Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Teşekkür ederim insallah dediğiniz gibi olur ve ins. Ödemdir.

Ameliyattan sonra ilk 2 gun biraz agriniz oluyor sonrasi agri falan kalmiyor ama nefes almada falan biraz zorluklar oluyor. Kanli burun akintisi gibi onlarda zamanla geciyor tabi. Yatis sekliniz falan biraz zor ama alışınca katlanilmayacak gibi degil. 7. Gunde tampon cikiyor hersey tampon cikana kadar bence ondan sonra bisey kalmıyor o çıkınca bi oh cekiyorsunuz çünkü tampon buruna dikildigi icin buruna da iyice yapıştığı için ağzınızı rahat hareket ettirip kati yemek falan yiyemiyorsunuz geriliyo dikisler aciyo. Ama korkulacak bisey yok endiselenmeyin hersey geçiyor bisey kalmıyor şimdiden gecmis olsun hepinize :)

Bende sizin gibi grip olmuştum erteledik
Sonuçta orası açık yara dikişler iltihap kapabilir ve bu çok sancılı bi süreç olur
Kesinlikle erteleyin iyileşince yaptırırsınız
Psikolojimi zaten cok zor hazirlamistim simdi grip olmak beni uzdu ne guzel olup cikicaktim

Canim ameliyati erteler gripken ameliyat olmaman senin icin daha iyi zaten hocada yapmaz buyuk bi ihtimal

Bir kış hasta olmayip simdi hasta olmak ( gunlerdir iyilesmek icin o kadar yogun seyler ictim ki zaten ameliyat öncesi buda saglikli degilmis ilaclar kanı sulandirdigi icin... bugun goruscem esabil beyle bakalım ne dicek

Bir kış hasta olmayip simdi hasta olmak ( gunlerdir iyilesmek icin o kadar yogun seyler ictim ki zaten ameliyat öncesi buda saglikli degilmis ilaclar kanı sulandirdigi icin... bugun goruscem esabil beyle bakalım ne dicek
Benim çocuklarım hastaydı erteledik sonra ben hastalandım eerteledik sonra doktor yurtdışına çıktı erteledik 1 aydan fazladır erteliyoruz sizi en iyi ben anlarım.Benim de alerjim var çok sık nezle olurum 3 gün sonra ameliyatım var evde hapşurdukça ödüm kopuyor hasta olcam die evde sürekli çocukların ateşine flan bakıyorum pskolojik olarak çok etkilendim bu erteleme işinden.Bende umut özbetite olucam ameliyat sanırım eshabil beyle beraber çalışıyorlar :)

Evet çok zor gerçekten bende tam hazırlamıştım birden hastalık belirtisi başladı bu mevsim geçişlerinde naparsam yapıyım mutlaka çok ciddi derecede hasta oluyorum kesinlikle ameliyatım sağlığım için zaten şart. umut özbetit plastik cerrah mı yoksa kbb mi ? sizde inşallah bu sefer olursunuz :)

Kayserideymiş gerçi bu doktor ...

Arkadaşlar lütfen bilenler cevaplasın sigara kullanmıyorum ama nargile içiyorum mesela ameliyattan 1 gün önce içilen nargile sıkıntı yapar mı

arkadaşlar grıp ve soguk algınlıgı gibi bı durumda ameliyat yapılmaz. bu acık yaraların mikrop kapmasıyla alakalı bır olay degıl,hastayken vucut dırencı duser,ates olur buda anestezi altında degısık komlike olaylar dogurur (hatta ölüm bile) allah korusun. zaten anestezi uzmanı ameliyattan önce hastalanma diye bilgi verimiş olması lazım size.

ben ameliyatımı oldum, 20 gun oluyor, doktor secimim çok dogruymuş.ben cok memlunum suan için. ama memlun olmayan kişileride cok duydum, biraz şans işi sankı ...

Morluklar ve şişlik için krem söyler misiniz
arkadasım hocanın dediği buz uygulamasına cok dıkkat et,ve bol bol yap. kremlerin bana bi faydası olmadı,ama cok bilindik bi krem var,arnica, bana faydası olmadı,ben asırı sısıp morarmıstım, hatta bazıları sana yanlış bi işlemmi yapıldı bu ne hal dedi.. zamanla hepsi geciyor.

Arkadaşlar lütfen bilenler cevaplasın sigara kullanmıyorum ama nargile içiyorum mesela ameliyattan 1 gün önce içilen nargile sıkıntı yapar mı
sigara ve yan ürünlerinin bence hepsini ameliyattan önce bırak.sonrada bı sure içme,iyileşmede olumsuz rol oynuyor.söyliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…