Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Rüya burnun çok güzel olmuş. Önden nasıl duruyor acaba.ya

Rüya burnun çok güzel olmuş. Önden nasıl duruyor acab

Merhaba arkadaşlar ben de yıllardır doktor araştırıyorum
Benim burnumda tıkanıklık var sağ taraf nerdeyse tamamen kapalı ve eğrilik var sola doğru
Yıllardır çekiyorum geceleri ağzım açık uyumaktan sabahları Kupkuru bi ağızla uyanmaktan bıktım telefonda konuşurken insanlar hasta mısın diyo artık
Neyse bi sürü doktor araştırdım hiç kötü yorum yapılmamış tek doktor Esabil bey bu yaz ameliyat olmaya kararlıyım
Ameliyat olanlara sorum şu doktor bey benimki gibi burunlarda nasıl bilen var mı tıkanıklıktan kurtulmamı sağlayabilir mi eğriliği düzeltebilir mi yani sadece estetik amaçlı gitmicem oraya sağlıksal yönü De var
Ha bu arada kbb ye gitmememin sebebi madem ameliyat olcam bari tek taşla iki kuş vurim de ameliyat olmuşken burnum daha güzel olsun diye düşünmem

Merhaba bende esabil beye ameliyat olanlardanim 5.ayima giricm burnumda bariz bi kemik egriligi ve et vardi nefes almami ebgeliyordu ve burnunu elinle kapatipkonusunca bi degisik cikarya sesin benim hep oyleyldi sesin yani burnum hep tikaliydi ama bunlara alismistim asiltakinti yaptigim burnumun ucu kanca gibi sarkikti hemde baya bi sarkik foto cekilmekten nefret ederdim ve doktor arayisindaydim ama esabil beyle ilgili cok bilgi yoktu yaptigi burunlari gornedigim icin bide fiyat piyasaya gore cok uygun olunca ya iyi olmazsa diye karar veremedim derken gidip bi gorusuyum dedim sansima olan ve kontrole gelen hastalarla konustum kendide guven veren bi doktor olunca 1 hafta icinde oldum suan nefes problemim yok genel anlamda memnunum bende foto gosterip boyle olurmu diye sordum olabilecek biseyde olur diye eger olmazsa onuda gercekci olarak soyluyor

bigunmutlaka teşekkür ederim cevap için benim için ennnn önemlisi tıkanıklık gerçekten madem siz bizzat yaşadınız olumlu sonuç aldınız ben de en yakın zamanda bi gidip görüşücem

Aynen valla haklisin o bi gerçek
Benim de pek umudum yok ama nefes sorunum duzelsin tekrar 2. Bi ameliyata gerek kalmasin yeter :-(

Kizlar merhaba hepinize uzun zamandir takip ediyorum ancak simdi uye olabildim.
Ama 1. Sayfadan 156.sayfaya kadar tektek okuyup butun resimlerinizi inceledim ben mart 27 sine cankirida ameliyat tarihi almistim ama bundan bir hafta once doktorumun istifa ettigini ogrendim ameliyatim iptal oldu bende 22 subat carsamba esabil beye randevu almistim .
Herneyse tahril istedi benden ama siz bir gunde tamamlayip tahrilleri tamografi sonucunun 3 gun sonra cikacagini soylediler sonucda bu pazartesine tum tahlil sonuclarimi almis olup anestezi polikliniginde onaylatip doktorla goruscegim ama ben 27 mart beklerken daha ileri tarih istemiyorum ne yapmam gerkiyor ben bu burnumdan cok biktim uzuluyor ve surekli agliyorum doktorun istifa ettigini ogrendigimde bile sanki sonumu duymus gibi cok aglamisdim esinlede bu durumdan dolayi aram cok bozuldu lutfen yardimci olun .
Biraz uzun oldu lutfen hakkinizi helal edin

Sizin hayır bildikleriniz de şer ,şer bildiklerinizde de hayır vardır !
olumlu düşünmeni tavsiye ederim

Sizin hayır bildikleriniz de şer ,şer bildiklerinizde de hayır vardır !
olumlu düşünmeni tavsiye ederim

Biliyorun cnm ama kendimi ali koyamiyorum cok uzuluyorum resmen psikolojim bizuldu inan burnum o kadar buyukki sinirlerim bozuluyor aynaya bakmak resim cekinmekden nefret ediyorum telefonumun yanlislijla on kamerasi acildigindan kendimden korkuyorum

Biliyorun cnm ama kendimi ali koyamiyorum cok uzuluyorum resmen psikolojim bizuldu inan burnum o kadar buyukki sinirlerim bozuluyor aynaya bakmak resim cekinmekden nefret ediyorum telefonumun yanlislijla on kamerasi acildigindan kendimden korkuyorum
Bunca yıl sabretmişsin üç ay daha sabrediver ve kendini başarılı bir doktorun ellerine bırak, herşey güzel olacaktır emin ol .Olumsuz düşünüp olumsuzluk çağırma :) o doktor olmadı ise muhakkak senin için hayırlı birşey vardır !Zaten şuan yapabilecek birşeyin yok.imkanın varsa fazla öde özelde yaptır .Yoksa da kötü düşünme ,muhakkak daha iyisi olacağı için bunları yaşıyorsundur !

Ben imkanimi bile zorlamayi goze aldim ama esimle bu ucret yuzunden bayadir benle konusmuyor ama ben kafaya koydugum icin onun tavri bile umrumda degil inan mecbur bekliycegim tahmini ne kadar atiyor esabil bey

Ben imkanimi bile zorlamayi goze aldim ama esimle bu ucret yuzunden bayadir benle konusmuyor ama ben kafaya koydugum icin onun tavri bile umrumda degil inan mecbur bekliycegim tahmini ne kadar atiyor esabil bey
2,5 - 3 ay gibi .Ama beklemeni tavsiye ederim ilginç :) o süreç çok hızlı geçiyor ..

2,5 - 3 ay gibi .Ama beklemeni tavsiye ederim ilginç :) o süreç çok hızlı geçiyor ..
Onceki doktora aralik 26 sinda gitmistim mart 27 e vermisti aralikdan bu yana bosa beklemisim diyorum simdi insallah cabuk gecer yaza gelinlik giycegim iyilesmis ve yeni bir kisi olarak giymek istiyorum ne olur dua edin

Onceki doktora aralik 26 sinda gitmistim mart 27 e vermisti aralikdan bu yana bosa beklemisim diyorum simdi insallah cabuk gecer yaza gelinlik giycegim iyilesmis ve yeni bir kisi olarak giymek istiyorum ne olur dua edin
Hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey istediğin gibi ilerler

Burnunuzda hiçbir fark yok bence esabil beye tekrar görünmenizde fayda var guzel bir estetik operasyonu gerçekleştirememiş gözle görülür minimum fark var...
Yuh bu nasil bi yorum arkadasim
Kiz dogalolab estetik oldugu belli olmayan bi burun istedi demekki herkesin ne istedigini dikkate alip ona gore bi burun yapiyor esabil bey
Her burun tipi herkese gitmiyor arkadas kendi memnun begenmis burayada fikir olsun doye koymus bu kadar moral bozucu acimasiz yorumlar yapilmasi cok uzucu
Burun estetiginin en zor yani psikojik yani insan cok hassas oluyor ufacik bi yorum cok iyi yada cok yikici oluyor voraz hassas olun lutfen onemli olan kendi memnuniyeti
Begenmek zorunda tabiki degilsiniz ama burada moral bozucu o yorumu yazmayada hic gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…