- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Gozlerin altindan cekilmis gibi bir ifade kaliyor cogunda. Goz alti bi garip oluyor.Göz yapisi nasıl değişir ki bence burnunuz küçülnce gözleriniz ön plana çıkmıştır..
Çok yakışmış ödem olduğu belli ama bu haliyle bile harkulade ödem inince nasıl güzel olur hayal edemedim
Haftaya bende ameliyat olucam sonrası nasıldı eve döner dönmez günlük hayatınıza devam edebildinizmi acaba
Benim burnumda egrilik ve kemik vardi nefes almami zorlastiriyordu. Evet sadece burun sırtımda sorun vardiSiz burnunuzda neyden şikayetçiydiniz neyin düzeltilmesini istediniz acaba? Sadece burun sırtı mı?
Tesekkurler ... Siz ameliyat oldunuz muGozlerin altindan cekilmis gibi bir ifade kaliyor cogunda. Goz alti bi garip oluyor.
Psikolojimi zaten cok zor hazirlamistim simdi grip olmak beni uzdu ne guzel olup cikicaktimBende sizin gibi grip olmuştum erteledik
Sonuçta orası açık yara dikişler iltihap kapabilir ve bu çok sancılı bi süreç olur
Kesinlikle erteleyin iyileşince yaptırırsınız
Canim ameliyati erteler gripken ameliyat olmaman senin icin daha iyi zaten hocada yapmaz buyuk bi ihtimal
Benim çocuklarım hastaydı erteledik sonra ben hastalandım eerteledik sonra doktor yurtdışına çıktı erteledik 1 aydan fazladır erteliyoruz sizi en iyi ben anlarım.Benim de alerjim var çok sık nezle olurum 3 gün sonra ameliyatım var evde hapşurdukça ödüm kopuyor hasta olcam die evde sürekli çocukların ateşine flan bakıyorum pskolojik olarak çok etkilendim bu erteleme işinden.Bende umut özbetite olucam ameliyat sanırım eshabil beyle beraber çalışıyorlar :)Bir kış hasta olmayip simdi hasta olmak( gunlerdir iyilesmek icin o kadar yogun seyler ictim ki zaten ameliyat öncesi buda saglikli degilmis ilaclar kanı sulandirdigi icin... bugun goruscem esabil beyle bakalım ne dicek
Benim çocuklarım hastaydı erteledik sonra ben hastalandım eerteledik sonra doktor yurtdışına çıktı erteledik 1 aydan fazladır erteliyoruz sizi en iyi ben anlarım.Benim de alerjim var çok sık nezle olurum 3 gün sonra ameliyatım var evde hapşurdukça ödüm kopuyor hasta olcam die evde sürekli çocukların ateşine flan bakıyorum pskolojik olarak çok etkilendim bu erteleme işinden.Bende umut özbetite olucam ameliyat sanırım eshabil beyle beraber çalışıyorlar :)
Kayserideymiş gerçi bu doktor ...Benim çocuklarım hastaydı erteledik sonra ben hastalandım eerteledik sonra doktor yurtdışına çıktı erteledik 1 aydan fazladır erteliyoruz sizi en iyi ben anlarım.Benim de alerjim var çok sık nezle olurum 3 gün sonra ameliyatım var evde hapşurdukça ödüm kopuyor hasta olcam die evde sürekli çocukların ateşine flan bakıyorum pskolojik olarak çok etkilendim bu erteleme işinden.Bende umut özbetite olucam ameliyat sanırım eshabil beyle beraber çalışıyorlar :)
Özelden atabilirim ama bı araştırmam lazım bulamadımFotoğraf paylaşman mümkün mü acaba bitanem..
arkadasım hocanın dediği buz uygulamasına cok dıkkat et,ve bol bol yap. kremlerin bana bi faydası olmadı,ama cok bilindik bi krem var,arnica, bana faydası olmadı,ben asırı sısıp morarmıstım, hatta bazıları sana yanlış bi işlemmi yapıldı bu ne hal dedi.. zamanla hepsi geciyor.Morluklar ve şişlik için krem söyler misiniz
sigara ve yan ürünlerinin bence hepsini ameliyattan önce bırak.sonrada bı sure içme,iyileşmede olumsuz rol oynuyor.söyliyimArkadaşlar lütfen bilenler cevaplasın sigara kullanmıyorum ama nargile içiyorum mesela ameliyattan 1 gün önce içilen nargile sıkıntı yapar mı
Fotoğraf atmanız mümkün mü acaba...ben ameliyatımı oldum, 20 gun oluyor, doktor secimim çok dogruymuş.ben cok memlunum suan için. ama memlun olmayan kişileride cok duydum, biraz şans işi sankı ...
siz 26 nisanda olucaktınız bugüne mi çekti Esabil bey nasıl oldu çok geçmiş olsun bu arada inşallah istediğiniz gibi olurBugün ameliyat oldum tarif ederken kavisli demeyi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?