Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Sizin az kalmış az bende cuma gunu gidicem buyuk ihtimal haziranın or
ödeme nasıl yapılıyor acaba bu konuyu en iyi bilenlerden birisiniz sizde:)

Ödeme tek seferde yapılıyor diye biliyorum esabil hoca hastane yattığında ya da çıktığında yatirabilirsin dedi bana

Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor sizlerin ?Benim ,ameliyat olalı 2,5 ay oldu, mevsimselmidir yoksa ameliyat sonrası doğal süreç mi nefes alma kalitem düştü iyice, burun içim çok kuru derin derin dolu dolu nefes alamıyorum.Aslında Esabil bey öncesinde; bana gelip ameliyat oldum Ama ben nefes alamıyorum deme bu uzun bir süreç demişti ama yine de şöyle rahat rahat nefes almak istiyorum ..
Birde bu masajları bir türlü düzenli yapamıyorum elim gitmiyor nedense ,öncesinde yapamıyorum diyenleri anlamıyordum onca sıkıntıyı çekmiş masaj yapamıyor diyordum ama öyle olmuyormuş ,inşallah bir olumsuzluğunu yaşamam !!

Bende Yarin muayene olmaya gidicem. insallah ameliyat olmaya karar verirsem gün gün buradan size herseyi paylaşıcam. Ama korkuyorum yaaa

Arkadaşlar, şimdi ameliyat olan arkadaşlara aklıma takılan birkaç sorum var;

1) Ameliyattan sonra herhangi bir pişmanlığınız oldu mu?
2) Ameliyata öncesine/sonrasına dair keşkeleriniz var mı, varsa neler?
3) İyiki ameliyat oldum diyebiliyor musunuz? Ameliyat olacak arkadaşlara neler önerirsiniz?

Cevap verirseniz çok yardımcı olacaksınız, teşekkürler...

Arkadaş gitti sanırım,

Anestezi için sıra alınacağını ben de bilmiyordum kapıda doktorun gelmesini bekledim yaklaşık 1 saat. Gittiğimde kimse yoktu daha sonra kalabalıklaştı. kapının önü boşalınca doktorun odasına girdim ve sıra almam gerektiğini söyledi böylelikle orada boşuna beklemiş oldum. Sanıyorum ki nasıl alacakları belli olmuyor. Gidecek arkadaşlar yine de sıra alarak gitmeliler.

Anestezi de kapıda kimse yoksa doğal olarak sıra almanızada gerek kalmıyor .ben gittiğimde on kişi vardı biz birbirimizi takip ederek girdik çünkü numaratör Yok anestezide !! Yani oradaki ortama göre durum değişiyor her ihtimale karşı sıra almak lazım.

İyiki diyorum ben çok memnunum çok şükür !
Öncesi halimle de çok küskün olmadığım için bir keşkem olmadı .
Ben herşeyin doğalını seven birisi olduğum içinde keşke kavis keşke kalkık olsaymış gibi de düşünmedim hiç memnunum ben ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…