Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Daha gitmedim şimdilik yakında olanlara gidiyorum 2 doktora gittim birine mail atıp muayene ücreti sordum sonraaaa biri aklımda arıycam esabil beye de görüncem ama kesin

Hadi hayırlısı bakalım kimde karar kılacaksınız ... çok da bakıp aklınızı karıştırmayın bence..

Ameliyat olan arkadaşlara iki sorum var . Cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Üşenmeden okuyanlara çok teşekkür ederim :)
Burun masaji ile ilgili sorum. Ameliyat olalı 2 haftayı geçti ama bir türlü emin olamıyorum. 4 hareket vardı.
1.burun kemerine aşağı yukarı
2.goz pınarlarinin altından ortaya doğru
3.burun kanadının biraz üzerinden yine ortaya doğru
4.burun ucu .Burun üst ucuna işaret parmak burun alt ucuna baş parmak konup birleştirilmesi.
İlk sorum ;
Burun ucu masajıni doğru hatırlıyorum değil mı. Veee
Burun estetiği olan hemşire bi tanidigim burun ucu hareketini yapma dedi. Kıkırdak sıkıntı olabilir dedi . Ne diyosunuz.

Dogru hatirliyosunuz bence ihmal etmeyin benim 5 ay oldu hep aksattigim icin hala odemlerim gecmedi burun ucunda kaldi digerleri dagildida

Eklentiler

• photostudio_1488743886247.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 480
Merhaba evet doğru hatırlıyosunuz , ben yapıyorum masajları sıkıntı olacak olsa esabil bey önermez diye düşünüyorum

Tsekki
Dogru hatirliyosunuz bence ihmal etmeyin benim 5 ay oldu hep aksattigim icin hala odemlerim gecmedi burun ucunda kaldi digerleri dagildida
Teşekkür ederim :) iyi düşünelim iyi olsun o zaman :) . 20 gündür dik yatiyorum , kakao , gazlı içecek , tuzlu , şekerli , yağlı ödem dostu şeylere dikkat ediyorum hala . Odem için bol su ,muz , süt ve yoğurda son hız devam. Hızlı toparladi :) devam edelim bunlara bence.

Merhaba evet doğru hatırlıyosunuz , ben yapıyorum masajları sıkıntı olacak olsa esabil bey önermez diye düşünüyorum
İşte başkasından duyunca insanın aklına kurt düşüyor .Hele ki bi kaç kişiden de duyunca. :) Demekki eskiden sıkıntı oluyormus .Çok takınca da sıkıntı .20. günde kabuk bağlamış yaram var hala :) gitmek bilmiyor hınzır.
Teşekkür ederim cevap için de :)

1. Ayım bitti. Aslında genel olarak çok memnunum ama bende bir kaç gündür burnumun kavis kısmında hafif bi çıkıntı hissediyorum kemiğimsi sert bi doku. Onun kalmasından korkuyorum

Eklentiler

• IMG_5159.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 427
  • photo.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 424
  • IMG_5023.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 438
  • IMG_5943.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 394
1. Ayım bitti. Aslında genel olarak çok memnunum ama bende bir kaç gündür burnumun kavis kısmında hafif bi çıkıntı hissediyorum kemiğimsi sert bi doku. Onun kalmasından korkuyorum
Hoş görünüyor . Ön taraftan da bir foto görseydik :) benim kemik eğriliği vardı burun kemerinde .Benim şişlikler inince o belli olmaya başladı mesele . Sizde Eğrilik var mıydı kemikte. Onun kalıntısı olabilir mi acaba .

Öndende yükledim şimdi. Kemikte eğrilik vardı ama dışardan gözükmüyodu yandan düzdü kemik öncesinde. Şişliğin inmesiyle çok ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü sonradan şişti o kısım. Umarım sizinkide benimkide şişliğin yer değiştirmesinden kaynaklıdır

Eklentiler

• IMG_5015.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 427
  • IMG_4795.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 388
  • IMG_4253.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 409
Evet önden de görebilseydik keşke :)

Ben çok beğendim. Maşallah:))

Çok sevindim çünkü bende kalın deriliyim:)
Randevuyu hemen alabiliyor muyuz peki.
Şöyle mhrs sisteminde yada arayarak randevu alıyosunuz sonra esabil bey sizi ameliyat için gerekli tahlillere yönlendiyor, anestezi onayı aldıktan sonra gün veriyor ancak 2-3ay sonrasına veriyor devlette olduğunuz takdirde. Özelde hemen yapıyo sanırım

Allahım
Hmm... Anladım... Sanırım benim durum daha sıkıntı :) benim önceden küçük çıkıntı vardı .ama seninb önceden varsa o şekilde belli olmuyorsa şimdiki olsa olsa ödemdir bence. Benim de burun kanadında bi çıkıntı var. İçteki iyileşmemis yaraya bağlıyorum ben. Ne garip bir durum değil mı. Göremedigimiz için varsayımdan gidiyoruz hep...

Bi araştırayım ben. Teşekkürler :)

Arkadaşlar sizce Esabil Bey bu zamana kadar 3000-4000 burun ameliyatı gerçekleştirmiş midir ?
Ameliyat olacağınız doktorun bu sayılarda ameliyat yapmış olmasına özen gösterin diyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…