Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ozelde olurken yatis islemleri yapilinca parada yatiyor ben oyle yapmistim devlette oluyosan da cikis yapilcagi zaman yada tamponlar alinirken yapiliyor burdan yazanlardan bildigim

Birşey öğrenmek istiyorum ben ilk görüşmeme gittim testler yapıldı sonuçlar çıktı ama çalıştığım için sürekli izin alma şansım olmuyor die sonuçları göstermesi için ailemi yönlendirdim ama anestezi uzmanı ben olmadan olmayacağını söylemiş sonuç göstermek içinde randevu almam gerekirmi yoksa esabil bey ilgilenirmi ? 3 ten sonramı ilgileniyor randevusuz hastalarıyla

Anesteziye gisterip onay olmak icin giristen sira aliyosunuz anestezi sonucu onaylayinca esabik beye gidersiniz saat 4 ten sonra randevusuz hastalara bakiyor

Merhaba arkadaşlar klubün yeni üyesiyim. Ben de Esabil Bey den bu ayın 31'ine ameliyat günü aldım burun estetiği için. Ablam da 1 yıl önce yine aynı doktora ameliyat oldu ve çok memnun.

Hastane resmen ankaranin obur ucu benim evimde 2 saat uzaklikta ondan dokayi kontrollere bile gitmedim
Ama anestezi saat 3.te bitiyor

Merhaba arkadaşlar klubün yeni üyesiyim. Ben de Esabil Bey den bu ayın 31'ine ameliyat günü aldım burun estetiği için. Ablam da 1 yıl önce yine aynı doktora ameliyat oldu ve çok memnun.
Hakkinizda hayirlisi olsun hosgeldiniz burda esabil beye ameliyat olanlar ve olacaklar konusuyoruz faydali bi bolum insallah sizde memnun kalirsiniz

Teşekkür ederim. Evet yazışmalarınızı okudum ve ben de üye olmaya karar verdim. Faydalı olacağına inanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…