Teşekkür ederim daha güzeli senin olsun:)Çok begendm burnunuz çok hoş olmuş
Burnun yüzüne çok yakışmış canim
Sanirim ucu biraz kalkik ve sivri bi burun istedin ya da daha ödem var
Ödem var evet kalkık istedim ve birkaç fotoğraf gösterdim sadece.Burnun yüzüne çok yakışmış canim
Sanirim ucu biraz kalkik ve sivri bi burun istedin ya da daha ödem var
Kaçıncı günün hocam . Bende de var çünkü. Çok küçük ama biraz fazla bastırınca fark ediliyor.oyle bişey mıMasaj yapınca sağ gözümün alt kısmı yani burun kanadı tarafında elime bi çıkıntı geliyor ve kayıyor. Ödem mi kemik mi bu acaba ? Bunu yaşayan var mı benim gibi ? Ele gelip hareket ediyor ben anlayamadım nasıl bişi bu.
33. Gün oldu. böyle ele kemik gibi geliyor ama kayıyor orası masaj yapınca sabun gibi sert bişi ödem mi kemik mi anlayamadım tek taraflı sağ gözümün alt kısmında burun kanadında.Kaçıncı günün hocam . Bende de var çünkü. Çok küçük ama biraz fazla bastırınca fark ediliyor.oyle bişey mı
Canim bende de olmustu semsert kesin kemik dedim ama odemmis gecti resmen elime tumsek geliyodu hic kafaya takma odemdir kesin
Allah Allah , benim de var ama iki tarafta da var. ..O kısımda bu şekilde küçük kemik parçası olcagini sanmam çünkü o kısımda sinusler var. Hava boşluğu olması normal şişlik yanı . Değilse ve tam göz altıysa belki yağ bezesi olabilir. Ağrı var mı bastırınca. Darbe alınca göz altı kemiği kirilirmis ama. Yada sinuslere sert masaj yaptıysan belki de.33. Gün oldu. böyle ele kemik gibi geliyor ama kayıyor orası masaj yapınca sabun gibi sert bişi ödem mi kemik mi anlayamadım tek taraflı sağ gözümün alt kısmında burun kanadında.
Aynisi bende de var semsert çıkıntılı bisey ya . normaldede burun sirtimin bi tarafi fazla çıkıntıliydi acaba kemiği alamamis mi diyorum kendi kendimeKaçıncı günün hocam . Bende de var çünkü. Çok küçük ama biraz fazla bastırınca fark ediliyor.oyle bişey mı
Burun kemeri değil ki arkadaşın dediği. Göz pınarı ile burun sinüsleri civarıni diyo. Burundaki kırık kemiğin orada olması pek mümkün görünmüyor bana . Yağ bezesi olabilir veya birikmiş ödem. Veya kurumuş kan parçası. Normalde kuru kan parçalari alın ve kaş ortası bölgesinde mümkün. Benimkisi sadece varsayım işte. S sinemteacherAynisi bende de var semsert çıkıntılı bisey ya . normaldede burun sirtimin bi tarafi fazla çıkıntıliydi acaba kemiği alamamis mi diyorum kendi kendime
İnşallah onlarsan biridir ya cok korktum suanBurun kemeri değil ki arkadaşın dediği. Göz pınarı ile burun sinüsleri civarıni diyo. Burundaki kırık kemiğin orada olması pek mümkün görünmüyor bana . Yağ bezesi olabilir veya birikmiş ödem. Veya kurumuş kan parçası. Normalde kuru kan parçalari alın ve kaş ortası bölgesinde mümkün. Benimkisi sadece varsayım işte. S sinemteacher
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?