Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

20. Günümdeyim o kemik mi odemmi neyse bendede var ve hic azalmadı
Siyah beyazlı da daha cok belli sanki ama o ilk alci çıktığı zamandi. Ötekiler dun çekmiştim. Azaltmış mi bilemiyorum ya hep ayni gibi.

Eklentiler

• 2017-03-05-18-37-07-809.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 472
  • 2017-03-06-08-59-36-860.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 508
  • 2017-03-04-02-05-39-978.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 466
Ben de 10 marta esabil beye randevu aldım. İlk kez bir estetik cerrah ile görüşeceğim. Devletten başlamak istedim. İlk muayenede neler yapıyor doktor?

Arkadaşlar sizce Esabil Bey bu zamana kadar 3000-4000 burun ameliyatı gerçekleştirmiş midir ?
Ameliyat olacağınız doktorun bu sayılarda ameliyat yapmış olmasına özen gösterin diyorlar...
[/QUOTE
20. Günümdeyim o kemik mi odemmi neyse bendede var ve hic azalmadı
Siyah beyazlı da daha cok belli sanki ama o ilk alci çıktığı zamandi. Ötekiler dun çekmiştim. Azaltmış mi bilemiyorum ya hep ayni gibi.
benim bir kaç gündür var kontrole gitmem gerek bu ara gidince sorarım

canım benimde senin gibi tereddütlerim vardı 3. ay kontrolünde burun ucu masajını nasıl yapmam gerektiğini tekrar sordum bana baş, işaret ve orta parmağıyla aynı anda olan bi hareket gösterdi ama sadece benim burun yapım içinde olabilir bilemiyorum

Ben de 10 marta esabil beye randevu aldım. İlk kez bir estetik cerrah ile görüşeceğim. Devletten başlamak istedim. İlk muayenede neler yapıyor doktor?
Benim ilk gittiğim de çok kısa sohbet ettik. Burnuma baktı hazırlıklara başlayalım dedi.Kan, röntgen vs. Tetkikleri istedi. Yani toplamda 5-10 dakika kaldım en fazla

Ablam esabil beyden önce 2 kez ameliyat oldu. 3. Yu esabil bey yaptı ve memnun kaldı. Ben de ona güvenerek ameliyat günü aldım.

Ya benim burnumun görüntüsünden şikayetim yok çok şükür nefesimdede problem yok ama sınıf arkadaşlarım çok sesli nefes aldığımı söylüyorlar ben kendim farketmiyorum ama baya sesli nefes alıyormuşum aynı durumu yaşayan var mı

Aynı hareketyeb bahsediyoruz büyük ihtimal. Baş ve işaret parmak ile diye hatırlıyorum bende canım :) bence sabit olabilir. Çünkü burun ucunda çok ödem oluyor ya hanı . O yüzden olabilir.

Hahah aynenn bende yasiyorum kardesim dün dedi beyza abla sen burnundan nefes alma o nasil ses falan diye geçer diye düşünüyorum çünkü burnumu cok iyi temizleyince ses falan gidiyo fakat cok az bi zaman. 10 dk anca

Hepsi geciyor burundan nefes alma duzene giriyor ses mes cikmiyor o kemik gibi sert olan cikintida geciyir ama odemler cok gec iniyor ozellikle burun ucundaki top gorunumune sebep olan odem en gec gideni hani sanmayinki 6.ayda birden gecicek ben suan 5.ayimdayim burun ucum hala sis bariz belli masaji hic aksatmayip odem atici besinler tuketin derim yoksa 1 yildan once gecmiyor odemler

Merhabalar; uzun zamandan beri bakamıyordum konuya. Ameliyat olalı 3 ay oldu. Ödemim burun ucunda çok az kaldı. Ve burnumu şimdi daha çok beğenmeye başladım.
Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor, o kadar doğal duruyor ki, beni tanıyanlar bile anlamıyorlar aradaki farkı. Öncesi sonrası resim gösterip inandırıyorum ameliyat olduğuma. Bu ay kontrole gitmem gerekiyor ama ne zaman giderim hiç bir fikrim yok.
Güneş gözlüğü kullanmam da bir sakınca olur mu artık bilen var mı? 3 ay sonrasında kullanılabilir diye okudum ama emin de olamıyorum. Esabil beye soran oldu mu hiç?

Arkadaslar o tumseklik gercekten kemik değil ödem. Dün krem sürdüm burnuma ve iyice o kemiğin oldugu yere mesaj yaptim ama surekli oraya yaptim ve biraz fazla bastırdım.
Veee sabah uyandım çok şaşırdım hiçbişey kalmamis dümdüz olmus cok mutlu oldum :)

Çok sevindim bu vermiş olduğun habere... Henüz ameliyat olmamış olsam da aklımda soru işareti oluşuyordu... Verdiğin bilgi içimi rahatlattı:)

Kızlar burun estetiğine önce ve sonra psikolojik destek almak gerekir mi

Izmir e döndüm ama iyi güvenilir doktor için ıstanbul ankara gidebilirim esim ailem sorun yapmiyor ama burnuma takintiliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…