- 9 Mart 2017
- 14
- 1
- 1
- 27
ben de özelden olmayı düşünüyorum çünkü bana da haziran dedi ve lys ye denk geliyor size fiyatı ne kadar dediBende bugun gittim gorustum 10.40da randevum vardi ekg tomografi Kan. Rontgen anestezi hepsini saat 15.30 a kadar hallettim hazirana Sira veriyor. Bende ozelde istedim 2 Hafta Sonra bende olucam Kismetse ameliyat..
yaa çok sevindim sizin adınıza hemen olmuşsunuz nasıl çekti peki o mu sizi aradı ben de öne çektirmek istiyorum siz şanslıymışsınızBenim öne çekti bugün oldum
Nasıl çok ağrılımıydı hastaneden çıktığınız ilk günler normal kalkıp günlük hayatınıza dönebildinizmi yoksa yattınızmıben ameliyatımı oldum, 20 gun oluyor, doktor secimim çok dogruymuş.ben cok memlunum suan için. ama memlun olmayan kişileride cok duydum, biraz şans işi sankı ...
tskler. yanında biri olsun,surekli buz uygulama yaptım. tabıkı normal hayata donmen 4,5 günü buluyor. nefes alamıyorsn uyuyamıyorsun,mor şiş çoktu,cok bi agrı olmadı.tamponlr cok berbat bi his onlar biraz sıkıntı.egılıp kalkamadım,arada kanıyor du.benim suan 23 gun falan olması lazım, nefes alamıyorum halen, koşmak sıkıntı,bilmiyorum kişiye gorede degısıyormuş doktorun yaptıgı işleme göre de...Nasıl çok ağrılımıydı hastaneden çıktığınız ilk günler normal kalkıp günlük hayatınıza dönebildinizmi yoksa yattınızmı
Bu arada çok geçmiş olsun
Sizin çok güzel olmuş ama acayip yakışmış yüzünüze bence6 ay oldu ben olali hala icime sinmeyen yerler var tam alisamadim
Çok zorlanıyorum çok çok zormuş bu kadar tahmin etmiyodum ağlamamak için kendimi devamlı teselli ediyorum sanki başka bi insan gözlerim bile yuvarlak gibi çok yavaş düzeliyo göz ,yüz desen geniş duruyo şişlik var burun geniş duruyoBenim 6.ayim onden hala guzel durmuyo hic begenmiyorum ama yandan iyi
Normal daha en gec duzelen on profil kafaya takman icin cok erken
Benim gozum daha anca alisiyor 6 ay bitmesine ragmen bu is sabir gerektiriyor onceki haline gore cok iyi diye ses etmiyorum ama icime sinmeyen yerlerde var onden goruntu hala hos degilÇok zorlanıyorum çok çok zormuş bu kadar tahmin etmiyodum ağlamamak için kendimi devamlı teselli ediyorum sanki başka bi insan gözlerim bile yuvarlak gibi çok yavaş düzeliyo göz ,yüz desen geniş duruyo şişlik var burun geniş duruyo
Düzelmez mi abla peki ama brn seninkini çok beğeniyorum burda seni gördüm ben öyle cesaretlendim abla ben sana özelden şu anki halimi atmak istyrum ama atamıyorum nedenBenim gozum daha anca alisiyor 6 ay bitmesine ragmen bu is sabir gerektiriyor onceki haline gore cok iyi diye ses etmiyorum ama icime sinmeyen yerlerde var onden goruntu hala hos degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?