Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Aslında buradaki insanlara yardımcı olmak için foto paylaşsa herkes çok güzel olur.neden paylaşmıyosunuz

Aslında buradaki insanlara yardımcı olmak için foto paylaşsa herkes çok güzel olur.neden paylaşmıyosunuz
Aslında bir kaç sayfa geri gitseniz birçok kişi zaman zaman resim paylaşıyor bende paylaşmıştım .
Şuan paylaşmama nedenim ise benim burnumda hem sağda hem solda ödem var ,oda şekli konusunda insanları yanıltıyor ödem diye açıklamam gerekiyor muhakkak ,ben o yüzden sık sık değil de zaman zaman paylaşmayı düşünüyorum ..

Arkadaşlar merhaba :) Bende 24 Nisan'da ameliyat olacağım. Ankara'da yaşıyorum fakat şuan farklı bir şehirdeyim. 22 Nisan'a uçak bileti aldım. Forumdan okuduğum kadarıyla sanırım 1 gün önceden gidip görüşüyoruz ertesi gün ameliyat oluyoruz. Bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim. Esabil Eker'in tayin durumu ile ilgili de yazı görmüştüm bunun hakkında net bir bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi ? Şimdiden teşekkürler..

Merhaba, Ameliyattan önceki gün ayrıntıları konuşmak için çağırıyor.

Ameliyat olan arkadaslar benim 1 ay oldu hatta geçti de fakat göz altimda halkalar morluklar var bi gecmedi ameliyattan once yoktu bu kadar. Ne denediysem azalmadi sinir oluyorum. Internette burun tikanikligindan olabilir yaziyor tikaniklikta gitti bilen var mi ???

slm arkadaşlar, burun tıkanıklıgı tam olarak ne zaman gecer, gecer yanı degılmı?20 gün oldu ameliyat olalı,,burun cok tıkalı beni çok rahatsız ediyor

Merhaba.Arkadaslar,
Uzun arastirma ve birazda tedirgin sureclerin sonucunda persembe günü burun ameliyati oldum. Nefes almakta zorlaniyordum hemde burumda kemer vardi.istanbulda yaşadığım için de kendisiyle hep sıkışık zamanlarda görüşebildim. Muayene olduğumda Esabil Beyin cevapları rahatlaticiydi.ameliyat 1 ay sonra gerceklesti.ama ben ameliyat gününe kadar gergindim ve ameliyathaneye girene kadarda sinirliydimtamamen bu sürecin psikolojisi işte. Ameliyati anlamıyorsun uz zaten. Bi anda oluveriyor. Sonrasinda başım cok ağrıyordu. Hafifledikten sonra sabaha kadar annemle sohbet etmekle gecti. Bekledigimdende iyi hissediyordum kendimi. Ertesi gün taburcu olacaktim sisliklerim morluklarim artmaya basladikca zorlnamaya basladim.Esabil Bey gelip norml oldugunu nur topu gibi küçük güzel bi burnum oldugunu soyleyip moral verip gitti. Tabi o 2-3 gün zorlanmadim desem yalan olur.ama o zor bi kac gundrn sonra ciddi anlamda sisliklerim azladi ve morlyklarim tamamen gitti. Sali günü de tamponlari cikartmak icin gittim. Esabil bey korkma robot gibi durma öyle eğil sag sola cevir yüzünü kendini rahat birak cok iyisin dedi. Oradan geldigimde cikip parkta yürüyüş bile yaptim. Simdi alçınim cikmasini bekliyorm. Eskisinden küçük bi burnum olduguna eminim sisligine ragmen. Nasil bi görünümü olduğunu merakla bekliyorum. Sizd tavsiyem rahat olun, illaki zorlugu var ama benim bekledigimin cok daha altindaydi. Alcidan ve biraz daha sislikler indikten sonra fotoda paylasacagim. Bu arada ben 2.200 tl ye ameliyat oldum. Kolaylıklar ve serin düşünceler diliyorum, istediğimiz burunlara ulaşmak dileğiyle

26 nısan amelıyat gunum. 2 ay oldu beklıyorum son 1 ay kaldı sankı zaman gecmek bılmıyor

Arkadaslar aranizda burnunun icinde kesik izi kalmis olan varmi .tamponlarin bittigi yer

HERKESE MERHABA
BAYADIR UGRAMADIM 6.AYIMA YAKLASTIM SUAN 5 AY 20GUN OLDU
memnun oldugum kadar hic memnun olmadigim seylerde var ama onceki hali bi felaket oldugu icin sukur buna deyip moral bozmuyorum
Olumlu ve olumsuzluklara gelince
Yandan gorunum super hic sorun yok
Nefes almam super sorunsuz
Dikis izi kalmadi oda iyi
Agri sizi yok elleyince ayni kendi eski burnum kadar rahat kullaniyorum
Sorun ettigim seylere gelince onden gorutusunu begenmiyorum yani hayal ettigim gibi degil
Delikler oldukce esitsiz biri buyuk biri kucuk
Ve ucu halatop gibi
Bunlarin duzelecegine kucuculte olsa umudum var az biraz cunku burnumun ucunda findik buyuklugunde odem var hala

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 8 mart ta Esabil Hocamla görüştüm bana yaptırmam gereken testlerin kağıdını verdi ben başka hastane de yaptırıp gidecektim ama hastane kabul etmedi. Testeri 3 gün içinde yaptırmam gerekiyormuş ana YGS sınavı falan derken gidemedim. Şimdi gitsem tekrar hastaneye gidip hemşirelere yaptırmam gereken testleri söylesem kabul ederler mi çok korkuyorum etmezler diye..

geçmiş olsun atlatmışsınız.bende olacağım doktor araştırıyorum.bütçem kısıtlı fiyat çok uygun özelimi bu doktor.hangi hastane bilgi verirsen çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…