Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Evet evet hepsi düştü çok şükür :) sen nasıl oldun
Sevindim canim ☺ benim de şişliklerim var baya bi genel olarak bi sıkıntım yok ama bi burun deligim digerinden ilk günden beri baya bi farkli duruyo inşallah düzelir. Dikislerim duruyo daha dusmediler. Burun icindeki dikisler batiyo aciyo bazi yerler rahatsiz ediyo biraz ama onun dışında iyiyim sabırla bekliyorum

benım amelıyatıma bir hafta var cok heycanlıyım :) resimlerimi paylasırım sızınle arkadaslar bu arada alçılar kaç gunde cıkıyor

İyi akşamlar bayanlar.Bende 31 Ağustos Esabil beye ameliyat olacak şanslılardan sayılırım.Hersey tamam ama beklemek çok heyecanlı geçiyor benim açımdan.Şimdi yakın zamanda ameliyat olanlara soruyorum ücret ne kadar ödediği acaba?Pazartesi burun fotoğraflarım çekilecek. Fiyatı da o zaman konuşuruz demişti kendisi.Ama bi fikir oluşması için

Merhaba arkadaşlar benimde pazartesi günü esabil beyle randevum var.Aynı gün tahlilleri yapıyor mu ?Ameliyat gününü en geç ne zamana veriyor ?

Arkadaşlar çarşamba günü ameliyat oldum göz altlarım pek morarmadı ama yanaklarım şişti sizce normal mi ?

Arkadaşlar çarşamba günü ameliyat oldum göz altlarım pek morarmadı ama yanaklarım şişti sizce normal mi ?

Canım cok gecmıs olsun tamponların ne zaman cıkacak

Merhaba arkadaşlar benimde pazartesi günü esabil beyle randevum var.Aynı gün tahlilleri yapıyor mu ?Ameliyat gününü en geç ne zamana veriyor ?
Tahlilleri aynı gün yaptırmaya başlayabilirsin ancak,tek günde yetiştiremezsin;zaten yetiştirsen bile hepsi farklı günlerde sonuçları veriyor.Ameliyat gününü o dönemki yoğunluğa bağlı olarak verir.Ben 5 ay önce ameliyat oldum.Aynı hafta içinde gün vermişti o zamanlar.

Kızlar Esabil beyin yurt dışından gelen hastaları oluyor mu yardımcı olun lütfen uzakta olmak çok daha zor doktora yüz yüze ön muayene yapamıyoruz hiç yurt dışından yazan yok 1500 ile 2000 tl arasi tutar yazmışsınız acaba fiyat konusunda benden fazla ister mi malum Avrupalı diye fiyat artıran çok halbuki bizde normal maaş alıyoruz buranin yaşamına göre çok zor gidersem üstüne uçak bileti konaklama cep harçlığı birsürü para bunu düşünen yok sayılı gün gelebileceğim gidebilirsem onun için kan testi tomografi o bu vesayre zaman alır yetişir mi ameliyat günü vermesi nasıl olur bilmiyorum

Ameliyat tan önce yapilicak işlemler ne kadar tutuyor ki ayni hastanede yaptirmak mümkün mü ve ameliyat fiyatının içinde mi dahil ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…