Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Teşekkürler. Şehirdışında olduğum için doktor ayni gün alalım dedi bana. Aşırı sorun yaşamadım tampon konusunda çıkarırken de öyle. Zaman sabır tek ilaç. Sabredince İnan oluyor. :)

Selam herkese 1 ay oldu :) işte son halleri. Ben mutluyum. Ödemlerim hala var zamanla geçecek inşallah yediklerim etkiliyor yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum kendi haline bıraktım bakalım neler olacak 6 ayda. Öz güvenim geldi kendime ve kendimi seviyorum artık. :)

Eklentiler

• IMG_1167.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 552
  • IMG_1168.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 520
  • IMG_1411.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 542
Ayy cok guzel bende s3nin burnunu gosteriyim de bana da yapsin cok guzel olmus yaa darisi benim basima inslh

Burnun yüzüne çok yakışmış canim
Sanirim ucu biraz kalkik ve sivri bi burun istedin ya da daha ödem var

Burnunuzda hiçbir fark yok bence esabil beye tekrar görünmenizde fayda var guzel bir estetik operasyonu gerçekleştirememiş gözle görülür minimum fark var...

Siz sanırım attığım resmi öncesi sonrası sandınız. Fakat o resim de ikisi de ameliyattan sonraki halim. Doğal bir burun istedim bu nedenle kalkıklığı yok. Ama öncesi sonrası halini atıyım farkı görürsünüz.

Eklentiler

• Screenshot_20170226-001400.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 512
  • Screenshot_20170226-001358.webp
    5 KB · Görüntüleme: 516

Sen kötü yorum yapanlara aldırış etme tatlım çok hoş olmuş yüzüne de çok yakışmış.. öncesi sonrası fotoğraf da çok net olarak özetliyor herşeyi:)

Yine hafta içi gitmekten başka çare yok iş yerine de daha yeni girdim sayılır 10 gün üniversite için izin almıştım bide 10 gün ameliyat için alıcam umarım burnum sebebiyle işten cikarilmam

Kizlar yarin sonuclarimi alip anestezi polikinligindende onay alip esabil beye sonic gosterecegim saat kac gibi gitsem cok oyalanmadan halledebilirim

Kizlar yarin sonuclarimi alip anestezi polikinligindende onay alip esabil beye sonic gosterecegim saat kac gibi gitsem cok oyalanmadan halledebilirim
Anestezici saat 4 den sonra çıkıyormuş bu yüzden saat 3 de kan sonucunu al ekg sonucu yanindadir rontgen ve tomografi direkt ekraninda görünuyor aneztecisi doktorunun... sonra anesteziciyee görünüp onay alip gidersin... esabil bey saat
4 den sonra zaten randevusuz hastalarıyla görüşüyor... böylece oyalanmamis olursn

Aa evet kusura bakmayın eski halini görmediğim için pek bozukluk yok olarak değerlendirmeye almıştım

Esabil bey devlette muayene ucretı alıyor mu? Birde tahliller için ücret aliyorlar mi aliyorlarsa fiyat nedir arkadaslar

Cok tskr ederim oldum sukur muayneyi .Mayis 17 hayirlisiyla simdi tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…