yalnız yanlış anlamıssınız ben edilen yardımdan değil söyleyiş tarzından rahatsızlığımı dile getirdim ve lafım size değil o bayanaydıŞimdi burda yanlış konuştunuz burda hastaneye gidip tecrübesi olan insanlar diğerlerine yardım ediyo mesela ben kan sonucunu 1 hafta ya atıyorlar ama 2 saat bekleyin alın dedim bunun neresi yanlış çalışan insanlar var cocuklari olanlar var benim gibi 2 saat yol gidenler var bunları göz arda etmezsen o konuda insalar yardım ettiğimi anlamanız gerekirdi
krem olarak arnica dan memnun olanlar var ama ben saf aleovera bitkisini sürdüm hem yüzüme hem burun içime cok faydasını gördüm burnunun içindeki kurumus kanı falanda alıyor bi dene derimMorluk icin iyi bir krem onerirmisiniz?arkadaslar..
Görüştüğün doktor var mı ben de bi türlü doktora karar veremiyorumKızlar bende estetik olmak istiyorum çok korkuyorum cesaret verebilecek var mi
Yok araştırıyorum ama son dakika yine vazgeceriz korkudan gibi geliyoGörüştüğün doktor var mı ben de bi türlü doktora karar veremiyorum
Yanlışım olabilir ama tasarım yapmıyomuş galiba keşke yapsa yaa yapılması gerekli benceDevlet hastanelerinde tasarım yapılıyor mu veya Esabil hoca tasarım yapıyor mu ben de merak ediyorum bunu..
Yapmiyo ama şöyle yapmiyor.Yanlışım olabilir ama tasarım yapmıyomuş galiba keşke yapsa yaa yapılması gerekli bence
Yanlışım olabilir ama tasarım yapmıyomuş galiba keşke yapsa yaa yapılması gerekli bence
Sizde sağlık problemi deviasyon vs var mı yoksa sadece estetik amaçlı mı24 günüm kaldı... bakalım ben nasıl tarif edicem tek görüştüğüm doktor esabil bey o yüzden böyle bi acemi hissediyorum hergun fikrim değişiyor sekil konusunda. sizler nasıl karar verdiniz?
Sizde sağlık problemi deviasyon vs var mı yoksa sadece estetik amaçlı mı
Yaaaaa yemin ediyorum birebir aynı durumdayız ve aynı fikirdeyiz eğer benim de tıkanıklık sorunum olmasa asla estetik de düşünmezdim öyleyse seni takipteyim yaa inşallah çok iyi bi sonuç alırsın canım sakıncası yoksa beni haberdar eder misin hepNefes alma problemim üst düzeyde alerjiye bağlı olarak polip büyümesi, et, kemik .. öncelik sağlık ama işte sonuçta böyle bir ameliyatta da olmuşken biraz düzgün olsun da istyrm
Yaaaaa yemin ediyorum birebir aynı durumdayız ve aynı fikirdeyiz eğer benim de tıkanıklık sorunum olmasa asla estetik de düşünmezdim öyleyse seni takipteyim yaa inşallah çok iyi bi sonuç alırsın canım sakıncası yoksa beni haberdar eder misin hep
Hadi hayırlısı inşallah çok güzel olur senden cesaret alıp ben de giderim :)Elbette ederim burada da sürekli yazmaya gayret edicem.cunku çok radikal bir karar yüzün tam ortası sonra revizyonla uğraşmak istemiyorum. O yüzden ameliyat olmuş arkadaşların memnuniyetleri, pismanliklari, sikayetleri, tecrübeleri çok onemli.... umarim hepimiizn dilediği gibi olur artık gün saymaya başladım
Siz muayene olmaya gittinizmi ?Hadi hayırlısı inşallah çok güzel olur senden cesaret alıp ben de giderim :)
Daha gitmedim şimdilik yakında olanlara gidiyorum 2 doktora gittim birine mail atıp muayene ücreti sordum sonraaaa biri aklımda arıycam esabil beye de görüncem ama kesinSiz muayene olmaya gittinizmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?