Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ben 3 ay önce estetik oldum burundan burun ucum hala aynı düşük ve geniş boşuna oldum yani.Görenlerde hiçbir fark yok diyor.Doktorum 6.ay lokal anesteziyle 20dkda burun ucunu daraltıp kaldırabilceğini söyledi.Esabil eker burun ucuna revizyon yapıyormu bu şekilde bilen varmı?

Kizlar 14 gunum kaldi 7 nisan ne cabuk gecti ama korkularim var ruyalar goruyorum sigara kullandigim icin azaltirim dedim aman 1 ay kala dedim ama olmadi narkozu atamam diye sknti olur diye bilmiyorum heyecan korku ic icee yasiyorummm

Arkadaslar bugun tamponlarim cikti burun deliklerim eşit deil ayni durumu yaşayan var mı zamanla duzelecek birseymi korkmaya basladim

yandan harika da önden de fotoğraf paylaşabilir misin?

Arkadaslar bugun tamponlarim cikti burun deliklerim eşit deil ayni durumu yaşayan var mı zamanla duzelecek birseymi korkmaya basladim
Böyle olumsuz şeyler okudukça çok korkuyorum bende çarşamba günü ameliyat olucam

Bende umut özbetite haftaya ameliyat olucam yaptıran varmı memnun kaldınızmı çok korkuyorum güzel olmaz die açıkcası

Merhaba arkadaşlar 40. Günündeyim burnumdan çok memnunum fakat onceden de söylemiştim burun sirrimda hafif bi kemik var sanki ödem diyorlar ama insallah öyledir onun dışında burun deliklerim falan onceden eşit değildi suan gayet iyi cok memnunum :) ameliyat olmayanlara fikir olmasi icin atıyım dedim

Eklentiler

• 1490374569492.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 425
  • 1490375050015.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 411
  • 1490374952106.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 455
Çok yakışmış ödem olduğu belli ama bu haliyle bile harkulade ödem inince nasıl güzel olur hayal edemedim
Haftaya bende ameliyat olucam sonrası nasıldı eve döner dönmez günlük hayatınıza devam edebildinizmi acaba

Siz burnunuzda neyden şikayetçiydiniz neyin düzeltilmesini istediniz acaba? Sadece burun sırtı mı?

Ameliyatımi oldum görüntü den oldukça memnunum ama 2hafta geçti nefes almada sorun yaşıyorum sizce normal mı

Arkadaslar carsamba gunu ameliyatim var ve grip oldum
Birkac arkadas daha buna benzer bir durum yasamisti ameliyatiniz gerceklestimi

Arkadaslar carsamba gunu ameliyatim var ve grip oldum
Birkac arkadas daha buna benzer bir durum yasamisti ameliyatiniz gerceklestimi
Bende sizin gibi grip olmuştum erteledik
Sonuçta orası açık yara dikişler iltihap kapabilir ve bu çok sancılı bi süreç olur
Kesinlikle erteleyin iyileşince yaptırırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…