- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
Aslında bir kaç sayfa geri gitseniz birçok kişi zaman zaman resim paylaşıyor bende paylaşmıştım .Aslında buradaki insanlara yardımcı olmak için foto paylaşsa herkes çok güzel olur.neden paylaşmıyosunuz
Tamam veririmSen ne zaman ameliyat olucaksin.. Ayrintilari haber ver olurmu. Bende yazarim..
Merhaba, Ameliyattan önceki gün ayrıntıları konuşmak için çağırıyor.Arkadaşlar merhaba :) Bende 24 Nisan'da ameliyat olacağım. Ankara'da yaşıyorum fakat şuan farklı bir şehirdeyim. 22 Nisan'a uçak bileti aldım. Forumdan okuduğum kadarıyla sanırım 1 gün önceden gidip görüşüyoruz ertesi gün ameliyat oluyoruz. Bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim. Esabil Eker'in tayin durumu ile ilgili de yazı görmüştüm bunun hakkında net bir bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi ? Şimdiden teşekkürler..
1 ay olsun geçer benim suan normal eski burnum gibi tıkanıklık falan kalmadi hiçslm arkadaşlar, burun tıkanıklıgı tam olarak ne zaman gecer, gecer yanı degılmı?20 gün oldu ameliyat olalı,,burun cok tıkalı beni çok rahatsız ediyor
Bi bakmışsın gecivermis.. Bi bakmissin Esabil Bey erken tarihe cekebiliriz demis:)26 nısan amelıyat gunum. 2 ay oldu beklıyorum son 1 ay kaldı sankı zaman gecmek bılmıyor
ay keske ne guzel olur aslında one cekme ıhtımalım vardı ama sonradan olmadıBi bakmışsın gecivermis.. Bi bakmissin Esabil Bey erken tarihe cekebiliriz demis:)
O zamn vardir bunda da bi hayir. Ben tam 2 kez ertelemek zorunda kaldım :))ay keske ne guzel olur aslında one cekme ıhtımalım vardı ama sonradan olmadı
geçmiş olsun atlatmışsınız.bende olacağım doktor araştırıyorum.bütçem kısıtlı fiyat çok uygun özelimi bu doktor.hangi hastane bilgi verirsen çok sevinirimMerhaba.Arkadaslar,
Uzun arastirma ve birazda tedirgin sureclerin sonucunda persembe günü burun ameliyati oldum. Nefes almakta zorlaniyordum hemde burumda kemer vardi.istanbulda yaşadığım için de kendisiyle hep sıkışık zamanlarda görüşebildim. Muayene olduğumda Esabil Beyin cevapları rahatlaticiydi.ameliyat 1 ay sonra gerceklesti.ama ben ameliyat gününe kadar gergindim ve ameliyathaneye girene kadarda sinirliydimtamamen bu sürecin psikolojisi işte. Ameliyati anlamıyorsun uz zaten. Bi anda oluveriyor. Sonrasinda başım cok ağrıyordu. Hafifledikten sonra sabaha kadar annemle sohbet etmekle gecti. Bekledigimdende iyi hissediyordum kendimi. Ertesi gün taburcu olacaktim sisliklerim morluklarim artmaya basladikca zorlnamaya basladim.Esabil Bey gelip norml oldugunu nur topu gibi küçük güzel bi burnum oldugunu soyleyip moral verip gitti. Tabi o 2-3 gün zorlanmadim desem yalan olur.ama o zor bi kac gundrn sonra ciddi anlamda sisliklerim azladi ve morlyklarim tamamen gitti. Sali günü de tamponlari cikartmak icin gittim. Esabil bey korkma robot gibi durma öyle eğil sag sola cevir yüzünü kendini rahat birak cok iyisin dedi. Oradan geldigimde cikip parkta yürüyüş bile yaptim. Simdi alçınim cikmasini bekliyorm. Eskisinden küçük bi burnum olduguna eminim sisligine ragmen. Nasil bi görünümü olduğunu merakla bekliyorum. Sizd tavsiyem rahat olun, illaki zorlugu var ama benim bekledigimin cok daha altindaydi. Alcidan ve biraz daha sislikler indikten sonra fotoda paylasacagim. Bu arada ben 2.200 tl ye ameliyat oldum. Kolaylıklar ve serin düşünceler diliyorum, istediğimiz burunlara ulaşmak dileğiyle
Sincan Nafiz Körez devlet hastanesi de esabil ekergeçmiş olsun atlatmışsınız.bende olacağım doktor araştırıyorum.bütçem kısıtlı fiyat çok uygun özelimi bu doktor.hangi hastane bilgi verirsen çok sevinirim
Sincan nafiz korez devlet hastanesi canimgeçmiş olsun atlatmışsınız.bende olacağım doktor araştırıyorum.bütçem kısıtlı fiyat çok uygun özelimi bu doktor.hangi hastane bilgi verirsen çok sevinirim
istanbul olsaydı keşke .Sincan nafiz korez devlet hastanesi canim
Cok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?