Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

İyiki devlet hastanesi diye düşünüp vazgeçmemişim iyiki Esabil beyi tercih etmişim onun içinde buradaki arkadaşlara teşekkür ediyorum. bu forumu canlı tuttukları bize bilgiler verdikleri için .

Çok teşekkür ediyorum Sizin zaten çok doğal oldu maşallah takip ediyorum da gün geçtikçe de iyice güzelleşmeye devam ediyorsunuz

Bende bugun gittim gorustum 10.40da randevum vardi ekg tomografi Kan. Rontgen anestezi hepsini saat 15.30 a kadar hallettim hazirana Sira veriyor. Bende ozelde istedim 2 Hafta Sonra bende olucam Kismetse ameliyat..

Bende bugun gittim gorustum 10.40da randevum vardi ekg tomografi Kan. Rontgen anestezi hepsini saat 15.30 a kadar hallettim hazirana Sira veriyor. Bende ozelde istedim 2 Hafta Sonra bende olucam Kismetse ameliyat..

Hayırlı uğurlu olsun şimdiden umarım dilediğimiz gibi olur hepimizin :)

Merhaba abla ben sana bir şey sormak istiyorum bi türlü soramadım ben esabil ekere esteitk oldum 25 gün oldu burun çok güzel ama abla ben kendimi hiö beğenmiyorum eski halim daha güzel gibi geliyo bana gözlerimn yapısı değişti böyle yuvarlak yuvarlka oldu suratım çok tuhaf bana öyle geliyo sence bu durum geçici mi yoksa gözüm yüzüm böyle tuhaf mı kalacak ve bir şey daha sorcm abla ben temzliyorum burm acayip tıkanıyo uğrşaıyorım baya burnumun şekli bızulur mı büyür mü uç kısmı lütfen gördüğünde bana cevp yaz gerçkten kafam çok karışık

bursada tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir burun estetik cerrahi uzmanı bayan varmı önerebilirmisiniz?

Çok geçmiş olsun, fotoğraf paylaşman mümkün mü acaba canım...

İyiki devlet hastanesi diye düşünüp vazgeçmemişim iyiki Esabil beyi tercih etmişim onun içinde buradaki arkadaşlara teşekkür ediyorum. bu forumu canlı tuttukları bize bilgiler verdikleri için .
Merhaba fotoğrafınızı görmem mümkün mü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…