Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bir de arkadaşlar fotoğraf atanların burunlarına bakıyorum da yandan mükemmel fakat önden yuvarlak hoş durmuyor burun ucu. Ben burnumda zaten burun ucumdan şikayetçiyim yuvarlak olduğu için. Yuvarlak olmasını istemiyorum sizlerinkini görünce de acaba önden güzel bir burun şekli oturtamıyor mu diye düşündüm, sizler burun ucum düz olsun yuvarlaklık olmasın gibi isteklerde bulunmuş muydunuz? Bu yüzden kararsız kaldım zaten burun ucum yuvarlak o gitsin istiyorum... :/

Esabil bey sincan nafiz korez devlet hastanesi fatih polikinlik bolumunde gorev yapiyor devlet hastanesinde oldugu icin muane ucreti yok
Fiyatta degismiyor burna gore devlette 2.200 tl ama yogunluktan dolayi gun atiyir 2_3 ay
Hemen olmak isteyince ozeldede yapiyor fakat devletle ozelin bi farki yok sadece beklemek istemezsen ozelde okabilirsiniz ben ozelinde oldum
Burun ucuna gelince bu burun estetigi ameliyatinda en zor iyilesen kisim burun ucu
En az 6 ayila 1 yil arasinda burun ucundaki odem dedigimiz sislik oluyor ondan top gibi duruyor ayrica burun ucundan sikayetinizi belirtir daha sivri isterseniz onuda yapar esabil bey
Onden resimlerde burun ucu hala odemli oldugunda ameliyatolan kisilerde hep yeni olan kisiler oldugundan hos durmuyor ama oyle kalmiyor ilk bastan 4.ayima kadar baya bi kuculdu ama halada var burun ucu odemi
Burun sabir isi
Hadi oldum ameliyat iyilessin yok hergun bi sekle giriyor odem dedigimiz sey burun derisi altinda her gun bi yere kayiyor bastaki sislik buyukluk asiri kalkiklik kalici degil yani

tşk.ederiz. bu arada harika olmussun

kesınlıkle katılıyorum ben annemle gıttım ve butun testlerı 1 gunde halletım zoru basardım :) 1 gununuzu ayırmanız lazım 2 3 kısı cok rahat halledersınız tek sakın gıtmeyın

Bende 1 günde halletmistim tahlil işini. Hemen olmak mantıklı .Yazın ameliyat olmak sıkıntıli olurmus diye duymustum. Sıcakta damarlar açıldığı için kanama artıyormus.
Bu arada Esabil beyin ameliyattan sonra verdiği ' Antibiyotik Duocid 'i ne zamana kadar kullandınız. 1 hafta yeterli mi yoksa kutu bitene kadar mı ? Doktor bey bişey demedi çünkü :/

Alçılı halini bile cok begeniyorum ya :) pazartesi ondan da kurtulcam insallah.
Bu arada alci bollaştı iyice inşallah düşmez erkenden.

Eklentiler

• IMG_20170222_192858470.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 439
  • IMG_20170222_193559736.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 461
Aynen öyle yapıyım.
Sogol bu arada seninkide çok guzeldi cok begendim. ins alci cikinca benimde fazla küçük bi burun olmaz :)
İnşallah canım ilk başta gözüne çok küçük gelecek ama git gide büyük görünmeye başlar alışırsın alçı çıkınca şok olcaksın ama iki güne düzeliyor alçı izleri vs

İnşallah canım ilk başta gözüne çok küçük gelecek ama git gide büyük görünmeye başlar alışırsın alçı çıkınca şok olcaksın ama iki güne düzeliyor alçı izleri vs

Ay bide izleri mi olacak. Hemen duş alabiliyor muyuz peki?
Malum 10 gun oldu
Bu arada alcim da yarin cikiyormus pazartesi değilmiş❤

Son düzenleme:
çok gecmiş olsun herkese ,, benimde az kaldı, tahlıllerım tamam.gün beklıyorum. ben muayene falan gıtııgımde cok hastası vardı ve herkes memlundu, inşalah bende memlun kalırım

Ay bide izleri mi olacak. Hemen duş alabiliyor muyuz peki?
Malum 10 gun oldu
Bu arada alcim da yarin cikiyormus pazartesi değilmiş❤
Ooh kurtuluyorsun desene fotoğrafları bekliyoruz Ben alçı çıktıktan bir gün sonra duş almıştım burnuna çok dikkat et ama ilk bir ay önemli

Bence ruyacim harika olmus gule gule kullan ben kalkik istemedim ama sonrada diyorum keske az daha kalkik olsaydi diye
Cok yakismis yuzune
Bu arada bana gore su bi gercekki burnun yakismasi icin tipte onemli yani her tipe her burun olmuyor zaten guzelmussin burnunda on numara olmus demeden gecemedim

Yaa çok teşekkür ederim abla bende senin burnunu çok beğeniyorum bende kalkık istememiştim ama kısmet şuan memnunum baya alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…