- 21 Şubat 2017
- 56
- 26
- 38
- 28
6 ay boyunda boyunca darbeden koruyacaksin,güneş gözlüğü 6 ay boyunca yasak dedi Esabil hoca. Net bilgi :)Merhabalar; uzun zamandan beri bakamıyordum konuya. Ameliyat olalı 3 ay oldu. Ödemim burun ucunda çok az kaldı. Ve burnumu şimdi daha çok beğenmeye başladım.
Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor, o kadar doğal duruyor ki, beni tanıyanlar bile anlamıyorlar aradaki farkı. Öncesi sonrası resim gösterip inandırıyorum ameliyat olduğuma. Bu ay kontrole gitmem gerekiyor ama ne zaman giderim hiç bir fikrim yok.
Güneş gözlüğü kullanmam da bir sakınca olur mu artık bilen var mı? 3 ay sonrasında kullanılabilir diye okudum ama emin de olamıyorum. Esabil beye soran oldu mu hiç?
Esabil hocayla dün görüştüm olacak durumlardan bahsetti ameliyat gününden bir iki gün önce nasıl bir burun istediğime karar vereceğini fotoğraf çekeceğini varsa istediğim burun şekli fotoğrafını getirmem gerektiğinden bahsetti. Sanırım fotoğraf çekip bilgisayarda şekil verecekti şuan hatırlamıyorum sözlerini ama bu tarz bir şey söylemişti soranlar olmus cevaplayım dedim, cuma gunude sonuclar cıkacak anesteziye randevu aldım anestezi sonucu o gun icerisinde cikar mi peki? Ben sabah 10a anestezi randevusu aldım da sonuclar kaç saat icerisinde cikiyor esabil beye randevuyu kaça almam gerek?
6 ay takmaman gerek, çok istiyosan alnına yapıştır dedi banaMerhabalar; uzun zamandan beri bakamıyordum konuya. Ameliyat olalı 3 ay oldu. Ödemim burun ucunda çok az kaldı. Ve burnumu şimdi daha çok beğenmeye başladım.
Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor, o kadar doğal duruyor ki, beni tanıyanlar bile anlamıyorlar aradaki farkı. Öncesi sonrası resim gösterip inandırıyorum ameliyat olduğuma. Bu ay kontrole gitmem gerekiyor ama ne zaman giderim hiç bir fikrim yok.
Güneş gözlüğü kullanmam da bir sakınca olur mu artık bilen var mı? 3 ay sonrasında kullanılabilir diye okudum ama emin de olamıyorum. Esabil beye soran oldu mu hiç?
Ameliyatla ilgili özel bi fobiniz, kaygınız yada panik atak kaygı bozukluğu gibi herhangi bi patolojik bir rahatsızlığınız yoksa gerek olduğunu düşünmüyorum. İstenilerek olunan ve tatmin edici sonucu olan bir ameliyat olduğu için vereceği geçici rahatsızlık göze alınabilir seviyede. Maximum bir hafta sıkıntı çekiyosunuz zaten o süreninde nasıl geçtiğini anlamayacaksınız inanın. Sonrasında da ben çok kötü bi burun çıkacak 6 ay çirkin olacak diye korkuyodum ancak eski haliyle karşılaştırılmayacak kadar iyi bi sonuçla karşılaşıyosunuz ilk anda da. O yüzden bu süreci gözünüzde büyütmeyin her şey olup bitiyor. Ameliyat olduğum için ve Psikoloji okuduğum için yardımcı olmak istedim.Kızlar burun estetiğine önce ve sonra psikolojik destek almak gerekir mi
Geniş kenarlı şık şapkalar veya spor giyimse spor şapka en ideali:) . Ankara da şapka korur ama Ege Akdeniz güney doğu icin şemsiyeb diyorum
Tamponlar 7m günde çıkıyor.Arkadaslar tamponlar kacgun sonra alınıyor? İci cok kirli temizlemem gerekiyordu ama tampon var daha.ben cok sistim cok morardim
Oksijen suyu değil o , sakın sakın . OKYANUS suyu o. Oksijenli su yaparsa mahvolur aman deyimmm.Tamponlar 7m günde çıkıyor.
Benim bi arkadaşım tampon varken bile burnunu oksijen suyuyla temizlemişti. Temizlemek derken gozuken yerlere sıkacaksın kulak çöpüyle hafifçe sileceksin.
Tavsiye ederim e kuru kan falan kalmaz tertemiz olur.
Ben cok pismanim valla tamponluyken oksijen suyu kullanmadigima.
Ya bende sınava hazırlanıyorum da bu cuma gidicem ameliyat gunune karar verecek size haziranın kaçına attı randevuyu? Uf cok gec ya:/Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum haziranda LYS ye gireceğim temmuz ağustos zaten tercih yapma ve üniversite kayıt işlemleriyle geçiyor mart nisan aylarında ameliyat olayım ki o zamana kadar iyileşsin o halde sınava giremem kayıt için ameliyatlı bi şekilde gidemem lütfen ameliyat gününü haziran ile değiştirmek isteyen veya bu aylarda randevusu olup da vazgeçen varsa bana ulaşsın şimdiden teşekkür ediyorum
Ayyy canim pardon ya yanlış yazmisim ya
Oksijen suyu değil o , sakın sakın . OKYANUS suyu o. Oksijenli su yaparsa mahvolur aman deyimmm.
Off sorma canım ya haziranın 9 u ameliyat günüm ama haziranda full LYS ler var ardından tercih işlemleri sonrasınsa üniversite kayıt işlemleri çok sıkıntılı burdan sesleniyorum acelesi olmayan ertelemek isteyen varsa lütfen bana ulaşsın zor durumdayımYa bende sınava hazırlanıyorum da bu cuma gidicem ameliyat gunune karar verecek size haziranın kaçına attı randevuyu? Uf cok gec ya:/
Sizin hangi günvalla bende bıan once olmak ıstıyorum hemen
26 nısanSizin hangi gün
sizin yine iyiymiş sınavlarım olmasa hiç sorun etmem de değiştirmelik birini arıyorum işte26 nısan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?