Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bende bugun gittim gorustum 10.40da randevum vardi ekg tomografi Kan. Rontgen anestezi hepsini saat 15.30 a kadar hallettim hazirana Sira veriyor. Bende ozelde istedim 2 Hafta Sonra bende olucam Kismetse ameliyat..
ben de özelden olmayı düşünüyorum çünkü bana da haziran dedi ve lys ye denk geliyor size fiyatı ne kadar dedi

ben ameliyatımı oldum, 20 gun oluyor, doktor secimim çok dogruymuş.ben cok memlunum suan için. ama memlun olmayan kişileride cok duydum, biraz şans işi sankı ...
Nasıl çok ağrılımıydı hastaneden çıktığınız ilk günler normal kalkıp günlük hayatınıza dönebildinizmi yoksa yattınızmı
Bu arada çok geçmiş olsun

Dün ameliyat oldum şuan çok sis ve çok morluklarim var. Nefes sıkıntısı yüzünden ciddi sıkıntı yaşıyorum sabaha kadar neredeyse uyumadım ağızdan nefes almaya hiç alismamistim umarım ağrı sizi olmaz

Nasıl çok ağrılımıydı hastaneden çıktığınız ilk günler normal kalkıp günlük hayatınıza dönebildinizmi yoksa yattınızmı
Bu arada çok geçmiş olsun
tskler. yanında biri olsun,surekli buz uygulama yaptım. tabıkı normal hayata donmen 4,5 günü buluyor. nefes alamıyorsn uyuyamıyorsun,mor şiş çoktu,cok bi agrı olmadı.tamponlr cok berbat bi his onlar biraz sıkıntı.egılıp kalkamadım,arada kanıyor du.benim suan 23 gun falan olması lazım, nefes alamıyorum halen, koşmak sıkıntı,bilmiyorum kişiye gorede degısıyormuş doktorun yaptıgı işleme göre de...

Arkadaslar haftaya persembe doktorla goruscem nasil istiyorum diye ertesi gun amelyata gircem ne aliyim yanima ne yapiyim arti persembe gunu gorusmeye kacta gideyimm

Burnunuzu yaptırdıktan ne kadar zaman sonra yüzünüzden memnun oldunuz bir aydab fazla oldu ben alışamadığımdan mu bilmiyorum burun güzel ama brn kendimi hiç beğenmiyorum

3. Günümdeyim burnum eskisinden daha büyük duruyo daha çok yeni olduğu için sanırım

kizlar merhabalar ☺
Ben hem burun hem gogus ameliyati olacagim burun fiyatini guncel olarak ogrendim siteden ancak meme buyutme ameliyati fiyatlarina rastlayamadim lutfen bilen cevap versin esabil bey gogus buyutmeyi ne kadara yapiyor tahminen fiyat ? Birde bizim istegimize birakiyormu boyutu lutfen cvp alabilirmiyim cok stresliyim

Ya kızlar nolur cevap verin yandan çok güzel duruyo 38 gün oldu ama önden gözlerimin arası uzak gibi yüzüm geniş duruyo bu düzelir mi ya

Benim 6.ayim onden hala guzel durmuyo hic begenmiyorum ama yandan iyi
Normal daha en gec duzelen on profil kafaya takman icin cok erken

Benim 6.ayim onden hala guzel durmuyo hic begenmiyorum ama yandan iyi
Normal daha en gec duzelen on profil kafaya takman icin cok erken
Çok zorlanıyorum çok çok zormuş bu kadar tahmin etmiyodum ağlamamak için kendimi devamlı teselli ediyorum sanki başka bi insan gözlerim bile yuvarlak gibi çok yavaş düzeliyo göz ,yüz desen geniş duruyo şişlik var burun geniş duruyo

Benim gozum daha anca alisiyor 6 ay bitmesine ragmen bu is sabir gerektiriyor onceki haline gore cok iyi diye ses etmiyorum ama icime sinmeyen yerlerde var onden goruntu hala hos degil

Benim gozum daha anca alisiyor 6 ay bitmesine ragmen bu is sabir gerektiriyor onceki haline gore cok iyi diye ses etmiyorum ama icime sinmeyen yerlerde var onden goruntu hala hos degil
Düzelmez mi abla peki ama brn seninkini çok beğeniyorum burda seni gördüm ben öyle cesaretlendim abla ben sana özelden şu anki halimi atmak istyrum ama atamıyorum neden

Bak simdi burnun cok yeni o gozlerin tuhaf olmasi herkeste olan bi durum elin yuzin vok abes duruyo sonra odemler azaldikca hepsi gecicek moral bozma seninki daha cok yeni eger kafaya bi takarsan isin icinden cikamazsin o burun asil seklini almadi 1 seneyi buluyor ve cok sabir istiyor hic uzulme yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…