Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Masaj yapınca sağ gözümün alt kısmı yani burun kanadı tarafında elime bi çıkıntı geliyor ve kayıyor. Ödem mi kemik mi bu acaba ? Bunu yaşayan var mı benim gibi ? Ele gelip hareket ediyor ben anlayamadım nasıl bişi bu.

Kaçıncı günün hocam . Bende de var çünkü. Çok küçük ama biraz fazla bastırınca fark ediliyor.oyle bişey mı

Kaçıncı günün hocam . Bende de var çünkü. Çok küçük ama biraz fazla bastırınca fark ediliyor.oyle bişey mı
33. Gün oldu. böyle ele kemik gibi geliyor ama kayıyor orası masaj yapınca sabun gibi sert bişi ödem mi kemik mi anlayamadım tek taraflı sağ gözümün alt kısmında burun kanadında.

Allah
33. Gün oldu. böyle ele kemik gibi geliyor ama kayıyor orası masaj yapınca sabun gibi sert bişi ödem mi kemik mi anlayamadım tek taraflı sağ gözümün alt kısmında burun kanadında.
Allah Allah , benim de var ama iki tarafta da var. ..O kısımda bu şekilde küçük kemik parçası olcagini sanmam çünkü o kısımda sinusler var. Hava boşluğu olması normal şişlik yanı . Değilse ve tam göz altıysa belki yağ bezesi olabilir. Ağrı var mı bastırınca. Darbe alınca göz altı kemiği kirilirmis ama. Yada sinuslere sert masaj yaptıysan belki de.

Aynisi bende de var semsert çıkıntılı bisey ya . normaldede burun sirtimin bi tarafi fazla çıkıntıliydi acaba kemiği alamamis mi diyorum kendi kendime

Burun kemeri değil ki arkadaşın dediği. Göz pınarı ile burun sinüsleri civarıni diyo. Burundaki kırık kemiğin orada olması pek mümkün görünmüyor bana . Yağ bezesi olabilir veya birikmiş ödem. Veya kurumuş kan parçası. Normalde kuru kan parçalari alın ve kaş ortası bölgesinde mümkün. Benimkisi sadece varsayım işte. S sinemteacher

Aynisi bende de var semsert çıkıntılı bisey ya . normaldede burun sirtimin bi tarafi fazla çıkıntıliydi acaba kemiği alamamis mi diyorum kendi kendime
Burun kemeri değil ki arkadaşın dediği. Göz pınarı ile burun sinüsleri civarıni diyo. Burundaki kırık kemiğin orada olması pek mümkün görünmüyor bana . Yağ bezesi olabilir veya birikmiş ödem. Veya kurumuş kan parçası. Normalde kuru kan parçalari alın ve kaş ortası bölgesinde mümkün. Benimkisi sadece varsayım işte. S sinemteacher

İnşallah onlarsan biridir ya cok korktum suan

Endişenlenmeyin arkadaşlar benimde vardı hatta ertesi gün kendimi doktorun yanına attım korkudan kemikmi diye ama ödemmiş,zamanla azalıyor bazen sola bazen daha aşağıya falan kayıyor ..

Ilaclari sogorta karsiliyor 20 tl anca fark cikti bende
Ben sadece morluk ve odem olmasin diye onceden arnica jel krem aldim bi tek ona ucret odedim 27tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…