- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
İyiki diyorum ben çok memnunum çok şükür !
Öncesi halimle de çok küskün olmadığım için bir keşkem olmadı .
Ben herşeyin doğalını seven birisi olduğum içinde keşke kavis keşke kalkık olsaymış gibi de düşünmedim hiç memnunum ben ..
Teşekkür ederim Esabil beyin sayesinde :)) darısı size inşallahÇok teşekkür ediyorumSizin zaten çok doğal oldu maşallah takip ediyorum da gün geçtikçe de iyice güzelleşmeye devam ediyorsunuz
Teşekkür ederim Esabil beyin sayesinde :)) darısı size inşallah
Burda kimse de özel numarası Yok sanırım ama Twitter adresi var ordan ulaşabilirsinizCok acil esabil hocanin numarasi lazim arkadaslar.ozelden rica etsem atar misiniz
Bende bugun gittim gorustum 10.40da randevum vardi ekg tomografi Kan. Rontgen anestezi hepsini saat 15.30 a kadar hallettim hazirana Sira veriyor. Bende ozelde istedim 2 Hafta Sonra bende olucam Kismetse ameliyat..
Insallah tabi biraz korkuyorum..Hayırlı uğurlu olsun şimdiden umarım dilediğimiz gibi olur hepimizin :)
Bende öyle inan...Insallah tabi biraz korkuyorum..
Sen ne zaman ameliyat olucaksin.. Ayrintilari haber ver olurmu. Bende yazarim..Bende öyle inan...
Cok korkuyorum hatta ama artık dua edip olacağız umarım korkularımız yersiz olur
Merhaba abla ben sana bir şey sormak istiyorum bi türlü soramadım ben esabil ekere esteitk oldum 25 gün oldu burun çok güzel ama abla ben kendimi hiö beğenmiyorum eski halim daha güzel gibi geliyo bana gözlerimn yapısı değişti böyle yuvarlak yuvarlka oldu suratım çok tuhaf bana öyle geliyo sence bu durum geçici mi yoksa gözüm yüzüm böyle tuhaf mı kalacak ve bir şey daha sorcm abla ben temzliyorum burm acayip tıkanıyo uğrşaıyorım baya burnumun şekli bızulur mı büyür mü uç kısmı lütfen gördüğünde bana cevp yaz gerçkten kafam çok karışıkHepsi geciyor burundan nefes alma duzene giriyor ses mes cikmiyor o kemik gibi sert olan cikintida geciyir ama odemler cok gec iniyor ozellikle burun ucundaki top gorunumune sebep olan odem en gec gideni hani sanmayinki 6.ayda birden gecicek ben suan 5.ayimdayim burun ucum hala sis bariz belli masaji hic aksatmayip odem atici besinler tuketin derim yoksa 1 yildan once gecmiyor odemler
Çok geçmiş olsun, fotoğraf paylaşman mümkün mü acaba canım...Merhaba abla ben sana bir şey sormak istiyorum bi türlü soramadım ben esabil ekere esteitk oldum 25 gün oldu burun çok güzel ama abla ben kendimi hiö beğenmiyorum eski halim daha güzel gibi geliyo bana gözlerimn yapısı değişti böyle yuvarlak yuvarlka oldu suratım çok tuhaf bana öyle geliyo sence bu durum geçici mi yoksa gözüm yüzüm böyle tuhaf mı kalacak ve bir şey daha sorcm abla ben temzliyorum burm acayip tıkanıyo uğrşaıyorım baya burnumun şekli bızulur mı büyür mü uç kısmı lütfen gördüğünde bana cevp yaz gerçkten kafam çok karışık
Özelden attım canım sanaÇok geçmiş olsun, fotoğraf paylaşman mümkün mü acaba canım...
Teşekkür ederim bitanem...Özelden attım canım sana
Bana da atar mısın lütfen :)Özelden attım canım sana
Merhaba fotoğrafınızı görmem mümkün mü acabaİyiki devlet hastanesi diye düşünüp vazgeçmemişim iyiki Esabil beyi tercih etmişim onun içinde buradaki arkadaşlara teşekkür ediyorum. bu forumu canlı tuttukları bize bilgiler verdikleri için .
Banada alabilirmisin ozelden resimBana da atar mısın lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?