Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ben o dikmende yerde oldum ama esim goturmustu yolu tam bilmiyorum sakin bi yer bi gun sonrada taburcu oldum rahatti hersey

Esabil beyin çalıştığı hastaneye ulaşım kızılaydan nasıl? Rica etsem tarif edebilir misiniz?

sıhıye adliyesinin önünden 515-520- fatih otobuslerine ( ister özel ister belediye) vızır vızır zaten araçlar bin hastanede inecem de indirirler

Ben saat 5 e doğru gittim aneztezici çıkmıştı nöbetçi varmış esabil bey ona yönlendirdi o şekilde hallettim ...

yanınza 1 kısı mutlaka alın sonuc vermeyen hemsırelere de doktor ıstıyo dıyın benım kan sonucumu 1 hafta sonraya atmıstı kı yalan 2 saat sonra gıdıp aldım bosuna dunya kladar yolu gıtmeyın

acıkcası ben herkese aynı sevıyede davranıldıgını gordum tek sıkıntı sonuclar ıcın cok gun atıyolardı

Ego tavan...
Eğer güzel olsun diye burun ameliyatı oluyorsunuz bence önce kalbiniz güzel olsun, yoksa istediğiniz kadar burnunuzu yaptırın o gözlerinizdeki donuk ve sevimsiz ifadenizi güzellestiremezsiniz ve bence yüzünüzdeki tek sorununuz burnunuz değil, yüze ışıltı ve güzellik veren kalbimizde eksikliginiz...
Bir de çok merak ediyorum bu özgüveniniz nereden geliyor hayır profilinize de baktım :)

bence daha fazla bu sacam sapan olayları konusarak grubun konusunu farklı yerlere cekmeyelım burda amacımız amelıyat olanlar olacaklara yardım etmesı herkesın bılgı sahıbı olması bıseyler ogrenmesı hepımız de bunun ıcın burdayız ogrenmek ogretmek ıcın

grubun konusunu başka yere çekmek isteyen kişi zaten kendisini bir çok insandan ayırarak belli ediyor.bizler başka yöne çekmiyoruz ve evet bu yardımlaşma platformu ama her gelen giden bu şekilde oraya kaynak yap, buraya şöyle davran, şuraya yalan söyle diyecek kadarda rahat olmamalı bu yapılan ne yardıma ne insanlığa sığıyor

Şimdi burda yanlış konuştunuz burda hastaneye gidip tecrübesi olan insanlar diğerlerine yardım ediyo mesela ben kan sonucunu 1 hafta ya atıyorlar ama 2 saat bekleyin alın dedim bunun neresi yanlış çalışan insanlar var cocuklari olanlar var benim gibi 2 saat yol gidenler var bunları göz arda etmezsen o konuda insalar yardım ettiğimi anlamanız gerekirdi

Zaten bayanı destekleyen hiç kimse yok burda onun tavrı tamamen yanlış bunun herkes farkında daha fazla fazla konuşunca noluyo yani

Arkadaslar mrb ,asil konudan kopmayalim. Evet dun ameliyat oldum.morlugum cok.evdeyim.zor bi ameliyati benimki.nasil kemikler çıkarmış hoca...iyiyim sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…