arkadaslar bugün tamponlarim cikti da eczaneden okyanus suyu alamadim kapalıydı geciktim sabaha biraktim keske yapmasaydim
Gece yarisi bi kalktim burnumdan sular kalkar kalkmaz cikti gozlerim doldu suan bile bogazim aciyo ve kasiniyo. Acaba burnumu temizlemedigim icin mi yoksa boğazlarım mi şişti anlayamadım
Su falan ictim yok hala giciklaniyo ve aciyo bogazim
Saat 3 oldu hala uyuyamiyorum insallah bogazlarim sismemistir bi de onla uğraşmayımm

Ağzından nefes almanda kuruluk yapıyor. Ondan kaynaklı da olabilir

Merhabalar, ameliyat olanlara geçmiş olsun . Genel bir memnuniyet var anlaşılan. Ben de düşünüyorum ama cesaret edemedim henüz. Esabil Eker hala Sincan devlet hastanesinde mi? Devlette fiyat ne aralıkta şuanda? Özel hastene sadece öveçlerdekinde mi yapıyor? Özel hastane seçeneği sunuyor mu?

Merhaba ben olali 4.5 ay oldu ozelde oldum
Suan devlet hastanesi fiyati 2.200
Fakat 3 ay kadar gun atiyor eger hemen oluyum derseniz dikmen de ozelde yapiyor ankara cerrahi tip merkezi diye bi yerde..ben orda oldum fiyat ise 3.500 ila 4000 arasinda tutuyor

Arkadaşlar merhaba bende bu yazın burun estetiği olmayı düşünüyorum yorumlarınızı okudum bigunmutlaka burnunuza bayıldım resmen. Anladığım kadarıyla özel hastenede bu doktorumuz herkesin burnuna farklı fiyatlar veriyordur elbet fakat olan arkadaşlar ortalama ne kadar fiyatlara oldu bilgilendirirseniz cok mutlu olurum Birde muayene ücreti aliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…