Teşekkür ederim çok sağool tekrar geçmiş olsun20 gun oldu benim , 2000civari tutuyor 1 gün hastanede yatıyorsunuz. Cok onemli tavsiyem yok rahat ol yeterli. Birazda sabirli olmak gerekli.
Sevindim canim ☺ benim de şişliklerim var baya bi genel olarak bi sıkıntım yok ama bi burun deligim digerinden ilk günden beri baya bi farkli duruyo inşallah düzelir. Dikislerim duruyo daha dusmediler. Burun icindeki dikisler batiyo aciyo bazi yerler rahatsiz ediyo biraz ama onun dışında iyiyim sabırla bekliyorumEvet evet hepsi düştü çok şükür :) sen nasıl oldun
10 günde çıkıyor geçmiş olsun şimdiden ☺benım amelıyatıma bir hafta var cok heycanlıyım :) resimlerimi paylasırım sızınle arkadaslar bu arada alçılar kaç gunde cıkıyor
Allah yardimcin olsun canım ☺güzel geçer inşallah ameliyatınçok tesekkur ederimm :) bana dua edinn lutfenn :)
EvetEsabil bey ankarada mı?
Evet gayet normal 10 güne kadar iniyor .Arkadaşlar çarşamba günü ameliyat oldum göz altlarım pek morarmadı ama yanaklarım şişti sizce normal mi ?
Önümüzdeki pazartesi çıkıcak teşekkür ederim.Canım cok gecmıs olsun tamponların ne zaman cıkacak
Tahlilleri aynı gün yaptırmaya başlayabilirsin ancak,tek günde yetiştiremezsin;zaten yetiştirsen bile hepsi farklı günlerde sonuçları veriyor.Ameliyat gününü o dönemki yoğunluğa bağlı olarak verir.Ben 5 ay önce ameliyat oldum.Aynı hafta içinde gün vermişti o zamanlar.Merhaba arkadaşlar benimde pazartesi günü esabil beyle randevum var.Aynı gün tahlilleri yapıyor mu ?Ameliyat gününü en geç ne zamana veriyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?