peki parayı ne zamana kadar yatırmamız gerekıyoIlaclari sogorta karsiliyor 20 tl anca fark cikti bende
Ben sadece morluk ve odem olmasin diye onceden arnica jel krem aldim bi tek ona ucret odedim 27tl
abla sana özelden mesaj atamıyorumOzelde olurken yatis islemleri yapilinca parada yatiyor ben oyle yapmistim devlette oluyosan da cikis yapilcagi zaman yada tamponlar alinirken yapiliyor burdan yazanlardan bildigim
demi keske gunde 10 tane atmaya razıyım :)Keşke benim de sonrası olsa bende yapsam :))
Anesteziye gisterip onay olmak icin giristen sira aliyosunuz anestezi sonucu onaylayinca esabik beye gidersiniz saat 4 ten sonra randevusuz hastalara bakiyor
peki anestezi içinde 4 gibi gitsem alırlarmı çalışan bir bayanım bütün günümü hastanede harcamak istemiyorum :S birde hastane bana çok uzak
Çok teşekkür ederim , maalesef hastanenin uzaklığı çok sıkıntı yaşatıyor.Hastane resmen ankaranin obur ucu benim evimde 2 saat uzaklikta ondan dokayi kontrollere bile gitmedim
Ama anestezi saat 3.te bitiyor
Hakkinizda hayirlisi olsun hosgeldiniz burda esabil beye ameliyat olanlar ve olacaklar konusuyoruz faydali bi bolum insallah sizde memnun kalirsinizMerhaba arkadaşlar klubün yeni üyesiyim. Ben de Esabil Bey den bu ayın 31'ine ameliyat günü aldım burun estetiği için. Ablam da 1 yıl önce yine aynı doktora ameliyat oldu ve çok memnun.
Dikmendeki yer nerde? Nasil giderim? Sincandan bide.cevaplar misiniz arkadaslarAnesteziye gisterip onay olmak icin giristen sira aliyosunuz anestezi sonucu onaylayinca esabik beye gidersiniz saat 4 ten sonra randevusuz hastalara bakiyor
Ben sincandakine gittim. Fatih metrosundan çıkınca hemen karşıda kalıyor.Dikmendeki yer nerde? Nasil giderim? Sincandan bide.cevaplar misiniz arkadaslar
HosgeldinizTeşekkür ederim. Evet yazışmalarınızı okudum ve ben de üye olmaya karar verdim. Faydalı olacağına inanıyorum :)
Yok ameliyat olucam,hoca dikmene gel dedi.cumartesiBen sincandakine gittim. Fatih metrosundan çıkınca hemen karşıda kalıyor.
Teşekkür ederim :)Hosgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?