Arkadaşlar sizce Esabil Bey bu zamana kadar 3000-4000 burun ameliyatı gerçekleştirmiş midir ?
Ameliyat olacağınız doktorun bu sayılarda ameliyat yapmış olmasına özen gösterin diyorlar... [/QUOTE
benim bir kaç gündür var kontrole gitmem gerek bu ara gidince sorarım20. Günümdeyim o kemik mi odemmi neyse bendede var ve hic azalmadı
Siyah beyazlı da daha cok belli sanki ama o ilk alci çıktığı zamandi. Ötekiler dun çekmiştim. Azaltmış mi bilemiyorum ya hep ayni gibi.
Bende cuma günü gitmeyi düşünüyorumbenim bir kaç gündür var kontrole gitmem gerek bu ara gidince sorarım
benim bir kaç gündür var kontrole gitmem gerek bu ara gidince sorarım[/QUOTE
canım benimde senin gibi tereddütlerim vardı 3. ay kontrolünde burun ucu masajını nasıl yapmam gerektiğini tekrar sordum bana baş, işaret ve orta parmağıyla aynı anda olan bi hareket gösterdi ama sadece benim burun yapım içinde olabilir bilemiyorumAmeliyat olan arkadaşlara iki sorum var . Cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Üşenmeden okuyanlara çok teşekkür ederim :)
Burun masaji ile ilgili sorum. Ameliyat olalı 2 haftayı geçti ama bir türlü emin olamıyorum. 4 hareket vardı.
1.burun kemerine aşağı yukarı
2.goz pınarlarinin altından ortaya doğru
3.burun kanadının biraz üzerinden yine ortaya doğru
4.burun ucu .Burun üst ucuna işaret parmak burun alt ucuna baş parmak konup birleştirilmesi.
İlk sorum ;
Burun ucu masajıni doğru hatırlıyorum değil mı. Veee
Burun estetiği olan hemşire bi tanidigim burun ucu hareketini yapma dedi. Kıkırdak sıkıntı olabilir dedi . Ne diyosunuz.
Benim ilk gittiğim de çok kısa sohbet ettik. Burnuma baktı hazırlıklara başlayalım dedi.Kan, röntgen vs. Tetkikleri istedi. Yani toplamda 5-10 dakika kaldım en fazlaBen de 10 marta esabil beye randevu aldım. İlk kez bir estetik cerrah ile görüşeceğim. Devletten başlamak istedim. İlk muayenede neler yapıyor doktor?
Ablam esabil beyden önce 2 kez ameliyat oldu. 3. Yu esabil bey yaptı ve memnun kaldı. Ben de ona güvenerek ameliyat günü aldım.Kızlar merhaba ben başka bir doktora ameliyat oldum5 ay oldu ama begenmedım zamanla ucu indi aşağıya doğal olsun demştm bir farkı olmadı yani eski burnumla keike doğal olsn demeseydim.. Esabil hocayı düşünüyorum ama 1 yıl geçsin dıye düşünüyorum ameliyatımdan sonra,,esabil beye ameliuat olanlar memnunmu revizyon yaptrcam ben yapıyo demi?? Yardımcı olursanz sevinirm
Aynı hareketyeb bahsediyoruz büyük ihtimal. Baş ve işaret parmak ile diye hatırlıyorum bende canım :) bence sabit olabilir. Çünkü burun ucunda çok ödem oluyor ya hanı . O yüzden olabilir.canım benimde senin gibi tereddütlerim vardı 3. ay kontrolünde burun ucu masajını nasıl yapmam gerektiğini tekrar sordum bana baş, işaret ve orta parmağıyla aynı anda olan bi hareket gösterdi ama sadece benim burun yapım içinde olabilir bilemiyorum
Hahah aynenn bende yasiyorum kardesim dün dedi beyza abla sen burnundan nefes alma o nasil ses falan diyeYa benim burnumun görüntüsünden şikayetim yok çok şükür nefesimdede problem yok ama sınıf arkadaşlarım çok sesli nefes aldığımı söylüyorlar ben kendim farketmiyorum ama baya sesli nefes alıyormuşum aynı durumu yaşayan var mı
Arkadaslar o tumseklik gercekten kemik değil ödem. Dün krem sürdüm burnuma ve iyice o kemiğin oldugu yere mesaj yaptim ama surekli oraya yaptim ve biraz fazla bastırdım.
Veee sabah uyandım çok şaşırdım hiçbişey kalmamis dümdüz olmus cok mutlu oldum :)
Evet canim korkmadan ameliyat olabilirsin yani sikinti yok hepsi ödemmişÇok sevindim bu vermiş olduğun habere... Henüz ameliyat olmamış olsam da aklımda soru işareti oluşuyordu... Verdiğin bilgi içimi rahatlattı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?