Sizin az kalmış az bende cuma gunu gidicem buyuk ihtimal haziranın or26 nısan
ödeme nasıl yapılıyor acaba bu konuyu en iyi bilenlerden birisiniz sizde:)Ay bu nasil is ucret konusu
Hastaneden cikarken bi odeniyor kalanda tanpon alinirken mi odeniyor yani her kontrolde parayla mi gidip gelcez tam tutarda soylemiyo ne bicim isse e ona gore parayi ayarlicaz mantikli olan ameliyattan once tutari belirttin ameliyst bitip cikarkende tamami odensin vezneye parca pincik nasil oluyosa
Geçmiş olsun, inşallah hayal ettiğinden beklentinden çok daha güzel olurBugun tamponlar alindi,salı bandaj çıkacak.sonuç ne olacak cok merak ediyorum
Geçmiş olsun, inşallah hayal ettiğinden beklentinden çok daha güzel olur
hangi güne verdi sizeAblam esabil beyden önce 2 kez ameliyat oldu. 3. Yu esabil bey yaptı ve memnun kaldı. Ben de ona güvenerek ameliyat günü aldım.
31 martta benim ameliyat günümhangi güne verdi size
Canim düz degilmiydi senin burun sortin onlar ödemdir inşallah.Eki Görüntüle 1965568 Buda son hali
Ödem ödem çünkü daha fazla idi bayağı azaldı işte pek masaj yapmadığım için geçmiyorCanim düz degilmiydi senin burun sortin onlar ödemdir inşallah.
Bende masaj yapmıyorum pek ya iyice azalttım :-(
Anladım. Bendede var hafif. Bazen tamamen gidiyor tekrar geri oluyor bi gecmedi. Tam gecti diyorum sabah bi bakiyorum yine ayniÖdem ödem çünkü daha fazla idi bayağı azaldı işte pek masaj yapmadığım için geçmiyor
Bence önce Türkçe'yi öğrenin ki sizinle sağlıklı iletişim kurabilelim, şu yazdıklarınızı bir okuyun bakalım, kendiniz yazdıklarınızdan bir şey anlayabilecek misiniz?!! Yaşlıların önüne geçtiğini gülerek ve övünerek anlatan birine sizce bu tepkiler doğal değil mi...
İyiki diyorum ben çok memnunum çok şükür !Arkadaşlar, şimdi ameliyat olan arkadaşlara aklıma takılan birkaç sorum var;
1) Ameliyattan sonra herhangi bir pişmanlığınız oldu mu?
2) Ameliyata öncesine/sonrasına dair keşkeleriniz var mı, varsa neler?
3) İyiki ameliyat oldum diyebiliyor musunuz? Ameliyat olacak arkadaşlara neler önerirsiniz?
Cevap verirseniz çok yardımcı olacaksınız, teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?