Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Çok begendm burnunuz çok hoş olmuş

Arkadaşlar bir sorum olacak ameliyattan birgün önce görüşmeye gittiğimizde eski burun resmini ve nasill olacağına dair bir resim çiziliyor mu? Yoksa sadece sözlü olarak mi konuşuluyor

Arkadaşlar bir sorum olacak ameliyattan birgün önce görüşmeye gittiğimizde eski burun resmini ve nasill olacağına dair bir resim çiziliyor mu? Yoksa sadece sözlü olarak mi konuşuluyor
  1. Ayrıntılı bi şekilde anlat , mesela şöyle olsun böyle olmasın vs diyerek bile anlatabilirsin. Mesela ben bı foto gösterdm.boyle olmasın dedim:))) ameliyattan 1 gün önce konusuyor zaten bu mevzulari. Sonra burnunun fotosunu çekiyo bu çok açıdan. Büyük ihtimal kendisi zaten tasarım plan yapıyordur. Ben demiştim ki hocam önden bakınca burun delikleri görünmesin sonra bi suru foto gösterdm .O da dedi şu olmaz sana şu olabilir falan. En sonunda biricigi gösterdim. Fikir vermesi açısından benim gösterdiğim fotolari attım .

Eklentiler

• downloadfile.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 504
Çok teşekkür ediyorum ne kadar da guzel anlatmisiniz... peki hangisi gibi oldu benzedimi gösterdiğin fotoğraflara :)) ya da tamam bu olur sana dediği burna benzedi mi .. :) bende ona göre ön bir hazırlık yapıyım

Çok teşekkür ediyorum ne kadar da guzel anlatmisiniz... peki hangisi gibi oldu benzedimi gösterdiğin fotoğraflara :)) ya da tamam bu olur sana dediği burna benzedi mi .. :) bende ona göre ön bir hazırlık yapıyım
Daha çok yeni . Henüz anlaşılmsz tam olarak benim burnum ama burcu biricigin burnundan daha da kibar oldu benim burnum .O kesin :) çünkü Esabil bey hem fotoya bakıyor hem burun yapısına hem yüz şekline göre bir karışım oluşturuyor . Bunlar bana ait tahliller :) senin yüz yapın nasıl bir bakayım ben :) sana da burun begenelim.ozelden atabilirsin. Bende sana kendi burnunun fotosunu atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…