- 28 Aralık 2016
- 60
- 23
- 3
- 33
Teşekkürler. Şehirdışında olduğum için doktor ayni gün alalım dedi bana. Aşırı sorun yaşamadım tampon konusunda çıkarırken de öyle. Zaman sabır tek ilaç. Sabredince İnan oluyor. :)Bende tampon ve alçıyı aynı gün çıkarttiricam da .Nasıl oluyor ikisini aynı anda çıkarttırmak onu merak ettim .Kötü oluyorsa bu sevdadan vazgeceyim hemen :)
Bir de hâlâ bu hesaplama işini çözemedim ben . Ameliyat gününü hesaplamaya dahil ettiğimde onuncu gün oluyo ,dahil etmedigimde dokuzuncu gün oluyor. 9 da alçı çıkmaz zaten . Beynim yandı nasıl oluyor
Bu arada bayadir takip ediyorum burayı , burnunun ilk halini de son halini de gördüm . Gayet hoş Ve büyük bir değişim oldu . Maşallahi var.
Ayy cok guzel bende s3nin burnunu gosteriyim de bana da yapsin cok guzel olmus yaa darisi benim basima inslhSelam herkese 1 ay oldu :) işte son halleri. Ben mutluyum. Ödemlerim hala var zamanla geçecek inşallah yediklerim etkiliyor yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum kendi haline bıraktım bakalım neler olacak 6 ayda. Öz güvenim geldi kendime ve kendimi seviyorum artık. :)
Selam herkese 1 ay oldu :) işte son halleri. Ben mutluyum. Ödemlerim hala var zamanla geçecek inşallah yediklerim etkiliyor yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum kendi haline bıraktım bakalım neler olacak 6 ayda. Öz güvenim geldi kendime ve kendimi seviyorum artık. :)
Burnunuzda hiçbir fark yok bence esabil beye tekrar görünmenizde fayda var guzel bir estetik operasyonu gerçekleştirememiş gözle görülür minimum fark var...
Siz sanırım attığım resmi öncesi sonrası sandınız. Fakat o resim de ikisi de ameliyattan sonraki halim. Doğal bir burun istedim bu nedenle kalkıklığı yok. Ama öncesi sonrası halini atıyım farkı görürsünüz.
Peki ben cumartesi günü o dikmendeki yere gitsem görüşebilirmiyizCumartesi dikmendeki ozel olan yerde oluyor pazar yok
Anestezici saat 4 den sonra çıkıyormuş bu yüzden saat 3 de kan sonucunu al ekg sonucu yanindadir rontgen ve tomografi direkt ekraninda görünuyor aneztecisi doktorunun... sonra anesteziciyee görünüp onay alip gidersin... esabil bey saatKizlar yarin sonuclarimi alip anestezi polikinligindende onay alip esabil beye sonic gosterecegim saat kac gibi gitsem cok oyalanmadan halledebilirim
Aa evet kusura bakmayın eski halini görmediğim için pek bozukluk yok olarak değerlendirmeye almıştımSiz sanırım attığım resmi öncesi sonrası sandınız. Fakat o resim de ikisi de ameliyattan sonraki halim. Doğal bir burun istedim bu nedenle kalkıklığı yok. Ama öncesi sonrası halini atıyım farkı görürsünüz.
BozuklukAa evet kusura bakmayın eski halini görmediğim için pek bozukluk yok olarak değerlendirmeye almıştım
Cok tskr ederim oldum sukur muayneyi .Mayis 17 hayirlisiyla simdi tarihAnestezici saat 4 den sonra çıkıyormuş bu yüzden saat 3 de kan sonucunu al ekg sonucu yanindadir rontgen ve tomografi direkt ekraninda görünuyor aneztecisi doktorunun... sonra anesteziciyee görünüp onay alip gidersin... esabil bey saat
4 den sonra zaten randevusuz hastalarıyla görüşüyor... böylece oyalanmamis olursn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?