- 21 Şubat 2017
- 56
- 26
- 38
- 28
tşk.ederiz. bu arada harika olmussunMerhaba ben olali 4.5 ay oldu ozelde oldum
Suan devlet hastanesi fiyati 2.200
Fakat 3 ay kadar gun atiyor eger hemen oluyum derseniz dikmen de ozelde yapiyor ankara cerrahi tip merkezi diye bi yerde..ben orda oldum fiyat ise 3.500 ila 4000 arasinda tutuyor
Çok güzel görünüyor alçının üstüne bant yapıştırabilirsin düşmemesi içinAlçılı halini bile cok begeniyorum ya :) pazartesi ondan da kurtulcam insallah.
Bu arada alci bollaştı iyice inşallah düşmez erkenden.
Aynen öyle yapıyım.Çok güzel görünüyor alçının üstüne bant yapıştırabilirsin düşmemesi için
İnşallah canım ilk başta gözüne çok küçük gelecek ama git gide büyük görünmeye başlar alışırsın alçı çıkınca şok olcaksın ama iki güne düzeliyor alçı izleri vsAynen öyle yapıyım.
Sogol bu arada seninkide çok guzeldi cok begendim. ins alci cikinca benimde fazla küçük bi burun olmaz :)
İnşallah canım ilk başta gözüne çok küçük gelecek ama git gide büyük görünmeye başlar alışırsın alçı çıkınca şok olcaksın ama iki güne düzeliyor alçı izleri vs
Ooh kurtuluyorsun desene fotoğrafları bekliyoruz Ben alçı çıktıktan bir gün sonra duş almıştım burnuna çok dikkat et ama ilk bir ay önemliAy bide izleri mi olacak. Hemen duş alabiliyor muyuz peki?
Malum 10 gun oldu
Bu arada alcim da yarin cikiyormus pazartesi değilmiş❤
Tamam canim yarin aksama fotolar burda olur cok heyecanliyimmm :)Ooh kurtuluyorsun desene fotoğrafları bekliyoruz Ben alçı çıktıktan bir gün sonra duş almıştım burnuna çok dikkat et ama ilk bir ay önemli
Bence senin burnunu biraz kalkik yapmış52. Gün
Evet canım kalkık tabi ama inmiş hali bu ilk günler felakettiBence senin burnunu biraz kalkik yapmış
Bu zamana kadar inmediyse kalkik yapmis
Ben kalkik sevmiyorum ama senin yüzüne yakışmış begendim.
Bence ruyacim harika olmus gule gule kullan ben kalkik istemedim ama sonrada diyorum keske az daha kalkik olsaydi diye
Cok yakismis yuzune
Bu arada bana gore su bi gercekki burnun yakismasi icin tipte onemli yani her tipe her burun olmuyor zaten guzelmussin burnunda on numara olmus demeden gecemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?