Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

yalnız yanlış anlamıssınız ben edilen yardımdan değil söyleyiş tarzından rahatsızlığımı dile getirdim ve lafım size değil o bayanaydı

Devlet hastanelerinde tasarım yapılıyor mu veya Esabil hoca tasarım yapıyor mu ben de merak ediyorum bunu..

Yanlışım olabilir ama tasarım yapmıyomuş galiba keşke yapsa yaa yapılması gerekli bence
Yapmiyo ama şöyle yapmiyor.
Ameliyattan 1 gün önce burnunuzun her acidan fotosunu çekiyor. Istediginiz burunu falan konuşuyor.
Illaki kendi kafasinda bi plan yapıyordur diye düşünüyorum. İstediğiniz burnu fotoğraflarla destekleyip güzelce anlatabilmeniz bence çok önemli. Ayrica narkoz verilmeden once de konuşmanızmalisiniz. Bana uyumadan kendi sordu ben kararımı o anda değiştirmistim iyiki değiştirmişim diyorum

Kızlar merhaba ben başka bir doktora ameliyat oldum5 ay oldu ama begenmedım zamanla ucu indi aşağıya doğal olsun demştm bir farkı olmadı yani eski burnumla keike doğal olsn demeseydim.. Esabil hocayı düşünüyorum ama 1 yıl geçsin dıye düşünüyorum ameliyatımdan sonra,,esabil beye ameliuat olanlar memnunmu revizyon yaptrcam ben yapıyo demi?? Yardımcı olursanz sevinirm

Yanlışım olabilir ama tasarım yapmıyomuş galiba keşke yapsa yaa yapılması gerekli bence

Bence dee.. hastane yönetimi keşke bu konuya doktora imkan sağlasa. Kafam rahat girebilmek için tasarım çok önemli diye düşünüyorum sonuçta o görüntüye yakın bir görüntü olacağının garantisi bi nevi..

24 günüm kaldı... bakalım ben nasıl tarif edicem tek görüştüğüm doktor esabil bey o yüzden böyle bi acemi hissediyorum hergun fikrim değişiyor sekil konusunda. sizler nasıl karar verdiniz?

24 günüm kaldı... bakalım ben nasıl tarif edicem tek görüştüğüm doktor esabil bey o yüzden böyle bi acemi hissediyorum hergun fikrim değişiyor sekil konusunda. sizler nasıl karar verdiniz?
Sizde sağlık problemi deviasyon vs var mı yoksa sadece estetik amaçlı mı

Sizde sağlık problemi deviasyon vs var mı yoksa sadece estetik amaçlı mı

Nefes alma problemim üst düzeyde alerjiye bağlı olarak polip büyümesi, et, kemik .. öncelik sağlık ama işte sonuçta böyle bir ameliyatta da olmuşken biraz düzgün olsun da istyrm

Nefes alma problemim üst düzeyde alerjiye bağlı olarak polip büyümesi, et, kemik .. öncelik sağlık ama işte sonuçta böyle bir ameliyatta da olmuşken biraz düzgün olsun da istyrm
Yaaaaa yemin ediyorum birebir aynı durumdayız ve aynı fikirdeyiz eğer benim de tıkanıklık sorunum olmasa asla estetik de düşünmezdim öyleyse seni takipteyim yaa inşallah çok iyi bi sonuç alırsın canım sakıncası yoksa beni haberdar eder misin hep

Elbette ederim burada da sürekli yazmaya gayret edicem.cunku çok radikal bir karar yüzün tam ortası sonra revizyonla uğraşmak istemiyorum. O yüzden ameliyat olmuş arkadaşların memnuniyetleri, pismanliklari, sikayetleri, tecrübeleri çok onemli.... umarim hepimiizn dilediği gibi olur artık gün saymaya başladım

Hadi hayırlısı inşallah çok güzel olur senden cesaret alıp ben de giderim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…