yandan harika da önden de fotoğraf paylaşabilir misin?Eki Görüntüle 1972491 HERKESE MERHABA
BAYADIR UGRAMADIM 6.AYIMA YAKLASTIM SUAN 5 AY 20GUN OLDU
memnun oldugum kadar hic memnun olmadigim seylerde var ama onceki hali bi felaket oldugu icin sukur buna deyip moral bozmuyorum
Olumlu ve olumsuzluklara gelince
Yandan gorunum super hic sorun yok
Nefes almam super sorunsuz
Dikis izi kalmadi oda iyi
Agri sizi yok elleyince ayni kendi eski burnum kadar rahat kullaniyorum
Sorun ettigim seylere gelince onden gorutusunu begenmiyorum yani hayal ettigim gibi degil
Delikler oldukce esitsiz biri buyuk biri kucuk
Ve ucu halatop gibi
Bunlarin duzelecegine kucuculte olsa umudum var az biraz cunku burnumun ucunda findik buyuklugunde odem var hala
Böyle olumsuz şeyler okudukça çok korkuyorum bende çarşamba günü ameliyat olucamArkadaslar bugun tamponlarim cikti burun deliklerim eşit deil ayni durumu yaşayan var mı zamanla duzelecek birseymi korkmaya basladim
Kuzeniminde esit degildi ama duzeldi canım insalla seninde duzelir.Arkadaslar bugun tamponlarim cikti burun deliklerim eşit deil ayni durumu yaşayan var mı zamanla duzelecek birseymi korkmaya basladim
Göz yapisi nasıl değişir ki bence burnunuz küçülnce gözleriniz ön plana çıkmıştır..Merhaba ameliyat olduktan sonra göz yapınızda değişiklik oldu mu benim gözlerim yuvarlaklaştı birinci ayımdayım düzelir mi ?????
Banada özelden rica etsem fotoğrafı atabilir misiniz? Mayısta ameliyat olucam sizinkinide merak ettimÖzelden attım canım sana
Değişti daha yuvarlaklaştı yine biraz düzeldi ama hala varGöz yapisi nasıl değişir ki bence burnunuz küçülnce gözleriniz ön plana çıkmıştır..
Çok yakışmış ödem olduğu belli ama bu haliyle bile harkulade ödem inince nasıl güzel olur hayal edemedimMerhaba arkadaşlar 40. Günündeyim burnumdan çok memnunum fakat onceden de söylemiştim burun sirrimda hafif bi kemik var sanki ödem diyorlar ama insallah öyledir onun dışında burun deliklerim falan onceden eşit değildi suan gayet iyi cok memnunum :) ameliyat olmayanlara fikir olmasi icin atıyım dedim
Siz burnunuzda neyden şikayetçiydiniz neyin düzeltilmesini istediniz acaba? Sadece burun sırtı mı?Merhaba arkadaşlar 40. Günündeyim burnumdan çok memnunum fakat onceden de söylemiştim burun sirrimda hafif bi kemik var sanki ödem diyorlar ama insallah öyledir onun dışında burun deliklerim falan onceden eşit değildi suan gayet iyi cok memnunum :) ameliyat olmayanlara fikir olmasi icin atıyım dedim
Ameliyatımi oldum görüntü den oldukça memnunum ama 2hafta geçti nefes almada sorun yaşıyorum sizce normal mı
Canim ameliyati erteler gripken ameliyat olmaman senin icin daha iyi zaten hocada yapmaz buyuk bi ihtimalArkadaslar carsamba gunu ameliyatim var ve grip oldum
Birkac arkadas daha buna benzer bir durum yasamisti ameliyatiniz gerceklestimi
Bende sizin gibi grip olmuştum erteledikArkadaslar carsamba gunu ameliyatim var ve grip oldum
Birkac arkadas daha buna benzer bir durum yasamisti ameliyatiniz gerceklestimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?