Teşekkürler :)Cok guzel olmus masallah
inşallah çok güzel olmuş darısı bekleyen hepimizeTesekkur ederim darisi sana.
Al canim.
Çok begendm burnunuz çok hoş olmuşSelam herkese 1 ay oldu :) işte son halleri. Ben mutluyum. Ödemlerim hala var zamanla geçecek inşallah yediklerim etkiliyor yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum kendi haline bıraktım bakalım neler olacak 6 ayda. Öz güvenim geldi kendime ve kendimi seviyorum artık. :)
Sagolasin :))Çok güzel olmuş çok yakışmış, modern bir hava katmış: )
Maşallah şimdiden çok güzelAlçım çıktı sonunda
Arkadaşlar bir sorum olacak ameliyattan birgün önce görüşmeye gittiğimizde eski burun resmini ve nasill olacağına dair bir resim çiziliyor mu? Yoksa sadece sözlü olarak mi konuşuluyor
Keşke olsaydıÇizim olmuyor malesef
Arkadaşlar bir sorum olacak ameliyattan birgün önce görüşmeye gittiğimizde eski burun resmini ve nasill olacağına dair bir resim çiziliyor mu? Yoksa sadece sözlü olarak mi konuşuluyor
Çok teşekkür ediyorum ne kadar da guzel anlatmisiniz... peki hangisi gibi oldu benzedimi gösterdiğin fotoğraflara :)) ya da tamam bu olur sana dediği burna benzedi mi .. :) bende ona göre ön bir hazırlık yapıyım
- Ayrıntılı bi şekilde anlat , mesela şöyle olsun böyle olmasın vs diyerek bile anlatabilirsin. Mesela ben bı foto gösterdm.boyle olmasın dedim:))) ameliyattan 1 gün önce konusuyor zaten bu mevzulari. Sonra burnunun fotosunu çekiyo bu çok açıdan. Büyük ihtimal kendisi zaten tasarım plan yapıyordur. Ben demiştim ki hocam önden bakınca burun delikleri görünmesin
sonra bi suru foto gösterdm .O da dedi şu olmaz sana şu olabilir falan. En sonunda biricigi gösterdim. Fikir vermesi açısından benim gösterdiğim fotolari attım Eki Görüntüle 1959824 Eki Görüntüle 1959823 Eki Görüntüle 1959825 Eki Görüntüle 1959822 .Eki Görüntüle 1959820
Gözün aydın canım maşallah :) önceki halide kötü değilmişTesekkur ederim darisi sana.
Al canim.
Daha çok yeni . Henüz anlaşılmsz tam olarak benim burnum ama burcu biricigin burnundan daha da kibar oldu benim burnum .O kesin :) çünkü Esabil bey hem fotoya bakıyor hem burun yapısına hem yüz şekline göre bir karışım oluşturuyor . Bunlar bana ait tahliller :) senin yüz yapın nasıl bir bakayım ben :) sana da burun begenelim.ozelden atabilirsin. Bende sana kendi burnunun fotosunu atarımÇok teşekkür ediyorum ne kadar da guzel anlatmisiniz... peki hangisi gibi oldu benzedimi gösterdiğin fotoğraflara :)) ya da tamam bu olur sana dediği burna benzedi mi .. :) bende ona göre ön bir hazırlık yapıyım
Ayyyy masallah keske benimde boyle olsaaaHerkese iui geceler bir esabil eker burnuda benden olsun
Burun ucun iyi görünüyor ödemler tamamen geçmiş sanırım ben burun ucundan tekrar bi operasyon geçireceğim yamukluk vardı yazmıştım daha önceleri umarim bu kez sorun çıkmazHerkese iui geceler bir esabil eker burnuda benden olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?